İcine sokasin gelmiyor muuYa kızlar çok ilginç hissediyorum arada ay bunu ben mi doğurdum, ben şimdi anne mi oldum diye değişik duygular içine giriyorum. Anayım ben ana diye anons geçesim geliyorBebek eve gelince lohusalık tekrar mı yükleniyor acaba Gerçi daha 40 günlük olmadık hala lohusayım ben dimi
Lohusasın tabi canım. Hatta bence senin dünden itibaren 40 gün hakkın olmalı. Kavuşup duygu yoğunluğu yaşamaya yeni başladın diyebilirizYa kızlar çok ilginç hissediyorum arada ay bunu ben mi doğurdum, ben şimdi anne mi oldum diye değişik duygular içine giriyorum. Anayım ben ana diye anons geçesim geliyorBebek eve gelince lohusalık tekrar mı yükleniyor acaba Gerçi daha 40 günlük olmadık hala lohusayım ben dimi
Oy kuzum benim başın sağolsun. Mekanları cenneti olsun inşallahBen Antalya da yaşıyordum evlenip Kars a geldim burda ne yazıkki sağlık sıkıntı en yakım Erzurum bir özel hastane var oraya sorduk devlette olur ama kalacak yer yok özel hastanede ki doktor Kars’ta ki doktorumun arkadaşı bilmiyorum kuzum annem babam sizlere ömür yoksa direk annemin yanında doğum yapardım öyle zor ki yoklukları
Valla kahvaltıda menemen ya da yumurta kırıyprum bazen krep falanNe yiyorsun canım sen vallahi merak ettim? Maşallah kuzuya
Eyüp sabrının cam şişeleri de var kuzum ondan al dırekCok mantiklibende cam istedim ama simdi gidip aranamayacagim onu
Aa ıyı barı bılındık yerden almışızÇok güzel olmuş kuzumbu arada bu çikolata deposu ablamın tanıdığınınmış. Ablam çikolata yaptırcam diyordu bu sayfayı attı birini seç diye
48 adet var 140 tl kuzum , ortasınada hemen bı draje alıyorsun bımden dokuverıyorsun doluyorÇok güzel olmuş lokanta fikride çok yaratıcıbende öyle yapayım bu kutuda kaç adet var mesela benim Burda pek kimsem yok en az olanı yaptırayım dedim ama kutuda çok boş durmaz dimi
Cıkolata deposu kuzumÇok güzel olmuş canımbi dolu çikolata miydi yerin adı?
Onlar adam tokatlıyo belli kiEyüp sabrının cam şişeleri de var kuzum ondan al dırek
Aa ıyı barı bılındık yerden almışızsağolsunlar istediğim tasarımı bastılar biyere sordum artı 30 tl dedı hazır tasarım atıyorum ya neyın extrası
48 adet var 140 tl kuzum , ortasınada hemen bı draje alıyorsun bımden dokuverıyorsun doluyor
Cıkolata deposu kuzum
Yıne kullanırsın fazla almadıysan ama başka alma ıkı no olsun elımın altında ıkı no da cok alma 3 e cabuk gecılıyorBi de tecrübelilere bişey sormak istiyorum ben sleepy newborn 1 numara almıştım 2 haftaya bebiş doğarsa böyle de giderse 3500a yakın olacak gibi. Küçük mü gelir nasıl olur başka bişey alayım mı?
