Doğum günün kutlu olsun canımKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Pastayı da pp yapayım da sonra kaldırayım
Bende bir problem oldu demek kiHayirlisi olsun cnm saglikla gelsin insallah
Canim bak ekran goruntusu aldim varsin ben seni goruyorum
Allah analı büyütsün. Bu seneki bebişler sabırsız çıktı ☺ Kısa zamanda sağlıkla kavuşunKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Bende istemezdim böyle bir süreç yaşamak en hassas dönemimde evde eşim ve çocuğu yüzünden kötü şeyler yaşadım Allah’a havale ediyorumAh kuzum ya neden üzüyorsun kendini ☹ bebiş de etkilenir Allah korusun.
Oğluşun kafası da şu an çok düzgün değil. Sordum hemşirelere entübe iken her pozisyonunda yatıramadığımız için normal dedi. Şimdiden sonra düzeltiriz dedi. Eve çıkınca da sürekli aynı şekilde yatırma dediler. Sırtüstü olsa da başını çeviricez ara ara bi sağa bi sola yatıracağızayy yerim onu ben yaaa
Offf çok tatlılar sıpalar
Benimki de anterior yerleşimli önde yani tam oraya gömüyor suratı işte ondan göremiyoruz biz de yüzünü
Sırtüstü yatırılmasını pediatri derneği salık vermiş birkaç sene önce ani bebek ölümü riski açısından daha güvenli diye
Ben sırt üstü yatıracağım reflü yatağında ama kafası düzleşmez umarım ondan çekiniyorum ben de
Yaa fındığımı kontrollere de mi götürcem beeeeen oyyyyy
Sağlıklı mutlu günlerde kullanırız inşallah aldığımız her şeyi kuzum
İyi ki doğmuşsun , bebiş(ler)inle uzun sağlıklı ömürlerin olsunKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
En rahat pozisyon sırt üstü ellerini açarak mış öyle derler ama yan da yatırmak lazım başı içinEtrafımızdakıler asla sırt üstü yatırmazlar hep yan hep yanevet aynı seyı bende okudum en sağlıklısı o ben yıne yan dönüşümlü yatırırım sanırım içim rahat etmez ama ben de senın gibi oğlumda döndüre döndüre yatırdım hep
Eşim yeni dolandırıldı.. Az bir miktar ama benim hevesim kaçtı online alışverişten..Dış kundak alan var mıydı aramızdaaa? Alan arkadaşım varsa öneri olarak atabilir mi gene Bi İnternet alışverişi fobisi güven problemi
Dediklerini çok iyi anlıyorum özellikle kavuşma anı yaklaştıkça daha da artıyor bu duygu yoğunluğu. Bende bunun yanında biraz korkuda var nasıl anne olacağım doğru dürüst kucağıma alabilcek miyim emzirebilcek miyim bir sürü soru sonra kendimi hayal edince rahatlıyorumBearhug D dra21 Kolostrofobi @Papatyamaviss kızlar çok teşekkür hepimiz yeni yaşlarımıza anne olarak gireceğiz kimimiz ilk kez anneliği tadacak kimimiz anneliği 2.-3. kez tatmış olacak ama öyle kutsal bir şeymiş ki insan hamile olmadan anlamıyor.
Hele ben bu zamana kadar hiç hamile olduğumun bile farkında değildim ama son zamanlarda anne olacağım ben diye bir farkındalık duygu geldi öyle garip bir duygular içerisindeyim ki anlatamam.
Belki doğum yaklaştı diye belki artık kucağıma alma heyecanı ağır basıyor diye bilmiyorum ama son zamanlarda o kadar ben artık ben değilim ki sanki onunla beraber karakterim de ona göre şekillenecek gibi eskiden söylediğim yaptığım ne varsa onunla beraber daha derinden değişecek gibi..
Yani hislerimi sizlere anlatamıyorum ama eminim ilk kez anne olacaklar şu an bunları yaşıyor şu an anne olanlar da eminim bunları yaşadı
Bence hayattan biraz zevk almalı oğlaklar böyle ömür geçmezOğlak olarak hak veriyorum
Yok o kadar değişken değilim belki erkekleri öyledirEvet ruh hali, bazen bı öyle der bı böyle aynı konu için.Degisikler
Ne güzel o zaman size kıyamaz güzelce ilgilenirAnneler candır yaa valla benimki çok karışmaz etmez bıçak kemiğe dayanana kadar sabreder, altından girer üstünden çıkar ikna edersin onu yufka yüreklidirama o bıçak kemiğe dayanırsa da gazabından kork
Bu kasılmalarla ay n’oluyo ay n’oluyo diye geziyorum evin içindeCanım Ben gitmeden önce çikolata yiyorum nstde kıpır kıpır hemşire sürekli gelip onu bulmaya çalışıyor ultrasona bir giriyoruz poposunu dönmüş uyuyor anca yandan falan görüyoruz. Son iki gittiğimde de böyle oldu
Bizimkinin plasentası rahmin üstünde konumlanmış yukarıdan kordonlar sarkıp önüne düşüyorondan aşağı dönmüyor canım kızım arkadaşını bırakıp gidemiyor
Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeeeenfeksiyon riski varsa aman aman bekle biraz daha. Ben hiç hastaneyi falan gezmedim
Maşallah bebişeinşallah ters bir durum olmaz kuzum en güzeli neyse o olsun
Kuzum nasılsın? Bebişte her şey normal çıkmış maşallahishal devam ediyor mu?
