2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doğum günün kutlu olsun canım Bebeğinle sevdiklerinde nice sağlıklı , mutlu günlerin olsun

Oğluşun kafası da şu an çok düzgün değil. Sordum hemşirelere entübe iken her pozisyonunda yatıramadığımız için normal dedi. Şimdiden sonra düzeltiriz dedi. Eve çıkınca da sürekli aynı şekilde yatırma dediler. Sırtüstü olsa da başını çeviricez ara ara bi sağa bi sola yatıracağız

Son düzenleme:
İyi ki doğmuşsun , bebiş(ler)inle uzun sağlıklı ömürlerin olsun

En rahat pozisyon sırt üstü ellerini açarak mış öyle derler ama yan da yatırmak lazım başı için

Dış kundak alan var mıydı aramızdaaa? Alan arkadaşım varsa öneri olarak atabilir mi gene Bi İnternet alışverişi fobisi güven problemi
Eşim yeni dolandırıldı.. Az bir miktar ama benim hevesim kaçtı online alışverişten..

Ben şöyle bir şey ördüm, düğmeleri kaldı sadece. Herşeyi almak istemiyorum, biraz da kendi emeğim olsun istiyorum belki yavrum yavrusuna saklar malzemeleri aldım puset örücem birde

Eklentiler

• Screenshot_20230829_192140.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230829_191850.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 55
Dediklerini çok iyi anlıyorum özellikle kavuşma anı yaklaştıkça daha da artıyor bu duygu yoğunluğu. Bende bunun yanında biraz korkuda var nasıl anne olacağım doğru dürüst kucağıma alabilcek miyim emzirebilcek miyim bir sürü soru sonra kendimi hayal edince rahatlıyorum inşAllah o günleri görürüz

Oğlak olarak hak veriyorum
Bence hayattan biraz zevk almalı oğlaklar böyle ömür geçmez
Evet ruh hali, bazen bı öyle der bı böyle aynı konu için.Degisikler
Yok o kadar değişken değilim belki erkekleri öyledir
Ne güzel o zaman size kıyamaz güzelce ilgilenir

Bu kasılmalarla ay n’oluyo ay n’oluyo diye geziyorum evin içinde
1HANIM bıl bakalım bugun noldu sizin takım bugun bitecek diye mesaj attılar
Ne ka güzel çok sevindim. Utanmışlar ki mesaj atmışlar peki benim başıma ne geldi bir bilsen çikolata ve kolonya siparişi vermiştim ya. Kargoya verilmişti. Kargo şirketi aradı ürününüz zarar görmüş kolonya mı vardı içinde dediler evet dedim akmış dediler. İade için geri gönderin dedim. Sonra çikolatacı iletişime geçti benimle. Ürün hasa
almış çöp oldu tekrar yapacağız dedi. Yetişecek mi peki dedim bak ben her an doğurabiliriim. Yetiştircez abla dedi peki dedim. Her ihtimale karşı lokum alacağım

Çoook güzel olmuş canım emeğine sağlık.

Düzelir canım daha çok zaman var kafa şeklinin öyle kalmasına tam emin değilim ama bir yaşına kadar vakit var şekillenmesi için diye biliyorum
Bazı bebeler de naparsan yap yine geri sırtüstü dönüyor ama
Eşimin en küçük kardeşinin kafası dümdüz mesela diğerleri öyle değil daha düzgün kafaları kayınvalidem onu asla çevirememiş hep gidip sırtüstü dönüyormuş acayip inat bir çocukmuş hala da öyle
Amcasına çekmez umarım benimki

Bacım kimisine Allah yetenek veriyor ben dümdüz insanım

Yaa nasil guzel dogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu yillarinizolsun

Ya zaten sırt üstü yatırdığında gözünü ayırmaman gerekiyor kusma ihtimaline karşı ya da daha kötüsü olmasın diye

Tabiki canım sorucaz öğrenicez eksiklerimizi gidericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…