O yüzden en içime sinen yer burası oldu çokta gözell olduOnlar adam tokatlıyo belli ki
Allah razı olsun canım hepimize inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin RabbimLohusasın tabi canım. Hatta bence senin dünden itibaren 40 gün hakkın olmalı. Kavuşup duygu yoğunluğu yaşamaya yeni başladın diyebiliriz
Oy kuzum benim başın sağolsun. Mekanları cenneti olsun inşallahRabbim kolaylık versin. Normal doğum olursa genelde 1 gün kalıyosun taburcu ediyorlar. Sezeryanda 2 gün diye biliyorum. Bir şekilde ayarlanır sıkma güzel canını Rabbim sorunsuz doğum nasip etsin inşallah
Molfix alırım diyodum 1 paket de onu alayım sonra duruma göre ilerlicez artıkYıne kullanırsın fazla almadıysan ama başka alma ıkı no olsun elımın altında ıkı no da cok alma 3 e cabuk gecılıyor
Kafa öyle çıkıyor canım demekki herkesin bana da demişti burdan başkalarına da dediler ama normal demişti doktor hatta Banu çiftçi nin programı var telefonumda o anlatırken bunların hepsi koca kafalı der sempatik bir doktor aman sağlıklı olsunlardaHamilelikten önce tatlı ve çikolata düşkünlüğüm vardı ama hamilelikle birlikte resmen sıfırlandı ben hep korkuyodum 100 kilo olurum top gibi götürürler beni doğuma diye çok kilo almadım şu son 1 ayda evet hamile gibisin belli oluyo artık demeye başladılar ona rağmen bebek kilolu. genetik olduğunu düşünüyorum kızlar boyu da 52cm olmuş mesela boyuna göre kilosu da çok yok gibikafamızda hala 2 hafta büyük
Benim minnoş domatesle büyüdü diyebilirim kuzum ben aşırı derecede seviyorum eskidende severdim koca bir yaz gözlerim herseyi domates olarak gördüValla kahvaltıda menemen ya da yumurta kırıyprum bazen krep falanpeynir salata domates yerim zeytin yemem. Öyle kuruyemiş yiyeyim kefir yiyeyim de demiyorum. Haftada 1 et veya tavuk tüketiyorum sebze ağırlıklı yiyorum. Fast food yemiyorum 2-3 haftada bi canım çekerse yiyorum o ds tavuk döner tarzı yani hamburger falan hiç yemedim. Tatlı severim ama haftada 1 anca yersem yiyorum meyvede az yiyorum doktorum kızıyo çünkü. Domates kilo aldırıyo olabilir mi her gün yediğim tek şey domates peynir yumurta çünkü akşamları salatada da domates var o geliyo bi aklıma. Vitamin kullanıyorum demir b12 magnezyum ve omega dün kan verdim yine hepsi yerlerde geziyo onları da bebiş sömürüyo sanırım
Vallahi ben senden daha çok yiyorumValla kahvaltıda menemen ya da yumurta kırıyprum bazen krep falanpeynir salata domates yerim zeytin yemem. Öyle kuruyemiş yiyeyim kefir yiyeyim de demiyorum. Haftada 1 et veya tavuk tüketiyorum sebze ağırlıklı yiyorum. Fast food yemiyorum 2-3 haftada bi canım çekerse yiyorum o ds tavuk döner tarzı yani hamburger falan hiç yemedim. Tatlı severim ama haftada 1 anca yersem yiyorum meyvede az yiyorum doktorum kızıyo çünkü. Domates kilo aldırıyo olabilir mi her gün yediğim tek şey domates peynir yumurta çünkü akşamları salatada da domates var o geliyo bi aklıma. Vitamin kullanıyorum demir b12 magnezyum ve omega dün kan verdim yine hepsi yerlerde geziyo onları da bebiş sömürüyo sanırım
Nidicardı günde 4 kez alıyorum yarın randevum var bendede nidicardı kesecek adalata baslayacak günde 2 kez sonraki hafta onuda keseceğim dediCanım nidicard ı günde kaç kere alıyorsun ben 35+1 de bırakacağım 36+1 de randevum var inşallah gelmez randevuya kadar
Dimi gerçekten iyi bir başarı benceŞaka maka iyi tuttuk bebeleri içerdeo vakitte gelir o hurmalarda yenir canım
52 miHamilelikten önce tatlı ve çikolata düşkünlüğüm vardı ama hamilelikle birlikte resmen sıfırlandı ben hep korkuyodum 100 kilo olurum top gibi götürürler beni doğuma diye çok kilo almadım şu son 1 ayda evet hamile gibisin belli oluyo artık demeye başladılar ona rağmen bebek kilolu. genetik olduğunu düşünüyorum kızlar boyu da 52cm olmuş mesela boyuna göre kilosu da çok yok gibikafamızda hala 2 hafta büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?