ekliyorum canimsandriyon canım ne soruyorsun bende eksik varmı.ismini inci düşünüyoruz
canim dogum oncesi biraz korkmak gayet normal ama doguma giderken rahat olmalisin cunku stres yaptiginda hormonlar dogumu durdururmusKızlar bugün vücudumda birkaç çatlat gördüm ya canım sıkıldı tabi üzüldüm. Sonra bi ara kasılmalarım oldu. Ağrım oldu ona da üzüldüm. Sabahta yazışmıştık burda cilt kararmaları tüylenme falan diye. Ay kendime bi üzüldüm başladım ağlamayaama adam akıllı ağladım hıçkıra hıçkıra yani. Tam o anlarda bebek hareketlendi bu sefer de bebeğimi üzdüm buna hakkım yok diye ağladım. Kaç yıl bekledin sen bu bebeği bir sürü tedavi oldun ağlama diye kendime kızdım
Not: bunların hepsi görünen yüzüydü. Asıl ben korkmaya başladım kızlar yaaa doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, derdim doğum anı ve sonrası bence gerisini bahane ettim kendimce.
canim bende hic kisa kollu almadimAy bence çok doğru ben de böyle düşünüyorumburası Türkiye’ye göre biraz soğuk ekstra saydığına bi tulum daha eklesem penye yeterlidir dimi ? Allahım nasıl rahatladım annemi ablamı hep aradım sordum
ekliyorum cnmBizim şehir İzmir isim de Alparslan olacak nasipsecuma 35+0 da randevumuz var
masallah canim bence gayet iyiKızlar gittim doktora 32+6 gunluguz kilosu 1900 iyi dedi ama az demi?Şu iyiymis rahim ağzı kapalıymış 3 hafta sonraya çağırdı
Ben de çok geriliyorum ve ağlamaya bahane arıyorum bence hele ağlayınca bir de susamıyorum bunun hormonlarla da alakası var sanırım. Ben o yüzden çok doğum anını düşünmemeye çalışıyorum. Bu bebek çıkacak bi şekilde ama nasıl
Canım aralığı 3-5 dk düşmediyse sorun değil o nefes aldırmaması kilo aldılar bende aynı şeyi yaşadım bu haftaya kadar böyle nefesimi kesmiyordu kasılsada gece uyuyabiliyorsam diye bakıyorum artıkKizlar bugun karnim cok fazla siklikla sertlesti ya bu sanci mi oluyor
Ayniben yeminleBenim kasıldığında sanki biri benim ruhumu cekıyor gibi oluyor içimden bişey vakumlanıyor gibi kalakalıyorum içim gidiyor
Ay aman naparsa yapsın yaVarlık içinde yokluk yaşayan cinsten o zaman
Güzel anlattım dimi amaAyniben yeminle
Hayır tatlım nst çok güzel
Bir magnezyum iç duş al kuzum eğer geçmezse bir git olmadıBende agrili oluyor kuzum ya bugun cok sik oldu zaman araligini bilemiyorum ama cok fazla yasadim
Evet canım kaburgalarımızda bebek 37 de bir rahatlama olacak baş yerlesinceŞu 2 gündür nefesim daralıyor ya alamıyorum meğerse normalmiş zor şunu anlıyorum her nefesimiz bin şükür öyle güzel ve kıymetli bir nimet ki
Benimkide uyusa bana huzur verse diyorumGüzel anlattım dimi ama
Ay bugun ebe nstyı zor aldı aleti takıyor sola alta kalp atışı ıcın bes dk sonra donuyor resmen gelıyor sağ alta takıyorhop yukarı zıplıyor bı bes dk dur cocugum bı sabret alayım sunu çıkartacam dıye kızdı kızçeme en son
Allahım sağlık ve afiyetle inşallahEvet canım kaburgalarımızda bebek 37 de bir rahatlama olacak baş yerlesince
Canim ben yerinde olsam sessiz kalamazdim heraldeBugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım
Kizlar varmi eksik ?Bu hafta doktor randevulari:
@Gokyuzumavis 28/8 freejourney 29/08 34+2 @Ihlamurseven 31/08 Devakus 31/08 ebru_can_ebru 01/09 @DusunceBulutu 01/09 35+0 Flowervillage 01/09
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorumbenim randevum15 eylül canım
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degilGerçekten sırf büyükler saygı saygı dıye susuyorum daha bi sürü şey diyor bu ara üstüme oynuyor kalbını kırıcam en sonunda o olacak
canim ben seni tabloda bulamadim ya1 eylül
Benimki de kız canım isim belli değil
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicemsandriyon kuzum ankara isim furkan 6 eylül randevu
Benim ki yarın 4 oldu kuzumCanim ben yerinde olsam sessiz kalamazdim heralde
Kaynanama hic bizaman saygisizlik yapmadim ama onu anliyacagi sekilde guzelce uyardim bazi konularda
cunku bazi insanlar gercekten seslenmedikce ileri gidiyo
belki senin kaynanan icin gecerli degil bu ama benimkinde o kapasite var
cok acik sozluyumdur en sevdigi gelinide benim dusun
Kizlar varmi eksik ?
