2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ama çok gereksiz yaaa dediğin gibi 2. Çocuğa bile saklanmaz yani amaaaan boşver öyle bilsinler be canım en azından bir daha saçmalamazlar yani umarım
O ablasına bir şey demedi ama hepsini kendisi kiyafet kumbarasına götürüp attı. Söylenecek çok laf var ama sonra karşı taraf iyi niyet göstermiş biz saldırmış oluyoruz, anlamak mümkün değil
Neyseki eşin olayın farkında. Ablasıda anlamıyorsa adam napsın cidden
Kızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Ama çoook güzel tam da size yakıştı yaaaa ben çok sevdim
Ben de hemen biraz baktım eğer gerçekten canımı sıkarsa çözümü olmayan şeyler değil bu şekilde kalırsa iyi, ilerlemez umarım çatlamalar, buna razıyım. V. Doğum konusu da kafamda şu şekilde ilerde neden denemedim dememek için açıkçası. Çok kolay doğuranlar var ya, ya ben de onlardansam diye merak ediyorum gerçekten en iyisini sen yapıyorsun bravo sana gerçekçi ve radikal bir karar misssss

Ne demişti ben de yapayım
Ay çok şey dedim ben kendi beslenme tarzımı önerdim aslında.
yulaf, fıstık ezmesi en çok önerdiğim. Süt, kefir, muz. Avokado, günlük 2 yumurta. Ceviz, badem, kaşar ve muz. Yemekler için bol protein, az karbonhidrat:) Balık yenmiyorsa mutlaka omega takviyesi.
Valla bir de kalsiyum takviyesinden bahsettim ama doktora sorup kullanılacak bir şey. Onu da sorabilirsiniz.
Evet kim ne demiş

Sertleşmeyi daha anlayamadım var mı bilmiyorum ama ağrılar tedirgin ediyiiii benii ilk bebem tüp bebek ekstra bi korku var geçiyo ama çok oluyo

Fıstık ezmesi dışında her şeyi yaptım ama sabahları aç uyanmayı özledim bir arkadaşımızda nesguik dedi her gece yatmadan 1 bardak içtim

Kendimden umudum yok bacım

ben hergun yuruyus yapmaya cikiyorum
kizi parka diye cikiyorum yuruyorum
Benim bugün randevum var canım çok heyecanliyim
nasil gecti canim randevun
yavas yavas okuyorum sayfalari yazdinmi bilmiyorum

su videoya denk geldim kesinlikle tavsiye ederim
benim 2. dogumum cok stressiz rahat sakin guzel gecti
bide ben biseye inaniyorum, doguma giderken nekadar az kisiye duyurursan okadar cabuk gecer. ben 2.de 3kisi duydu 3saat icinde dogurdum

Kızlar Kars taki doktor 10 gün yokmuş kontrolü erkene aldım çarşamba günü inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım minnoşum nasıl
bu carsambami canim listeye ekledimmi bi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…