Ay çok cicişKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Sağol canım bebişe maşallah diyorum anne baba uzun galibaOhhh çok sevindim
Bence çok güzelmiş, insanlara hiç takılma
Ama çok gereksiz yaaa dediğin gibi 2. Çocuğa bile saklanmaz yaniEvet kuzum o bir de diyorlar ki iyice yıkadık çamaşır suyuylaeski tas gibi olanlardan hani ben onu işim bitince 2. Çocuğuma bile saklamam yani o derece bırak millete vermeyi bir de ne güzel şeyler çıkmış Fisher Price'ın (muadilleri de var) küçük klozet şekilli, düğmesine basıyorsun sifon sesi var, müzikli, ışıklı, tuvalet kağıdı asma yeri var falan. Bu mudur yani? 10 yıl önce çocuğunun kullandığı lazımlık !! Aa pardon ben tenezzül etmem gerçi söyleyince de suçlu oluyorsun
Neyseki eşin olayın farkında. Ablasıda anlamıyorsa adam napsın ciddenO ablasına bir şey demedi ama hepsini kendisi kiyafet kumbarasına götürüp attı. Söylenecek çok laf var ama sonra karşı taraf iyi niyet göstermiş biz saldırmış oluyoruz, anlamak mümkün değil
Ama çoook güzel tam da size yakıştı yaaaa ben çok sevdimKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Ben de hemen biraz baktım eğer gerçekten canımı sıkarsa çözümü olmayan şeyler değilDuygusal bir boşluğuna gelmiş
Seni çok rahatsız eder ise, ilerleyen zamanlarda bir çaresine bakarsın. Çoğul gebeliklerin ardından karın gerdirme yapanlar var mesela. Çatlaklar içinde lazer tedavisi vs olabiliyor.
Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Ben bazen olumsuz şeyler duyduğumda çevrede (sağlık açısından) ayy diyorum çok şükür. Aslında hayatın her alanında böyle. Allah sağlık versin her şey olur geçer.
Doğum konusunda endişelenmelerin çok normal. Bu konuda da şöyle düşün, özel hastaneye gidiyorsun zaten. Çok zorlayıcı bir durum yaşarsan veya çok ağrın olursa, direkt sezaryen istersen yaparlar.
Ben kafamda en baştan beri sezaryen olarak planlayınca sanırım- korkmuyorum. Ameliyat anında illa ki korkarım insanız sonuçta ama genel olarak endişe etmiyorum. Sonrası Allah Kerim
Allah sabır versin kızlar
Eline sağlık kuzumOnu haftasonu paylasirim diye dusundum cnm
Papatyamaviss 07sinde
Benimde 5inde
Pazar gunu yeni haftanin rdvularini yaparim diye dusundum
Çok güzel anlamlıKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Dediklerini harfiyen yaptım amaOhhh çok sevindim
Bence çok güzelmiş, insanlara hiç takılma
Ne demişti ben de yapayımDediklerini harfiyen yaptım ama
Evet kim ne demişNe demişti ben de yapayım
31.08 randevu 34 haftaBence sen kırma eşin desin senin diyeceklerini. O zamn sen kötü olmazsın. Başkaları konuştukça daha çok yıpranıyor insan bu donemde
Ay çok şey dedimNe demişti ben de yapayım
Evet kim ne demiş
Ne demişti ben de yapayım
Canım benim bebiş kilo olarak biraz geri çıkmıştı arkadaşların önerisine göre hareket ettim birazEvet kim ne demiş
He kendı dedı onuda alcam dıye , alcam demıs ama pahalıymışta bilememişSenin kıza alcaktı dimi küpeyiinsanın içinden gelmedikçe zor böyle şeyler yapılmıyor
Sertleşmeyi daha anlayamadım var mı bilmiyorum ama ağrılar tedirgin ediyiiii beniiAy bırak gelmesin daha iyi
Ahahhahah benimki de her şeye normal diyor insan farklı bir şey duymak istiyor yahu
Kuzu benim karnımda sertleşme ve hafif kasık ağrısı oluyor arada ama bel ağrısı eşlik etmiyor.
Artık yalancı sancılar başlıyor ufaktanönemli olan sıklığı ve dinlenince geçip geçmediği. Geçmiyorsa doğuruyoruz demektir
Sen bıze at bosverBende atmıyorum her şeyi ki bizimkilerin Allahı var bir şeyde demiyorlar heves kırıcı ama derler falan ben çok takılırım boş yere kendi kendimi bunaltırım
Fıstık ezmesi dışında her şeyi yaptımAy çok şey dedimben kendi beslenme tarzımı önerdim aslında.
yulaf, fıstık ezmesi en çok önerdiğim. Süt, kefir, muz. Avokado, günlük 2 yumurta. Ceviz, badem, kaşar ve muz. Yemekler için bol protein, az karbonhidrat:) Balık yenmiyorsa mutlaka omega takviyesi.
Valla bir de kalsiyum takviyesinden bahsettim ama doktora sorup kullanılacak bir şey. Onu da sorabilirsiniz.
Çok güzelmiş kuzumKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Kendimden umudum yok bacımHadi yaaaagenetikle alakalı biraz da bu çatlama olayı
Tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorumhele bi dene bakalım sen başarılar diliyorum
Aboooo kııız çok yakın bi zaman olabilir
4. Aydan beri duştan duşa kullanıyorum. Hergün duş alıyorum son zamanlarda sıcaklardan ötürü hergün sürüyorum yani aslında. Lierac +biooil. Neredeyse tüm vücut sürüyorum üstelik
ben hergun yuruyus yapmaya cikiyorumsat 34+2 Bebişimin gelişimine göre 35+lardayım. Ne bir masaj yapıyorum ne göğüs ucu kremi sürüyorum ne yürüyüş ne merdiven in çık yapıyorum. Birinin bu konuda bu grubu gazlaması lazım bence artık.
nasil gecti canim randevunBenim bugün randevum var canım çok heyecanliyim
Annem en küçük kardeşimi ilk sancıdan itibaren 3 saatte doğurdu hepsi o kadardı. Sancım var dedi dakika tuttum 7 dk ya inene kadar hastaneye bile gitmedik yakın diye , süre yeterli gelince hadi gidelim dedim. Hastaneye 6.30 - 7.00 gibi gittik annem 7.30 da normal doğum yapmış. 3. Çocuk. İnşaallah biz de sorunsuz prensesler gibi doğururuz
Babaannem de ikiz halalarımı evde kendi doğurmuş sorunsuz bir şekildeİnşaallah annemle babaanneme çekmişimdir azar azar da olsa
bu carsambami canim listeye ekledimmi bi bakimKızlar Kars taki doktor 10 gün yokmuş kontrolü erkene aldım çarşamba günü inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım minnoşum nasıl
Doğru dedin en iyisi buraya atmak zatenSen bıze at bosver
Kız gordunmu benım bugunde kontrolün vardıOnu haftasonu paylasirim diye dusundum cnm
Papatyamaviss 07sinde
Benimde 5inde
Pazar gunu yeni haftanin rdvularini yaparim diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?