2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Valla zekası babasına çeksin boyu posu da babasına çeksin de gerisi çok önemli değil eşimi çok seviyorum bir erkeğe göre yüz hatları burnu çenesi işte elleri felan çok kibar ama onun da hem huy hem zeka hem boy pos tıpatıp aynısı olursa kıskanırım o yüzden boyu posu zekası ona benzesin ten rengi göz yapısı rengi felan bana benzesin benim gibi kumral sarışın bir şey olabilir
Ay ısmarlama bebek gibi oldu bakalım nasıl olacal
Bir hikaye var ya Marilyn Monroe Einstein a ikimiz evlenelim çocuğumuz sen gibi zeki ben gibi güzel olur diyor.
Einstein da ya zekası sana güzelliği bana benzerse diye cevap veriyor aynı onun hesap

Zekayi anneden alirlarmis kuzum bebisler

Çok güzel olmuş kuzum bu arada bu çikolata deposu ablamın tanıdığınınmış. Ablam çikolata yaptırcam diyordu bu sayfayı attı birini seç diye

O derec ne öyle bana biraz tuhaf geldi kuzum ben 1.5 saat normal renkli derecesinde narin de sabun tozuyla yıkıyorum

Aylarca karnında taşı o gitsin babasının kopyası olsun diye reelslar görüyodum instada. Bu kadar ısmarlamaya senin de aynısı olursa şaşırmam kuzum Acunun eski programı gibi kutunun altından ne çıkacağını bilmiyoruz ama çok heyecanlı

Düzenli kaka yapması beslediği anlamına gelir canım evet birde ben Bi video görmüştüm insta da bebeğin bezini açmadan önce göbek deliğine bir kaç saniye ıslak mendil değdirin çişi varsa yapar diyordu denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Demekki bizde ondan kıpırtı yok memelerde ama ben yarın 34 e gireceğim Allahım hayırlısı bu arada eşim doktorla görüşmüş ben ecopirin alıyordum Farklı bir kan sulandırıcı vermiş ama Ankara’daki doktor bana göre kan sulandırıcı o haftalarda kesilmeli demişti her kafadan ses anlamadım ben

Valla geçen bir hafta geri çıktı arada değişiyor benimkide bu sefer çok üstüne düşmedim

Ben geçen hafta salı günü gittiğimde devlette 2180 gr çıktı, cumartesi özelde 2079 gr çıktı.Normal mi dedim.Zaten ultrason net sonuç vermiyor, 1800 gr ile 2200 gr arası değişir bu değer dedi. Haftasına göre normal dedi.
Yürüyüş için, günde en az yarım saat yürü, tek seferde yürümek zorunda değilsin, 5 -10 dk yürü yorulursan dinlen 5-10 dk daha yürü, böyle tamamla dedi.
Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftada kızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Maşallah, güzel beslenmiş :)
Çok güzel görünüyor. Kolonya fikri de zekice :)
Zekayi anneden alirlarmis kuzum bebisler
Şanslıyım ozaman :)))

Evet fena süt falan gelmiyor ama deli gibi sızlamaya başladılar bazen de elektrik veriyorlar gibi bir şey oluyor çarpılıyorum sanki tövbe Allahım

Ohh maşallah güzel haberler duymak almak ne güzel

Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftada kızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Maşallah prensese amaan kiloyu takma canım nasıl olsa verilir yani umarım öyle olur

Çok güzel olmuş lokanta fikride çok yaratıcı bende öyle yapayım bu kutuda kaç adet var mesela benim Burda pek kimsem yok en az olanı yaptırayım dedim ama kutuda çok boş durmaz dimi

Muhtemelen ondan kuzum. Doğum sonrası akacak hepimizden Allahın izniyle
Ben de varisimin pıhtı atma ihtimaline karşı kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktor coraspin önermişti ama kadın doğum doktorum coraspini 34. Haftadan sonra kesiyoruz o yüzden onun yerine oksapar iğne vereyim demişti onu doğumdan bir gün önceye kadar kullanabilirsin demişti. Sana da iğne verilmiş olabilir mi aldın mı ilacı?

Valla geçen bir hafta geri çıktı arada değişiyor benimkide bu sefer çok üstüne düşmedim
Sen de alıştın desene
Herhangi bir risk yoksa yürüyüş öneriliyor hep kuzum.
Kilo farklı cihaza bağlı da olabiliyor o yüzden aynı yerde ölçüm yaptırmak ortalama daha doğru sonuç verebiliyor. Ama doktor doğru söylemiş ultrasonla gerçek kilo bir olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…