- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Peki ishal falan için bişey dedi mi?
Ben de hiç yürümüyorum yaa nolacak bu halimiz hemen kasılıyorum
Aaaa geçmiş olsun canım. Ama iyiymiş bebişin durumu yazmışsın. Sen nasılsın senin için ishal için vs ne dedi dr?
yarım saat önce bişey yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum. Yemek yaptım geldim koltuğa oturdum, batma hissettim dur uzanayım dedim aman Allahım. Vajinaya doğru bir baskı basınç komple bi karın ağrısı adet sancısı ayyy resmen kombo yaptı yani. Sonra geçtiZor günler geride kaldı sırada daha zor günler var gibi
Ayyy maşallah ne güzel çok şükür bugünleri de gördük
Canım Ben gitmeden önce çikolata yiyorum nstde kıpır kıpır hemşire sürekli gelip onu bulmaya çalışıyor ultrasona bir giriyoruz poposunu dönmüş uyuyor anca yandan falan görüyoruz. Son iki gittiğimde de böyle oldu
Bizimkinin plasentası rahmin üstünde konumlanmış yukarıdan kordonlar sarkıp önüne düşüyorondan aşağı dönmüyor canım kızım arkadaşını bırakıp gidemiyor
Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeeeenfeksiyon riski varsa aman aman bekle biraz daha. Ben hiç hastaneyi falan gezmedim
Maşallah bebişeinşallah ters bir durum olmaz kuzum en güzeli neyse o olsun
Kuzum nasılsın? Bebişte her şey normal çıkmış maşallahishal devam ediyor mu?
Ben de avent ultra air aldım kuğulu animals oluyor galiba bilemedim
Bence hissederiz ama nasıl hissederiz Allah bilirAy ay noluyorlar beni de yokluyor arada ben kasılma zannediyordum kemiklerle mi ilgili acaba?
Kusma ve boğulmadan korktuğum için aldım canım ben de anne yanının içine koyacağım ☹ bir de bebekleri emzirdik gazını çıkarttık yan mı yatırmalıyız sırt üstü mü ? Sırt üstü yatması gerekir diyen yazılar da oluyor hatta bunu bir doktor bile söyledi youtube da çocuk doktoru Osmandı galiba adı bulurum sonra
Kuzummm gözün aydın miniklere kavuşmuşsunNasılsın? Bebişlerin nasıl? Umarım hepinizin sağlık durumu çoook iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Kızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreçebru_can_ebru nerelerdesin nasıl oldun daha iyi misin?
Gözün aydın olsun hayırlı olsin minnoslarin maşallah umarım en kısa sürede sağlıcakla kavusursunuzKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Doğum günün kutlu olsun canimmmm seneye minnak kuzunla daha nice seneleriniz olsun sağlıcakla huzurla mutlulukla@sezen0782 @atatalya @soyasosu @Devakus hepinize çok teşekkür ederim kızlar hiç bir yaşıma bu kadar duygusal girmemiştim velhasıl kelam annelik akıl almaz bir delilik
İki hafta mı ay hiçbir şey kalmamış resmenKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Dikişlerin durumuna baktılar mı hiç kuzumKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Tabi dogurmazsam canimİki hafta mı ay hiçbir şey kalmamış resmen
Eylüle mi gün verecekler acaba
Usg baksalar da açılmadan tam bilmiyorlar canım sanırım. Sürekli olmuyor ama bebeğin orda hareketi olursa iğne batma bıçak saplanma tarzında oluyorDikişlerin durumuna baktılar mı hiç kuzum
Benımde yaklaşık bes gündür canım bıber salçası istiyor , salça diye soyledım yanıKizlar bugun esimin kizini okula kayita gittik, bizden 70km uzakda biyerde oturuyo.
Hadi hepberaber yemek yemeye gidelim dedik. Benimde canim bise istedi soylemeyim simdi hamile varcaniniz ceker
Neyse tam 5 yere gittik yok cogu yer kapali. Bizim izinci gurbetciler daha gelmemisler. Neyse donduk dolastik biyere oturduk herkes bise aldi ben hic bise almadim benim buyuk kiz diyo anne iyimisin gozlerin kizardi. Diyorumki benimle konusmayin suan sinirden aglamamk icin kendimi tutuyorum icimden agliyorum
sonra tualete gittim aynaya baktim Allahim hamilelik insani ne huysuz yapiyo
Simdi ciktik Bruksele geldik evimize, o istedigim seyi aliyoruz eve gidince yicem
Ah o hormonlarrrr afiyet şifa olsun inşallah canım benimKizlar bugun esimin kizini okula kayita gittik, bizden 70km uzakda biyerde oturuyo.
