Ya bende 155 im minyonum ama erkek çocuğum çokta minyon olması ya teyzesiEvet canım gerilik için sorun etmiyolar bu kadar süreyi. Zaten ben de normal karşılıyorum anası 155 boyunda insan bebiş minyon olabilir gayet
Bizim de bi detaylıda bir kere de normal muayenede aşırı çabalayarak görmüştük yan profil. Doktor resim veremedi bile Allahtan eşim videoya aldı o anları. Biz de videodan görüntü aldık. Buz dolabına yapıştırdıkgidip gelip resmin yanağını sıkıyorum
Kiz sıkma akar.bide surekliAy kızlar benim ara ara meme uçlarım sızlıyor yaa sizde de oluyo mu?
Bir de şeyi fark ettim. Benim 34. haftada sancım olana kadar meme ucumdan hiç bir şey gelmiyordu. Kasılmalardan sonra kolostrum gelmeye başladı. Arada hafif sıkıyorum hala orada mı diye evet hala geliyo
Demek ki sancı çekme ile süt gelmesi cidden doğru orantılıymış..
MaşAllah gerçekten 3 kilo nedir yahuValla yemiyorum çocuk benim vitaminlerimi sömürüyo kan değerlerim yerlerdeilk 4-4.5ay kustum zaten zayıfladım o zamanda önde gidiyodu ırsi heralde diye düşünüyorum
Öndeydi 10 gün sonra daha düşük bi kilo çıktı işteBence toparlamıştır yaa zaten önden de gidiyodu seninkiama ben de merak ediyorum seninkinin kilosunu. Bakalım bekleyoruz sabırsızlıkla
aynen iyisi 30 kuşum şimdilik
Kızlar en son ben doğurursam aranızda çok gülerimBeni motive ediyosun
@XbirKadin
@Ihlamurseven
diyorum
Ona gore giydirirsin cnm
Benimki 38+5de aliriz dedi
Oda 5 ekime denk geliyo
Aaa bu benim doktor
Ayni ayni
Yüksek dediEee kilosu icin birsey dedi mi kuzum
Doktor teyzesine bidahakine varki yiyooooz desinKızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Töbe yarabbi Allahın işine karışmış gibi olmayımYa bende 155 im minyonum ama erkek çocuğum çokta minyon olması ya teyzesi
Bi de ellerini sokuyo ağzına ya da sürekli ağzını açıp kapatıp duruyo iyice beni rezil ediyoDoktor teyzesine bidahakine varki yiyooooz desin
Benimde oyle der o zaman kesin 2 hafta once 2441 diYüksek dedi
Kuzum cok guzel olmus bende cikolata yaptirdim kolonya sisesi stoklari yokmus o yuzden bos sise alip kendim susluycem bendeKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Çok güzel olmuş canımKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Benimki 2 hafta önce 2650 mi neydi şimdi 3090 olmuş bidaha 2 hafta beklemeyelim 10 gün sonra bakalım dedi bakalım nolcak doğumu başlatcak mı ya da sezeryana doğru gidiyor muyuz görücezBenimde oyle der o zaman kesin 2 hafta once 2441 di
Ay çok güzel olmuş hangi siteydi canımKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Eyüp sabrının aldım dırek etıketı soktum çikolatalardan bırını çıkardım yapıştırdımKuzum cok guzel olmus bende cikolata yaptirdim kolonya sisesi stoklari yokmus o yuzden bos sise alip kendim susluycem bende
Çikolata deposu kuzum insta 74 lü 140 tlAy çok güzel olmuş hangi siteydi canım
Ben Kars ta yaşıyorum kar belki yağmaz ama kuzum söyle soğuklar başladı anlatamamBizim dogumlar oyle cok asiri soguklara kalmaz ya.
Sonbahar iste normal hava sartlari
Kar falan yagacak havalar daha uzak
Oh ne güzelTam benim sorcaklarımı sormuşsun doktora banada bilgi olsunbu arada maşAllah kuzuya
Kuzum seninki en son geriden gelmiyodu sanki. Normal aralıktaysa minyon sayılmaz kiYa bende 155 im minyonum ama erkek çocuğum çokta minyon olması ya teyzesi
Yok yok sürekli sıkmıyorum. Akar halde değil sıkınca çıkıyor zatenKiz sıkma akar.bide sureklio sizlama.bende de var
Tamam geriye düşse bile normale geliyor yani o yüzden hala sıkıntı yok diye düşünüyorum kuşumÖndeydi 10 gün sonra daha düşük bi kilo çıktı işte
Bu kilolarla bu bebisleri nasil normal dogurucaz kiBenimki 2 hafta önce 2650 mi neydi şimdi 3090 olmuş bidaha 2 hafta beklemeyelim 10 gün sonra bakalım dedi bakalım nolcak doğumu başlatcak mı ya da sezeryana doğru gidiyor muyuz görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?