Ben de avent ultra air aldım kuğulu animals oluyor galiba bilemedim
Bence hissederiz ama nasıl hissederiz Allah bilirAy ay noluyorlar beni de yokluyor arada ben kasılma zannediyordum kemiklerle mi ilgili acaba?
Kusma ve boğulmadan korktuğum için aldım canım ben de anne yanının içine koyacağım ☹ bir de bebekleri emzirdik gazını çıkarttık yan mı yatırmalıyız sırt üstü mü ? Sırt üstü yatması gerekir diyen yazılar da oluyor hatta bunu bir doktor bile söyledi youtube da çocuk doktoru Osmandı galiba adı bulurum sonra
Kuzummm gözün aydın miniklere kavuşmuşsunNasılsın? Bebişlerin nasıl? Umarım hepinizin sağlık durumu çoook iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Ne ka güzel çok sevindim. Utanmışlar ki mesaj atmışlar
Çoook güzel olmuş canım emeğine sağlık.Eşim yeni dolandırıldı.. Az bir miktar ama benim hevesim kaçtı online alışverişten..
Ben şöyle bir şey ördüm, düğmeleri kaldı sadece. Herşeyi almak istemiyorum, biraz da kendi emeğim olsun istiyorum belki yavrum yavrusuna saklarmalzemeleri aldım puset örücem birde
Kusma ihtimaline karşı yan yatırılmalı genel olarak tabi kontrollü bir şekilde sırt üstü de uyur ama gece uykusu için yan yatışEn rahat pozisyon sırt üstü ellerini açarak mış öyle derler ama yan da yatırmak lazım başı için
Düzelir canım daha çok zaman var kafa şeklinin öyle kalmasına tam emin değilim ama bir yaşına kadar vakit var şekillenmesi için diye biliyorumOğluşun kafası da şu an çok düzgün değil. Sordum hemşirelere entübe iken her pozisyonunda yatıramadığımız için normal dedi. Şimdiden sonra düzeltiriz dedi. Eve çıkınca da sürekli aynı şekilde yatırma dediler. Sırtüstü olsa da başını çeviricez ara ara bi sağa bi sola yatıracağız
Bacım kimisine Allah yetenek veriyor ben dümdüz insanımEşim yeni dolandırıldı.. Az bir miktar ama benim hevesim kaçtı online alışverişten..
Ben şöyle bir şey ördüm, düğmeleri kaldı sadece. Herşeyi almak istemiyorum, biraz da kendi emeğim olsun istiyorum belki yavrum yavrusuna saklarmalzemeleri aldım puset örücem birde
Yaa nasil guzelKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Evet doğru söylüyorsun ben sadece öyle keyifli uyudukları söylerler diye dedim zaten hersey kontrolde olmalıKusma ihtimaline karşı yan yatırılmalı genel olarak tabi kontrollü bir şekilde sırt üstü de uyur ama gece uykusu için yan yatış
Ya zaten sırt üstü yatırdığında gözünü ayırmaman gerekiyor kusma ihtimaline karşı ya da daha kötüsü olmasın diyeEtrafımızdakıler asla sırt üstü yatırmazlar hep yan hep yanevet aynı seyı bende okudum en sağlıklısı o ben yıne yan dönüşümlü yatırırım sanırım içim rahat etmez ama ben de senın gibi oğlumda döndüre döndüre yatırdım hep
Tabiki canım sorucaz öğrenicez eksiklerimizi gidericezBenim ebem beni 27 Eylül de çağırdı canım normal rutin kontrol harici doğum ve başka aklıma takılanlar bebek bakımı falan hakkında konuşacakmışız öyle dedi.
Gidince sorayım bari bunu da dediğin gibi
Teşekkür ederimÇoook güzel olmuş canım emeğine sağlık.
El işini severim ilgim vardır ama pek bir şey yapamazdım işten güçten, bebeğim sağolsun ufak ufak giriştim artık. Dünyadaki bütün ipleri öresim var şuanBacım kimisine Allah yetenek veriyor ben dümdüz insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?