Hadi hepberaber yemek yemeye gidelim dedik. Benimde canim bise istedi soylemeyim simdi hamile varcaniniz ceker
Neyse tam 5 yere gittik yok cogu yer kapali. Bizim izinci gurbetciler daha gelmemisler. Neyse donduk dolastik biyere oturduk herkes bise aldi ben hic bise almadim benim buyuk kiz diyo anne iyimisin gozlerin kizardi. Diyorumki benimle konusmayin suan sinirden aglamamk icin kendimi tutuyorum icimden agliyorum
sonra tualete gittim aynaya baktim Allahim hamilelik insani ne huysuz yapiyo
Simdi ciktik Bruksele geldik evimize, o istedigim seyi aliyoruz eve gidince yicem
Kesinlikle hak veriyorumBence hayattan biraz zevk almalı oğlaklar böyle ömür geçmez
Yok o kadar değişken değilim belki erkekleri öyledir
Ne güzel o zaman size kıyamaz güzelce ilgilenir
Anladım dediğini ben sadece bunuda ek olarak çok yoğun yaşıyorumO endişe illaki var kuzum ama dediğim daha farklı bilmiyorum ya çok farklı duygular içerisindeyim bu aralar ilk defa böyle duygusallık yaşıyorum
@1HANIM yaşadığı gibi bir patlama yaşayacağım sanırım
Bana ozelde gıttıgım dr cok detaylı gosterdı orayı kuzum baya bellıydı gerçekten cok güçlüydü en ucunda sadece ufak bı kuvvetsızlık var dedı oda suan cok normal dıye cok şükür sıkıntı çıkarmasınlar bize kuzumUsg baksalar da açılmadan tam bilmiyorlar canım sanırım. Sürekli olmuyor ama bebeğin orda hareketi olursa iğne batma bıçak saplanma tarzında oluyor
Astranot tulum için 6-9 aylık mı almak mantıklı olur peki ekimde doğan bir bebek içinKızlar bir de pelus kundak atmışsınız ama alıntı kaybettim. Ekimde doğan bebek için o aşırı kalın. Kış için de artık kollarıni kundaklamaz almayın bence büyümüş olacaklar . Kışlık alacaklar astronot tulum alsın kollar acik
Aynı yorumu yaptım hayatımKızlar bir de pelus kundak atmışsınız ama alıntı kaybettim. Ekimde doğan bebek için o aşırı kalın. Kış için de artık kollarıni kundaklamaz almayın bence büyümüş olacaklar . Kışlık alacaklar astronot tulum alsın kollar acik
Bence evetAstranot tulum için 6-9 aylık mı almak mantıklı olur peki ekimde doğan bir bebek için
Yaa 2 hafta mı ne kadar azKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Teşekkür ederim canım tecrübeye danışmak gerekBence evet
Gebelik haftası büyüyüp gerildik ağrı yapıyor ya da acilma olabiliyor dedi canım bilmiyorum şu an çok dayanılmaz değil orada oynamıyorsa sürekli olmuyor umarım kimse sorun yaşamadan atlatır. Ya 39 larda seseryan için zor ya umarım çok geç vermezlerBana ozelde gıttıgım dr cok detaylı gosterdı orayı kuzum baya bellıydı gerçekten cok güçlüydü en ucunda sadece ufak bı kuvvetsızlık var dedı oda suan cok normal dıye cok şükür sıkıntı çıkarmasınlar bize kuzumBenım dr oyle on gun önceden fln gun vermıyo sanırım bı kac bekleyen gebeyle konustum 38+2 3. Gebeliğiymiş inş bugun verır gun dıyordu oncekı haftada anestezı dosyasını tamamlamış ben 36 ya sağ Salim gelirsek darlamaya başlarım dru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?