2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynı yorumu yaptım hayatım
Doğru demişsin kuzum yazık bir sürü para bir de kıyamadım bende yazayım dedim . Astronot içinde 6 9 ay mantıklı karasal soğuk iklimlerde tabi bebeğin kilosu gelişimi de önemli. Ben şahsen almayacağım 3 ay üstü kıyafet almayı düşünmüyorum duruma göre mevsim ve beden önemli . Erken almak çok avantaj bazen maddo olarak ama giymezse ziyan olmasın

Bi çıtlattım dedım hocam benım oğlum erken geldı suyum geldi 39 a kadar gelir bence diye bı yaklaşsın tarih konuşuruz dedi

İyi olmana sevindim canım umarım şu 2 haftayı sorunsuz atlatırsın

Benımde abısınden kalma hırkamsı bı peluş var astronot mesela, ben o zamanlar bilmiyorum tabi ocakta doğdu bır aylıktı aldım 3-6 ay / 3 aylıkken olmamaya başladı Bi ay giydi giymedi yani , şuanda yıne 6/9 alınırsa yarı yolda bırakmaz kışı çıkarır gıbı bızım bebelere , ben extra olarak almıyorum şuan için Duruma gore bakıcam

Cnm 2 hafta sonrami programlaniyo dogum az kaldi insallah ozamana kadar hersey yolunda gider
Ne bizim bu isteklerimiz boyle ya
Ah o hormonlarrrr afiyet şifa olsun inşallah canım benim
Sagol canim benim

Benimde canım salçalı ekmek istedi bak gidip yiyim

Cnm 2 hafta sonrami programlaniyo dogum az kaldi insallah ozamana kadar hersey yolunda gider

Ne bizim bu isteklerimiz boyle ya

Sagol canim benim
Evet canım anestezi ile görüşüp gün alacağım çok şükür az kaldı inşallah sağlıcakla nasip olsun hepimize 34 artı 2 deyiz tam 36 da giderim tahminimce 25 Eylül 2 Ekim arasında olur acil bir durum olursa fa acile.gel dedi direk

Tabi dogurmazsam canim kızım gibi olursa doğuma 2 haftam kaldı
Annem kızlar erkenci oğlanlar vaktini bekler deyip duruyor bana 40. Haftada doğurtacak beni böyle giderse saçımı başımı yolarım artık
Belli olmaz yani oğluşun biraz daha bekler belki
Kız böyle erken erken doğurmak için nasıl hamilelik yaşadınız ya? Çok mu hareketliydiniz hamilelik boyunca mesela?
Ben çok hareketsizim ağrılarımdan ötürü ilk aylar da bulantıdan yataktan çıkamadım başından beri hareketsiz geçiyor günlerim aksi bir acil durum olmadığı sürece etkiler mi ya gelmek bilmezse falan diyorum bazen
Arkadaşım neredeyse 42 doğurmuştu 38 itibariyle her gün ağlıyordu dayanamıyorum diye onu hatırladıkça ufunet basıyor bana

Benimde canım salçalı ekmek istedi bak gidip yiyim
Al bak iste bunun icin aciklamadim canimin ceken seyi
Rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin canim
Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirim isimler benzer karar veremedik

Nil Duru

İnci Tanem

Nil Bilge

İnci Duru

Alina
Inci Tanem

Kizimi 40+2 de dogurdum

Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirim isimler benzer karar veremedik

Nil Duru

İnci Tanem

Nil Bilge

İnci Duru

Alina
İnci Duru, İnci Tanem güzel bence
Ayy Tanem diye bir öğrencimiz vardı pek tatlıydı o geldi aklıma

Kizimi 40+2 de dogurdum
42 de doğuran arkadaşımın da kızdı
Ama nedense bu ara herkes bana bunu söylüyor oğlan gününü bekler diye
Boyum kısa benim yerim yok karnım son haftaya kadar büyürse kocaman bir topa dönüşüp doğuma yuvarlanarak giderim diyorum anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…