2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İcine sokasin gelmiyor muu

Lohusasın tabi canım. Hatta bence senin dünden itibaren 40 gün hakkın olmalı. Kavuşup duygu yoğunluğu yaşamaya yeni başladın diyebiliriz
Oy kuzum benim başın sağolsun. Mekanları cenneti olsun inşallah Rabbim kolaylık versin. Normal doğum olursa genelde 1 gün kalıyosun taburcu ediyorlar. Sezeryanda 2 gün diye biliyorum. Bir şekilde ayarlanır sıkma güzel canını Rabbim sorunsuz doğum nasip etsin inşallah

Ne yiyorsun canım sen vallahi merak ettim? Maşallah kuzuya
Valla kahvaltıda menemen ya da yumurta kırıyprum bazen krep falan peynir salata domates yerim zeytin yemem. Öyle kuruyemiş yiyeyim kefir yiyeyim de demiyorum. Haftada 1 et veya tavuk tüketiyorum sebze ağırlıklı yiyorum. Fast food yemiyorum 2-3 haftada bi canım çekerse yiyorum o ds tavuk döner tarzı yani hamburger falan hiç yemedim. Tatlı severim ama haftada 1 anca yersem yiyorum meyvede az yiyorum doktorum kızıyo çünkü. Domates kilo aldırıyo olabilir mi her gün yediğim tek şey domates peynir yumurta çünkü akşamları salatada da domates var o geliyo bi aklıma. Vitamin kullanıyorum demir b12 magnezyum ve omega dün kan verdim yine hepsi yerlerde geziyo onları da bebiş sömürüyo sanırım

Cok mantikli bende cam istedim ama simdi gidip aranamayacagim onu
Eyüp sabrının cam şişeleri de var kuzum ondan al dırek
Çok güzel olmuş kuzum bu arada bu çikolata deposu ablamın tanıdığınınmış. Ablam çikolata yaptırcam diyordu bu sayfayı attı birini seç diye
Aa ıyı barı bılındık yerden almışız sağolsunlar istediğim tasarımı bastılar biyere sordum artı 30 tl dedı hazır tasarım atıyorum ya neyın extrası
Çok güzel olmuş lokanta fikride çok yaratıcı bende öyle yapayım bu kutuda kaç adet var mesela benim Burda pek kimsem yok en az olanı yaptırayım dedim ama kutuda çok boş durmaz dimi
48 adet var 140 tl kuzum , ortasınada hemen bı draje alıyorsun bımden dokuverıyorsun doluyor
Çok güzel olmuş canım bi dolu çikolata miydi yerin adı?
Cıkolata deposu kuzum

Hamilelikten önce tatlı ve çikolata düşkünlüğüm vardı ama hamilelikle birlikte resmen sıfırlandı ben hep korkuyodum 100 kilo olurum top gibi götürürler beni doğuma diye çok kilo almadım şu son 1 ayda evet hamile gibisin belli oluyo artık demeye başladılar ona rağmen bebek kilolu. genetik olduğunu düşünüyorum kızlar boyu da 52cm olmuş mesela boyuna göre kilosu da çok yok gibi kafamızda hala 2 hafta büyük

Onlar adam tokatlıyo belli ki

Bi de tecrübelilere bişey sormak istiyorum ben sleepy newborn 1 numara almıştım 2 haftaya bebiş doğarsa böyle de giderse 3500a yakın olacak gibi. Küçük mü gelir nasıl olur başka bişey alayım mı?

Bi de tecrübelilere bişey sormak istiyorum ben sleepy newborn 1 numara almıştım 2 haftaya bebiş doğarsa böyle de giderse 3500a yakın olacak gibi. Küçük mü gelir nasıl olur başka bişey alayım mı?
Yıne kullanırsın fazla almadıysan ama başka alma ıkı no olsun elımın altında ıkı no da cok alma 3 e cabuk gecılıyor

Allah razı olsun canım hepimize inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin Rabbim

Kafa öyle çıkıyor canım demekki herkesin bana da demişti burdan başkalarına da dediler ama normal demişti doktor hatta Banu çiftçi nin programı var telefonumda o anlatırken bunların hepsi koca kafalı der sempatik bir doktor aman sağlıklı olsunlarda

Benim minnoş domatesle büyüdü diyebilirim kuzum ben aşırı derecede seviyorum eskidende severdim koca bir yaz gözlerim herseyi domates olarak gördü kayınvalidem ve görümcem şaşkınlıkla bakıyordu bana

Vallahi ben senden daha çok yiyorum maşallah kuzuya hep o almış demek ki yararlı besinleri

Kızlar şimdi 20 37 hafta arası erken doğum diyor ya doktorlar 36+0 mı yoksa 37+0 mı kurtarıyor

Canım nidicard ı günde kaç kere alıyorsun ben 35+1 de bırakacağım 36+1 de randevum var inşallah gelmez randevuya kadar
Nidicardı günde 4 kez alıyorum yarın randevum var bendede nidicardı kesecek adalata baslayacak günde 2 kez sonraki hafta onuda keseceğim dedi

52 midoğana kadar kaç olacak bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…