2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok güzel görünüyor

Kızlar şimdi son 2 3 haftadır.. kızım karnımda sertlesiyor bi tarafa doğru yumru gibi oluyor.. bu olunca da kalbimde bir çarpıntı hissediyorum.. pir pir pir gibi hızlanma çarpıntı gibi, o an nabiz tansiyon bakıyorum çok şükür sıkıntı da yok.. böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Almadım kuzum eşime yeni söylemiş Erzurum daki doktor iğne mi hap mı bilmiyorum ama hap olabilir sanki cuma burdaki doktora gideceğim inşallah kontrolde sorarım kafalar karıştı Erzurum’da kalacak yer yok hastanede kalalım mı diye sorduk günlük 1.5 milyar demiş oha dedim doğum paketi kadar otel parası ne zor insanı. Kendi memleketinden uzak olması ya

Çok güzel olmuş canım bi dolu çikolata miydi yerin adı?

Çikolata tadında doğumunuz ve ömrünüz olsun kuzum

Hapı 32. Haftadan sonra kesiyorlar canım iğneyi doğuma kadar devam dedi doktorum.

Bi de ellerini sokuyo ağzına ya da sürekli ağzını açıp kapatıp duruyo iyice beni rezil ediyo doğsun bi emmesin ben ozaman sorcam ona
Ya mesajın beni güldürdü vallahi maşallah kuzucuğa benim oğlumda 35 haftada 3 kg doğdu erken doğmasına rağmen çok iştahlıydı parmaklarını yiyordu deli gibi yanımıza getirdiklerinde aklıma o geldi bi an 1 saat çıkmış deli gibi parmak emiyor

Hayırlısı valla yumurtadan ne çıkacak bakalım

Bi bak istersen kuzum iğne olabilir. Öyleyse sorun olmaz kullanırsın.
Sen doğumu erzurumda mı yapacaksın? Normalde nerde yaşıyodun neden erzurum?
Keşke uzakta olman gerekmese

Eveeett sonunda 8 sayfayı bitirdim güzel haberleri okudum maşallah bütün sıpalara sandriyon kontrolümüz mük geçti 2990 olmuşuz hala normal doğum görünüyor 35+5 haftasıyla uyumlu kafamız yine büyük 2 hafta önden gidiyor ama bu bir sorun teşkil etmiyor dedi cağnım doktorum Papatyamaviss geçen haftaki ölçümü söyledim önce 2660 çıktı sonraki hafta 2300 çıktı dedim aynı makine olmaması da ölçen kişinin farklı olması da böyle yanlış sonuçlar verebilir endişe etme dedi ama şu bir gerçek ki söylediğimiz kilonun 300 gr altı ya da 300 gr üstü olabilir dedi yanılma payı her zaman vardır dedi.. Doktordan çıktıktan sonra kalan eksiklerimi tamamladım bicama aldım kendime bayramlık alınmış çocuk gibiyim gezdim tozdum yoruldum şimdi de tepetaklak yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…