Onda k vitamini yok maalesef. Ben venatura D3 k2 damla kullanıyorum buna bakabilirsiniz. Doktorlar tarafından teşvik edilen bir proje ile ürettiriliyor güvenilir ve temiz içerikli.
Bugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım
Bugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım
Benım esım demıs annesi geldi falan dıye sende gel yardıma ben ıshalım hastayım ayak bağı olurum onlara demiş eebruli06
benimki de sülalenin ilk kız torunu sıfır baska bısey yok ama çene pabuç herseye laf soylemesını biliyor
Onda k vitamini yok maalesef. Ben venatura D3 k2 damla kullanıyorum buna bakabilirsiniz. Doktorlar tarafından teşvik edilen bir proje ile ürettiriliyor güvenilir ve temiz içerikli.
az önce koltukta yatarken oldu
Sanki böyle ağır grip olmuşum da nefes alamıyor gibi kalktım uyuyakalmışım koltukta
Ama sağa sola dönünce de rahat değilim. Bursa döneri gibi dönüyorum sürekli işte haha
Hmm sence fazlaysa sen yapmazsın o zaman bence değil de geç ya
Hayret bir şey
Paylaşma kuzum görümcenle bir şeyini. Seni düşürmekten başka bir şeye yaramıyor belli ki
Ayrıca çok hoş
Valla ben de merak ediyorum bakalım
Ay ne var yani doktorun evet aşağıda taşıyosun doğum daha hızlı daha kolay olur falan deseydi
Hiç ya
Genelde her şeye normal olabilir diyor ama bana yaşadığım hiçbir şey normal gelmiyor
Doktora sorsan 40 hafta beraberiz
Bana sorsan her an doğuruyorum