- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Suanlık hepsını 30 da yıka canım 90 cok fazla sonrasında da beyazları bodylerı sadece 60 da yıkarsınBebek kıyafeti yikayanlar, annemin makinede bebek giysi ayarı var ona ayarlarında 95 derece 2 yıkama 4 sıkma programlı kızlar, 2.15 süresi.. bu kıyafetler bu derece de mi yıkanıyor??siz hangi programda yikadiniz acaba
Kuzum olan sancı varsa gelir yoksa gelmezebru_can_ebru canım doktor nidicard ı 2 gün daha kullan kes dedi progestana devam et dedi sadece haftaya perşembe randevum var sancılar geri gelir mi acaba doğum için mi kes dedi
Oy maşallah ona maşallahhhhEvet kızçelerim kontrolden geldimm. Nstde 3 tane sancım çıktı doktor çok üzerinde durmadı. Sata göre 36+2 ultrasona göre 35+2 çıktı 1 hafta geride. Kilosu 2714 olmuş. 1 hafta geriye düşmüş sıkıntı var mı diye sordum hayır sorun yok, 2 haftada 300 gr almış gayet iyi dedi. Hiç üstünde durmadı.
2 hafta önce yürüyüş bile yapma dediniz artık yapabilir miyim dedim evet artık serbest istediğini yapabilirsin, 36. hafta bizim için miat bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi. Hurma falan yiyebilir miyim dedim bunları tabii yapabilirsin ama 37 daha ideal, haftaya bu önerileri vereceğim ev işi yap merdiven çık vs diyeceğim dedi.
Durumlar böyle. Normal doğum pozisyonunda şu an. Daracık bir alandan yüzünü görmeye çalışıyoruz ama ı ıh yanisağlık olsun doğunca görürüz
Teşekkür ederim canım, evde ufak bi kaos olduSuanlık hepsını 30 da yıka canım 90 cok fazla sonrasında da beyazları bodylerı sadece 60 da yıkarsın
Bunda da ayarlanabiliyor derece ama direk 95 i görünce şaşırdık bizdeBen hepsinin etiketine baktım genelde 30 derece yazıyodu bazıları 40 bazıları 60 dı. Hepsini 30da yıkadım ben çeker falan diye. Bende de bebek ayarı var 60la başlatıyor ama yükseltip indirebiliyosun dereceyi
Kız o kasılma mi gecede bana oldu adet sancısı gibi ne bileyim kasılmayı bile bilmiyorumBen de hep ekim sıcak olacak diye kendimi şartlamıştım, dün akşam ilk defa camlar açık uyurken üşümüşüm, dedim soğuklar geldi yandık
Maşallah miniğe, ay çok yakınsınız ya ben nasıl beklicem diye bakıyorum, çoktan yetti bana hamilelik
Ben de sezaryeni öcü gibi görmemeyi öğrendim burası sayesindeGeçen bi yabancı forumda kadın finlandiyada 4.500 kg iri bebek doğurdum hiç yırtılma olmadı zorlanmadım diye anlatıyo bi umutlandım sonra şey yazmış sadece çocuğun köprücük kemiği kırıldı Nasıl yani?!?!!
Bunları nasıl saklicaz ya albüm falan mı alsak, defter arasında saklıyorum ama bir şey olcak diye korkuyorum
Kasılma güncellemesi bana da geldi galiba ya üç gündür bir adet sancım var hafif hafif. İnşallah doğurmuyorumdur
Benımde bu gece sabah ezanı gıbı uykudan uyandıran ah dedırten agrım oldu ıkı kezKız o kasılma mi gecede bana oldu adet sancısı gibi ne bileyim kasılmayı bile bilmiyorum
Ay inşallah babaya çeker diyelim o zamanAynen benim de öyle doktor genetik dedi bir de benimki aşırı küçük
35+2de 2180 gr 45 cm çıktı siz düşünün babası da küçük doğmuş öyle diyor kv ama sonra hemen toplamış tombik olmuş şimdi zaten 179cm boy 90 kilo
Ben 49 cm 3750 gr doğmuşum ama gel gör şimdi 160 cm 48-50 kg geziyordum hep
Doktor genetik bu bebek küçük olacak ama 2500 gr bizim için de alt sınır o dedi
Ay Allah korusun iyilerle karşılaştırsın gerçektenOyyyiri bebeği normal yolla doğurmaya çalışmak da zor kendine ne kadar güvensen de insan yaratılışının kapasitesi var yani benim eşimin kuzeni de o civarda doğurdu bebeğini devlet hastanesiydi illa normal doğuracaksın diye direttiler kıza ebeler doktoru falan baya kötüydü şansızdı maalesef çocuk kanaldan geçemeyince bastırıp durmuşlar kızın kaburgalarını kırdılar aklıma geldikçe sinirleniyorum yani neredeyse 5 kilo olmuş bir çocuğu illa normal doğuracaksın diye diretmek nedir bazı doktorlara akıl sır ermiyor