Bu hafta varmi rdvusu olan
3 eylule kadar olan rdvulari yaziyorum
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorum
rdvu haftan geldiginde ekleyim seni insallah
bu haftanin tablosu 3une kadar
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degil
onun anlayacagi dilde guzelce kirmadan konusmak
ben kendim susamiyorum valla ya
canim ben seni tabloda bulamadim ya
gozumden mi kacti acaba dedim bulamadim
seni eklemem icin su bilgileri verirmisin bana
Yas
Sat
Kacinci cocuk
Sehir
Beklenen dogum tarihi
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicem
senin haftaya rdvun ayni benim gibi
o tabloyu pazar yapicam insallah
Ama ben kendimi görüyorum tablodaCanim ben yerinde olsam sessiz kalamazdim heralde
Kaynanama hic bizaman saygisizlik yapmadim ama onu anliyacagi sekilde guzelce uyardim bazi konularda
cunku bazi insanlar gercekten seslenmedikce ileri gidiyo
belki senin kaynanan icin gecerli degil bu ama benimkinde o kapasite var
cok acik sozluyumdur en sevdigi gelinide benim dusun
Kizlar varmi eksik ?
Bu hafta varmi rdvusu olan
3 eylule kadar olan rdvulari yaziyorum
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorum
rdvu haftan geldiginde ekleyim seni insallah
bu haftanin tablosu 3une kadar
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degil
onun anlayacagi dilde guzelce kirmadan konusmak
ben kendim susamiyorum valla ya
canim ben seni tabloda bulamadim ya
gozumden mi kacti acaba dedim bulamadim
seni eklemem icin su bilgileri verirmisin bana
Yas
Sat
Kacinci cocuk
Sehir
Beklenen dogum tarihi
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicem
senin haftaya rdvun ayni benim gibi
o tabloyu pazar yapicam insallah
Çok hoşmuş kuzumKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Çocuk var gücüyle karnını gerdiriyor gibi bir hisSertleşmeyi daha anlayamadım var mı bilmiyorum ama ağrılar tedirgin ediyiiii beniiilk bebem tüp bebek ekstra bi korku var geçiyo ama çok oluyo
Kuzum benim yaa tüm tuşlara basmışFıstık ezmesi dışında her şeyi yaptımama sabahları aç uyanmayı özledim bir arkadaşımızda nesguik dedi her gece yatmadan 1 bardak içtim
Bana bugüne kadar d vitamini vermedi ege deki doktor.Son gittiğim ozeldeki doktor önemli diyerek Coledan verdi bana da.Coledan damlaydı kullandığım içeriğinede bakmadım
Yeni farkettimYanlis kisiyi etiketledin cnm
Hmm o zaman ben yarın nst çektirip öyle doktorun yanına gideyim en iyisiBen ultrasonda 33+4 gozukunce doktor direkt nst ye sokmustu canim
Yarııınnn inşallahKizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?