- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Az kaldı canlarım bugunlerimizi özleyeceğiz gerçekten zaman su gibi geçiyor 34 u girmek beni biraz daha rahatlattı şükürYaa 2 hafta mı ne kadar az
Doğru demişsin kuzum yazık bir sürü para bir de kıyamadım bende yazayım dedim . Astronot içinde 6 9 ay mantıklı karasal soğuk iklimlerde tabi bebeğin kilosu gelişimi de önemli. Ben şahsen almayacağım 3 ay üstü kıyafet almayı düşünmüyorum duruma göre mevsim ve beden önemli . Erken almak çok avantaj bazen maddo olarak ama giymezse ziyan olmasınAynı yorumu yaptım hayatım
Bi çıtlattım dedım hocam benım oğlum erken geldı suyum geldi 39 a kadar gelir bence diyeGebelik haftası büyüyüp gerildik ağrı yapıyor ya da acilma olabiliyor dedi canım bilmiyorum şu an çok dayanılmaz değil orada oynamıyorsa sürekli olmuyor umarım kimse sorun yaşamadan atlatır. Ya 39 larda seseryan için zor ya umarım çok geç vermezler
İyi olmana sevindim canım umarım şu 2 haftayı sorunsuz atlatırsınKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Benımde abısınden kalma hırkamsı bı peluş var astronot mesela, ben o zamanlar bilmiyorum tabi ocakta doğdu bır aylıktı aldım 3-6 ay / 3 aylıkken olmamaya başladı Bi ay giydi giymedi yani , şuanda yıne 6/9 alınırsa yarı yolda bırakmaz kışı çıkarır gıbı bızım bebelere , ben extra olarak almıyorum şuan için Duruma gore bakıcamDoğru demişsin kuzum yazık bir sürü para bir de kıyamadım bende yazayım dedim . Astronot içinde 6 9 ay mantıklı karasal soğuk iklimlerde tabi bebeğin kilosu gelişimi de önemli. Ben şahsen almayacağım 3 ay üstü kıyafet almayı düşünmüyorum duruma göre mevsim ve beden önemli . Erken almak çok avantaj bazen maddo olarak ama giymezse ziyan olmasın
Haklısın bencede bende aynısını düşünüyorumAz kaldı canlarım bugunlerimizi özleyeceğiz gerçekten zaman su gibi geçiyor 34 u girmek beni biraz daha rahatlattı şükür
Cnm 2 hafta sonrami programlaniyo dogumKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Ne bizim bu isteklerimiz boyle yaBenımde yaklaşık bes gündür canım bıber salçası istiyor , salça diye soyledım yanıama bızım sakaryada yapılan gıbı burda yapmıyorlar domates bıber karısık var hep yada Hatay usulü kurutulmuş biberden neyse bulamadım uc bes tane bıber aldım nefsımı köreltsin yapıcam kendıme yarın
Sagol canim benimAh o hormonlarrrr afiyet şifa olsun inşallah canım benim
Benimde canım salçalı ekmek istedi bakBenımde yaklaşık bes gündür canım bıber salçası istiyor , salça diye soyledım yanıama bızım sakaryada yapılan gıbı burda yapmıyorlar domates bıber karısık var hep yada Hatay usulü kurutulmuş biberden neyse bulamadım uc bes tane bıber aldım nefsımı köreltsin yapıcam kendıme yarın
Evet canım anestezi ile görüşüp gün alacağım çok şükür az kaldı inşallah sağlıcakla nasip olsun hepimize 34 artı 2 deyiz tam 36 da giderim tahminimce 25 Eylül 2 Ekim arasında olur acil bir durum olursa fa acile.gel dedi direkCnm 2 hafta sonrami programlaniyo dogumaz kaldi insallah ozamana kadar hersey yolunda gider
Ne bizim bu isteklerimiz boyle ya
Sagol canim benim
Yapma miden yanarBenimde canım salçalı ekmek istedi bakgidip yiyim
İnci ile duru güzel. İnci tanem i sevemedim bilmiyorum tuhaf geldiKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Annem kızlar erkenci oğlanlar vaktini bekler deyip duruyor banaTabi dogurmazsam canimkızım gibi olursa doğuma 2 haftam kaldı
Al bak iste bunun icin aciklamadim canimin ceken seyiBenimde canım salçalı ekmek istedi bakgidip yiyim
Rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin canimEvet canım anestezi ile görüşüp gün alacağım çok şükür az kaldı inşallah sağlıcakla nasip olsun hepimize 34 artı 2 deyiz tam 36 da giderim tahminimce 25 Eylül 2 Ekim arasında olur acil bir durum olursa fa acile.gel dedi direk
Inci TanemKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Kizimi 40+2 de dogurdumAnnem kızlar erkenci oğlanlar vaktini bekler deyip duruyor bana40. Haftada doğurtacak beni böyle giderse saçımı başımı yolarım artık
Belli olmaz yani oğluşun biraz daha bekler belki
Kız böyle erken erken doğurmak için nasıl hamilelik yaşadınız ya? Çok mu hareketliydiniz hamilelik boyunca mesela?
Ben çok hareketsizim ağrılarımdan ötürü ilk aylar da bulantıdan yataktan çıkamadım başından beri hareketsiz geçiyor günlerim aksi bir acil durum olmadığı sürece etkiler mi ya gelmek bilmezse falan diyorum bazen
Arkadaşım neredeyse 42 doğurmuştu 38 itibariyle her gün ağlıyordu dayanamıyorum diye onu hatırladıkça ufunet basıyor bana
İnci Duru, İnci Tanem güzel benceKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Bende Inci tanem begendim yaİnci ile duru güzel. İnci tanem i sevemedim bilmiyorum tuhaf geldi
Nil DuruKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
42 de doğuran arkadaşımın da kızdıKizimi 40+2 de dogurdum
Alina niye tek kalmış Alina ve almila da olabilir bakKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?