2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ama bu çok sinir bozucu olmuş yaaa. Öf çok sabırlısın. Ona yan eşin naptı ?
Ahaha dimi kendim huzursuz olduğum yetmiyor sizde benimle oluyorsunuz bıktırdık ana oğul sağol canım
Evet sevinci paylaştığımız gibi huzursuzluğu endişeyi de paylaşıyoruz burda hep beraber tgrubumuzun tatlı bir rengisiniz ana oğul seviyoruz sizi minnoşlar
Pöööfffff Papatyamaviss e sordum sana da sorayım eşin naptı? Çok ilginç yaaaa ben de görümceyim bunu yapsam erkek kardeşim bana kızar yaaaa uyarır yani. Doğru ya doğru
Eşlerin tatlı sert uyarmaları gerekiyor bence arada gerçi anlayana

Çok sabırlısın sen maşallah cidden
Ben olsam dayanamaz bir şey derdim tutamazdım çenemi heralde
İçinden gelmez bir şey yapmazsın anlarım olabilir
Yapmak istersin durumun yoktur yine yapmazsın onu da anlarım
Ama bu da değil yani keşke azıcık düşünceli olsalar

Gecen sefer tatlı sert baya bi söylendi karşılığı bu oldu oyle dıyım
Eşimin haberi yok daha söylemeden direk çöpe de atabilirim bilmiyorum
Ben üstün körü bakıp hım sagol deyip aldım koydum gerı eve geldim açtım ne göreyim yani rezillik , bişeyde diyemedim içimde kaldı
Görümcem küpe alcam küpe alcam hiçbişey yapmadı da ortalıkta oyle gezıyordu eltime demiş geçen küpelerde çok pahalıymış ya , top küpeler varmış 700 liraya onlardan alcam demiş sonrada hava atar küpe aldım diye oğlumda 100 tl getirip beşiğin içine atmıştı Buda bişey diyorum

Kızlar ara ara sancılandığınız oluyor mu? Böyle aniden karnım ve belime ağrı saplanıyo kitliyo beni 4-5 saniye sonra geçiyo. 33+4 üm perşembe doktora gitcem ama sizde olan var mı merak ettim çok tedirgin oluyorum erken mi gelcek napcak

Gerçekten sırf büyükler saygı saygı dıye susuyorum daha bi sürü şey diyor bu ara üstüme oynuyor kalbını kırıcam en sonunda o olacak

Kizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
1 eylül
Benimki de kız canım isim belli değil

Ay arkadaşım bu nedir yani? Torununun ismini söyleyemeyen kv seninki değil mi yanlış hatırlamıyorum
Ben böyle özensizlikleri, değersiz hissetmeleri bu özel dönemde hiç affetmedim. Lafımı söyledim geçtim. Bana da kuzenlerin eskilerini ay çok iyi, yeni, hiç kullanmadılar diye getirdiler (oyun halısında oyuncak yok kilim gibi getirmişler sadece onu eski tip bir lazımlık kumaşı yırtık sökük bir anakucagı) inanılmaz sinirlendim. Geri tuttum götürdüm evlerine. Bu sefer de adım tenezzül etmiyor oldu

Gittim canım 2166 gr 45 cm
Maşallah ogluşa Benim kızım naptı bakalım annesine kilo aldırmayı biliyor

Hım sağol demişsin sen varya cennetliksin asla şu tepkiyi vermem veremem istememde yapamam yapsam ay hasta yatarım kız ben içime oturur. O lafı sokarım yani bi şekilde. Ya da bizim ihtiyacımız yok bunlara der kabul etmem yani. Maşallah çok sabırlısın.
Yani görümcene bişey diyemedim yine düşünmüş bütçesi o kadarsa diye kızamadım ona. Ama kendi küpesini de getirebilirdi. Ay afedersin sinirim bozuldu ama yaaaa

Lazımlık şu çiş yapılan değil mi ay o ne alaka yaaa onu da vermezsin beeeeee

Lazımlık şu çiş yapılan değil mi ay o ne alaka yaaa onu da vermezsin beeeeee
Evet kuzum o bir de diyorlar ki iyice yıkadık çamaşır suyuyla eski tas gibi olanlardan hani ben onu işim bitince 2. Çocuğuma bile saklamam yani o derece bırak millete vermeyi bir de ne güzel şeyler çıkmış Fisher Price'ın (muadilleri de var) küçük klozet şekilli, düğmesine basıyorsun sifon sesi var, müzikli, ışıklı, tuvalet kağıdı asma yeri var falan. Bu mudur yani? 10 yıl önce çocuğunun kullandığı lazımlık !! Aa pardon ben tenezzül etmem gerçi söyleyince de suçlu oluyorsun

Kuvezde erken dogdugu icin sadece sayabiliyorum gecti gibi biraz tekrarlamaz ise sağolasın ama gececek bebisim daha iyiymiş

O ablasına bir şey demedi ama hepsini kendisi kiyafet kumbarasına götürüp attı. Söylenecek çok laf var ama sonra karşı taraf iyi niyet göstermiş biz saldırmış oluyoruz, anlamak mümkün değil

Hiç canını sıkma gönlün ister Allah nasip ederse ikinciye de alırsın üçüncüye de alırsın kimseyi ilgilendirmez , ve çok tatlılar miss kokulu hediyelere bayılıyorum
Sağol kuzum hepimiz anne adayıyız hepimizin gönlünde denizler kadar hayaller var rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp hayal ettiğimiz en güzel şeyleri yasamayı nasip etsin

Böylesine atma bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…