Eşim de duyunca çok üzülmüştü niye aramadın beni gelip özele götürürdük seni hemen madem direttiler diye ama kızın da ilk doğumu yani ne bilsin yaparım sanmış doğum işinde doktor ve ekibi özel de olsa devlet de olsa çok çok önemli onu net anladım. Kendi bünyen de önemli ama doktorun yaklaşımı, iş bilmesi vs bunlar da bir o kadar önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın
Valla ben de burdaki arkadaşların yalancısıyımKız o kasılma mi gecede bana oldu adet sancısı gibi ne bileyim kasılmayı bile bilmiyorum
Bence toparlamıştır yaa zaten önden de gidiyodu seninkiOy maşallah ona maşallahhhhbende heyecanla beklıyorum kontrolü ya bakalım
Yaklaşık 15 gunluk kılosu aynı çıktı ya hatta vermiş olarak çıktı onu merak ediyorum bakalım ne çıkacakbı hafta gerilik cok onemlı değil ya suan bıle kılosu super uc kılo doğar daha ne
Bunda da ayarlanabiliyor derece ama direk 95 i görünce şaşırdık bizde30 en ideali o zaman.. teşekkür ederim
Beni motive ediyosunSezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsin
X XbirKadinO zaman sıradaki tahminin kim
Ona gore giydirirsin cnmEvet ama izmir aksamlari asiri serin ya
Benimki 38+5de aliriz dediOrda nasıl bilmiyorum ama burda gidişat sezeryanse 38-39.haftalarda alıyorlar genelde eğer bizim oğlan dönmezse ekimin ilk haftası olur sezeryan diye düşünüyorum
Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Aaa bu benim doktorKilo aldıkça normal doğum zorlaşıyo dedi ekmek karbonhidrat pirinç makarna yasak dedi ama zayen haftada 1 ya yiyorum ya yemiyorum şekerli şeyler yasak dedi yine yemiyorum bi meyve yiyorum o da gün aşırı az tüketiyorum yürüyüş ve diyet ve pilates topu dedi durdu
Olsun sen dinlen o geleceği zamanı bilirVar canım ama hareketli çok beklemicek gibi
Yaa benimde 36+3 gibi falan kesecek galiba bilmiyorum ama bakalım neyse güzel ilerler inşAllah herşeyRahim ağzına takılma kuzum o bir hafta 2 diğer hafta 4 çıkıyor ya çok ayrıntı yazmak istemiyorum ama doktor kendi karar verir zaten bebeğe ve sana gire bende oldu diye sizde olacak diye bir durum yok ama keşke 37 de bıraksaydım demiştim
Sen hurma ahududu deyince ben heyecanlandımAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumSezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.
Aboo çok demiş yaaa
Bende nidicard ve prosgestan kullanıyorum doktorum 36 da bırakacağız dedi o haftaki randevum 36+3 denk geliyor bu arada bende 30 dan beri kullanıyorum 20 itibariyle adalat kullanıyordum muadiliCanım benim bende şu an nidicard ve progestan kullanıyorum 36+1 e randevu verdi doktorum bırakınca hemen doğum başlar mı Bi de 33+5 den beri kullanmış olacağım Bi zararı olur muebru_can_ebru
Eee kilosu icin birsey dedi mi kuzumKızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Canim ben 30 derecede yikadimBebek kıyafeti yikayanlar, annemin makinede bebek giysi ayarı var ona ayarlarında 95 derece 2 yıkama 4 sıkma programlı kızlar, 2.15 süresi.. bu kıyafetler bu derece de mi yıkanıyor??siz hangi programda yikadiniz acaba
Tam benim sorcaklarımı sormuşsun doktora banada bilgi olsunEvet kızçelerim kontrolden geldimm. Nstde 3 tane sancım çıktı doktor çok üzerinde durmadı. Sata göre 36+2 ultrasona göre 35+2 çıktı 1 hafta geride. Kilosu 2714 olmuş. 1 hafta geriye düşmüş sıkıntı var mı diye sordum hayır sorun yok, 2 haftada 300 gr almış gayet iyi dedi. Hiç üstünde durmadı.
2 hafta önce yürüyüş bile yapma dediniz artık yapabilir miyim dedim evet artık serbest istediğini yapabilirsin, 36. hafta bizim için miat bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi. Hurma falan yiyebilir miyim dedim bunları tabii yapabilirsin ama 37 daha ideal, haftaya bu önerileri vereceğim ev işi yap merdiven çık vs diyeceğim dedi.
Durumlar böyle. Normal doğum pozisyonunda şu an. Daracık bir alandan yüzünü görmeye çalışıyoruz ama ı ıh yanisağlık olsun doğunca görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?