- 12 Şubat 2023
- 2.227
- 3.750
- 63
- 30
Biraz erken başlamış gibisinizBi de ellerini sokuyo ağzına ya da sürekli ağzını açıp kapatıp duruyo iyice beni rezil ediyodoğsun bi emmesin ben ozaman sorcam ona
Ayy dimi göğüsten meme ucuna doğru ani bir sızı. Ay noluyo noluyo moduna sokuyo insanıEvet fena süt falan gelmiyor ama deli gibi sızlamaya başladılar bazen de elektrik veriyorlar gibi bir şey oluyor çarpılıyorum sanki tövbe Allahım
Çok güzel görünüyorKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Almadım kuzum eşime yeni söylemiş Erzurum daki doktor iğne mi hap mı bilmiyorum ama hap olabilir sanki cuma burdaki doktora gideceğim inşallah kontrolde sorarım kafalar karıştı Erzurum’da kalacak yer yok hastanede kalalım mı diye sorduk günlük 1.5 milyar demiş oha dedim doğum paketi kadar otel parası ne zor insanı. Kendi memleketinden uzak olması yaMuhtemelen ondan kuzum. Doğum sonrası akacak hepimizden Allahın izniyle
Ben de varisimin pıhtı atma ihtimaline karşı kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktor coraspin önermişti ama kadın doğum doktorum coraspini 34. Haftadan sonra kesiyoruz o yüzden onun yerine oksapar iğne vereyim demişti onu doğumdan bir gün önceye kadar kullanabilirsin demişti. Sana da iğne verilmiş olabilir mi aldın mı ilacı?
Sen de alıştın desene
Herhangi bir risk yoksa yürüyüş öneriliyor hep kuzum.
Kilo farklı cihaza bağlı da olabiliyor o yüzden aynı yerde ölçüm yaptırmak ortalama daha doğru sonuç verebiliyor. Ama doktor doğru söylemiş ultrasonla gerçek kilo bir olmuyor hiç
Çok güzel olmuş canımKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Çikolata tadında doğumunuz ve ömrünüz olsun kuzumKızlar çikolatalar geldi tadı gayet güzelmetal kutu cok aman aman bişey değil hepsi aynısını kullanıyordur muhtemelen zaten , harıcınde 5-6 cıkolata erımıs ve oyle donmuş fotolarda görürsünüz cok onemlı degıl tabi kolonyayı ben kendım yaptım
Hapı 32. Haftadan sonra kesiyorlar canım iğneyi doğuma kadar devam dedi doktorum.Demekki bizde ondan kıpırtı yok memelerde ama ben yarın 34 e gireceğim Allahım hayırlısı bu arada eşim doktorla görüşmüş ben ecopirin alıyordum Farklı bir kan sulandırıcı vermiş ama Ankara’daki doktor bana göre kan sulandırıcı o haftalarda kesilmeli demişti her kafadan ses anlamadım ben
Acaba iğne mi kiHapı 32. Haftadan sonra kesiyorlar canım iğneyi doğuma kadar devam dedi doktorum.
Ya mesajın beni güldürdü vallahi maşallah kuzucuğa benim oğlumda 35 haftada 3 kg doğdu erken doğmasına rağmen çok iştahlıydı parmaklarını yiyordu deli gibi yanımıza getirdiklerinde aklıma o geldi bi anBi de ellerini sokuyo ağzına ya da sürekli ağzını açıp kapatıp duruyo iyice beni rezil ediyodoğsun bi emmesin ben ozaman sorcam ona
Bunu duydum ama kanıtlanmış bir şeyi yok sanırımZekayi anneden alirlarmis kuzum bebisler
Hayırlısı valla yumurtadan ne çıkacak bakalımAylarca karnında taşı o gitsin babasının kopyası olsun diye reelslar görüyodum instada. Bu kadar ısmarlamaya senin de aynısı olursa şaşırmam kuzumAcunun eski programı gibi kutunun altından ne çıkacağını bilmiyoruz ama çok heyecanlı
Kuzucum enabızdan baksana bakabilirsen ne yazdıklarına orda net görürsün hap mı iğne miAcaba iğne mi ki
Reçetwlendirmemiş oradaki doktorunuz bilir demiş ama ismini baktım çağrışım olarak sanırım iğne şu ise iğne clexanKuzucum enabızdan baksana bakabilirsen ne yazdıklarına orda net görürsün hap mı iğne mi
Bi bak istersen kuzum iğne olabilir. Öyleyse sorun olmaz kullanırsın.Almadım kuzum eşime yeni söylemiş Erzurum daki doktor iğne mi hap mı bilmiyorum ama hap olabilir sanki cuma burdaki doktora gideceğim inşallah kontrolde sorarım kafalar karıştı Erzurum’da kalacak yer yok hastanede kalalım mı diye sorduk günlük 1.5 milyar demiş oha dedim doğum paketi kadar otel parası ne zor insanı. Kendi memleketinden uzak olması ya
Hmm anladım canım neyse cumaya az kaldıReçetwlendirmemiş oradaki doktorunuz bilir demiş ama ismini baktım çağrışım olarak sanırım iğne şu ise iğne clexancuma sorcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?