2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Peki ishal falan için bişey dedi mi?

ebru_can_ebru nerelerdesin nasıl oldun daha iyi misin?
Kızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç

İki hafta mı ay hiçbir şey kalmamış resmen
Eylüle mi gün verecekler acaba

Kizlar bugun esimin kizini okula kayita gittik, bizden 70km uzakda biyerde oturuyo.

Hadi hepberaber yemek yemeye gidelim dedik. Benimde canim bise istedi soylemeyim simdi hamile var caniniz ceker

Neyse tam 5 yere gittik yok cogu yer kapali. Bizim izinci gurbetciler daha gelmemisler. Neyse donduk dolastik biyere oturduk herkes bise aldi ben hic bise almadim benim buyuk kiz diyo anne iyimisin gozlerin kizardi. Diyorumki benimle konusmayin suan sinirden aglamamk icin kendimi tutuyorum icimden agliyorum

sonra tualete gittim aynaya baktim Allahim hamilelik insani ne huysuz yapiyo

Simdi ciktik Bruksele geldik evimize, o istedigim seyi aliyoruz eve gidince yicem

Dikişlerin durumuna baktılar mı hiç kuzum

Benımde yaklaşık bes gündür canım bıber salçası istiyor , salça diye soyledım yanı ama bızım sakaryada yapılan gıbı burda yapmıyorlar domates bıber karısık var hep yada Hatay usulü kurutulmuş biberden neyse bulamadım uc bes tane bıber aldım nefsımı köreltsin yapıcam kendıme yarın

Ah o hormonlarrrr afiyet şifa olsun inşallah canım benim

Usg baksalar da açılmadan tam bilmiyorlar canım sanırım. Sürekli olmuyor ama bebeğin orda hareketi olursa iğne batma bıçak saplanma tarzında oluyor
Bana ozelde gıttıgım dr cok detaylı gosterdı orayı kuzum baya bellıydı gerçekten cok güçlüydü en ucunda sadece ufak bı kuvvetsızlık var dedı oda suan cok normal dıye cok şükür sıkıntı çıkarmasınlar bize kuzum Benım dr oyle on gun önceden fln gun vermıyo sanırım bı kac bekleyen gebeyle konustum 38+2 3. Gebeliğiymiş inş bugun verır gun dıyordu oncekı haftada anestezı dosyasını tamamlamış ben 36 ya sağ Salim gelirsek darlamaya başlarım dru

Astranot tulum için 6-9 aylık mı almak mantıklı olur peki ekimde doğan bir bebek için

Yaa 2 hafta mı ne kadar az

Gebelik haftası büyüyüp gerildik ağrı yapıyor ya da acilma olabiliyor dedi canım bilmiyorum şu an çok dayanılmaz değil orada oynamıyorsa sürekli olmuyor umarım kimse sorun yaşamadan atlatır. Ya 39 larda seseryan için zor ya umarım çok geç vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…