2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kolostrofobi , Bearhug , Papatyamaviss youtube da Osman Gönülal'dan duydum ben de kızlar. Sırt üstü yatırılmalı diyordu bebeğin uykusu en korktuğum şey
Yani bilmiyorum uzmanların bir bildiği vardır elbet.. şöyle söyleyeyim o zaman, kızım normal doğumla doğdu ilk doğduğu zaman kafa şekli uzun gibiydi öyle kalmasından korktum o zaman okuduğum gebe broşüründe yeni doğmuş bebeğin kafa şekli değişebilir zamanla diyordu bende bir sağa bir sola biraz sırt üstü şeklinde dönüşümlü yatırdım çok şükür kafa şekli düzeldi sonra asm de ebeye de sordum o da sırt üstü yatırdığın zaman yanından ayrılmamaya özen göster dedi öyle öyle geçirdik o zamanları

Hadi ya. Bakalım nasıl olacaklar. Benimkini dün göğsüme yatırdı kafasını kaldırıp değiştirdi pozisyonunu zaten sıpam. O minicik halinle napıyorsun dedim

O kadar haklısın ki kaynım şey derdi Ahmet kaya nınbir şarkısı suriyelilere yazılmış sanki "şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik" diye bende ya insanlar ülkesinden olmuş falan derdim ilk zamanlar. Sonra sonra farkettim hastaneye gidip gele gördümki gerçekten öyle 20 hasta varsa 13 14 ü onlardan adamlar sadece üreme üstüne geliştirmişler kendilerini..

Allah affetsin güldüm gerçekten savaştan kaçtınız madem insan gibi oturun. Savaşma sev!ş diyor bunlar..

Nıye duzgun paketlememişler ya tum cıkolatalara gelmiştir tadı dımı yetısır ya dur hele daha var

Kuzum o en temel güdü aslında Yahudiler de Nazi zamanı o yokluğun ölümün eşiğinde bile üremiş
Ben öleceğim geriye genimi aktarmam gerekiyor diye düşünüyormuş bilinçaltı
O yüzden savaş kıtlık zamanı falan daha çok ürüyormuş insanlar
Üniversitede bu konu yahudiler üzerinden konuşulmuştu oradan aklımda kalmış benim de

Hadi ya. Bakalım nasıl olacaklar. Benimkini dün göğsüme yatırdı kafasını kaldırıp değiştirdi pozisyonunu zaten sıpam. O minicik halinle napıyorsun dedim
Oyyy Kuzey kuzusuuu yiyeceum seniii
Çok tatlı yaa maşallah minicik ama çok güçlü bir minik adam o annesi

Allah affetsin güldüm gerçekten savaştan kaçtınız madem insan gibi oturun. Savaşma sev!ş diyor bunlar..
Bir de dedim bizim ülkemizde savaş çıksa biz ülkemizi terk eder miyiz yaşlısı gelse neyse çocuğu gelse neyse bunlar ürü böcek çoğalmak için bizim ülkeye gelip yerleştiler

Kız bu nasıl saçmalık ben ölünce benim çocuğuma kim bakacak sokağa kedi mi pırtlatıyon başına ne gelir o çocuğun ay Allahım sen koru tövbe tövbe..

O endişe illaki var kuzum ama dediğim daha farklı bilmiyorum ya çok farklı duygular içerisindeyim bu aralar ilk defa böyle duygusallık yaşıyorum
1HANIM yaşadığı gibi bir patlama yaşayacağım sanırım

Bir de dedim bizim ülkemizde savaş çıksa biz ülkemizi terk eder miyiz yaşlısı gelse neyse çocuğu gelse neyse bunlar ürü böcek çoğalmak için bizim ülkeye gelip yerleştiler
Allah korusun oldu da sürüldük diyelim, iyi kötü bi yere sığınabilsek uçkurumuzu mu düşünürüz hiç?.. Allah akıl fikir versin bunlara. Ben birine safane sormuştum, neden bu kadar çok doğuruyorsunuz diye. Bizim adamlar çok çocuk seviyor demişti, 10 - 11 çocuk olsa iyi olurmuş ama en az 5-6 olmalıymış. Ağzım açık kaldı.

Kız bu nasıl saçmalık ben ölünce benim çocuğuma kim bakacak sokağa kedi mi pırtlatıyon başına ne gelir o çocuğun ay Allahım sen koru tövbe tövbe..
Düşününce öyle evet saçma ama içgüdüsel bir şeymiş işte genleri sayesinde neslini devam ettirme güdüsü
Bir de bazı toplumlar çocuğa bizimki gibi bakmıyor açıkçası modern insanlar senin gibi düşünüyor ama eğitim seviyesi düştükçe çocuğu kendinin bir uzantısı soy devam ettirme çalışıp aileye para getirme aracı olarak görüyorlar
Öyle toplumlarda çocuk sayısı eşittir maddi manevi güç anlamına geliyor kabile dönemlerinden kalma bir anlayış

Milletçe sınanmamız bitmiyor

Şimdi ne desem yanlış olur herkes bizim gibi düşünmeye bilir doğru konu daha fazla dallanıp budaklanmadan bebişlerimize geri dönelim

Milletçe sınanmamız bitmiyor

Bir kaç seçim sonra duyarız şanlıurfa, Hatay, Kilis de Suriyeli muhtarlar, belediye başkanları olduğunu... Allahım şaka gibi ama değil, nüfusları Türklere neredeyse denk ama bu üreme hızı ile yakında geçerler.

Ne çok Suriyeli konuştum aman.. Daha da konuşmak istemiyorum içimden yanlışlıkla kınarım falan farkında olmadan çocuğumun en ufak şeysi çekmesin kendi ağzımla imtihan olmak istemiyorum

Doğum günün kutlu olsun

Çocuk parası alıyorlar çoğu önemsemezdir bile. Ben 29 yaşıma girdim inşallah ilk çocugum olacak ama az önce yürüyüş yaparken 2 suriyeli kadın yanında 5 çocuk vardı. Kadınlar benden kim bilir kaç yaş küçük. Artık giyimlerini değiştirdikleri için çoğu farkedilmiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…