2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Suanlık hepsını 30 da yıka canım 90 cok fazla sonrasında da beyazları bodylerı sadece 60 da yıkarsın

Oy maşallah ona maşallahhhh bende heyecanla beklıyorum kontrolü ya bakalım
Yaklaşık 15 gunluk kılosu aynı çıktı ya hatta vermiş olarak çıktı onu merak ediyorum bakalım ne çıkacak bı hafta gerilik cok onemlı değil ya suan bıle kılosu super uc kılo doğar daha ne

Ben hepsinin etiketine baktım genelde 30 derece yazıyodu bazıları 40 bazıları 60 dı. Hepsini 30da yıkadım ben çeker falan diye. Bende de bebek ayarı var 60la başlatıyor ama yükseltip indirebiliyosun dereceyi
Bunda da ayarlanabiliyor derece ama direk 95 i görünce şaşırdık bizde 30 en ideali o zaman.. teşekkür ederim

Kız o kasılma mi gecede bana oldu adet sancısı gibi ne bileyim kasılmayı bile bilmiyorum

Ay inşallah babaya çeker diyelim o zaman ben öyle sınırın altında kalmadığı sürece çok dert edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çocuklar dünyaya geldiği kiloyla kalmıyor ya. Sağlıklı olsunlar yeter ki gerisi hallolur

Ay Allah korusun iyilerle karşılaştırsın gerçekten
Kız o kasılma mi gecede bana oldu adet sancısı gibi ne bileyim kasılmayı bile bilmiyorum
Valla ben de burdaki arkadaşların yalancısıyım Ne bilelim ilk defa başımıza geliyor

Bence toparlamıştır yaa zaten önden de gidiyodu seninki ama ben de merak ediyorum seninkinin kilosunu. Bakalım bekleyoruz sabırsızlıkla
Bunda da ayarlanabiliyor derece ama direk 95 i görünce şaşırdık bizde 30 en ideali o zaman.. teşekkür ederim
aynen iyisi 30 kuşum şimdilik

Ay kızlar benim ara ara meme uçlarım sızlıyor yaa sizde de oluyo mu?
Bir de şeyi fark ettim. Benim 34. haftada sancım olana kadar meme ucumdan hiç bir şey gelmiyordu. Kasılmalardan sonra kolostrum gelmeye başladı. Arada hafif sıkıyorum hala orada mı diye evet hala geliyo
Demek ki sancı çekme ile süt gelmesi cidden doğru orantılıymış..

Sezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsin
Beni motive ediyosun
O zaman sıradaki tahminin kim
X XbirKadin
Ihlamurseven
diyorum
Evet ama izmir aksamlari asiri serin ya
Ona gore giydirirsin cnm
Orda nasıl bilmiyorum ama burda gidişat sezeryanse 38-39.haftalarda alıyorlar genelde eğer bizim oğlan dönmezse ekimin ilk haftası olur sezeryan diye düşünüyorum
Benimki 38+5de aliriz dedi
Oda 5 ekime denk geliyo
Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftada kızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak

Aaa bu benim doktor
Ayni ayni

Yaa benimde 36+3 gibi falan kesecek galiba bilmiyorum ama bakalım neyse güzel ilerler inşAllah herşey

Sen hurma ahududu deyince ben heyecanlandım

Canım benim bende şu an nidicard ve progestan kullanıyorum 36+1 e randevu verdi doktorum bırakınca hemen doğum başlar mı Bi de 33+5 den beri kullanmış olacağım Bi zararı olur mu ebru_can_ebru
Bende nidicard ve prosgestan kullanıyorum doktorum 36 da bırakacağız dedi o haftaki randevum 36+3 denk geliyor bu arada bende 30 dan beri kullanıyorum 20 itibariyle adalat kullanıyordum muadili

Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftada kızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Eee kilosu icin birsey dedi mi kuzum

Tam benim sorcaklarımı sormuşsun doktora banada bilgi olsun bu arada maşAllah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…