2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay çok az kalmışş geliyor gelmekte olan sağlıkla gelsin

Hassasiyet neye göre acaba yaa. Benim arada sızlıyor normalde acımıyor bile
Senin bi emzirme geçmişin var bunda sıkıntı olmaz Allahın izniyle kuzu
Yaaa ay çok heyecanlı galiba grupta ilk kez birine tarih verildi. Gerçi bu aralar gene duyabiliriz
Çok heyecanlandım ben ay sağlıkla gelsin minik kuş
Denedim aşkım zorlandım azcık ama atabiliyorum

Ahh canım en büyük hayalim emzirebilmek diğerlerinde çok zordu maalesef çok yaşayamadım o duyuguyu
Oğlum 1 ay kızım 3 ay emdi
Benim için emzirme biraz zor geçiyor:/ inş bu kolay olur

Ahh canım en büyük hayalim emzirebilmek diğerlerinde çok zordu maalesef çok yaşayamadım o duyuguyu
Oğlum 1 ay kızım 3 ay emdi
Benim için emzirme biraz zor geçiyor:/ inş bu kolay olur
Hadi inşallah canım. Bebişin huyuna da bağlı tabi ama sen de artık çok daha tecrübelisin. Emer belki bu sefer

Kizinin adi cok guzel canim adiyla yasasin insallah
Benim doktor 5 6 haftada bi cagiriyodu 30. Haftada bi gittim arada 2 rdvu eklemeseydim kizlari dinlemeseydim 36. Haftaya vermisti rdvuyu
Bebis hazirliklari tam ama benimki eh iste sayilir pijamalarimi utuleyip valize koymam gerek falan
Usengeclik kendime gelince cokuyo cocuklara eve yemege yetis kendime gelince yapasim gelmiyo

O da ayrı konu ablam mesela şey diyor gece lambaları olmaz koridorun ışığını aç içeri vursun diyor
Beyaz ışık olmuş oluyor işte o da, büyüme hormonu yine baskılanıyor. Karanlığa en yakın renkte ampul kullanın. Bizde hem yeşil var hem kırmızı. Ama ben kırmızıyı daha çok sevdim

Öyle canım herşeyin hayırlısı, bende dinlendim o arada ☺ Süt sağma için uyandım sadece geceleri o kadar. Şimdilik bende misafir kabul etmiyorum kayınvalidemler bile gelmedi birkaç hafta bekleyip gelecekler ☺

Hadi gozun aydin cnm
Ben bunu kayit edeyim
Cok az kaldi
2 hafta bugun
Gerçi kuzenim 57 cm doğmuş

Ablamın kızı 63cm doğmuştu
Kizlar yanlis olcum olmasin
O ne oyle kiz masallah
Asm den aradılar son düzlükteyiz, aç gel kan idrar tetkiki yapıcaz dediler.. Yarın asm ye gidiyorum kontrol edicekmiş ebem beni
Asm ne canim

Haftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınız Geçmiş olsun ayrıca inşallah diyetle düzelir.
Ayy çok heyecanlı Sağlıkla gelsin.
Gerçi kuzenim 57 cm doğmuş

Ablamın kızı 63cm doğmuştu
Bunların şu anki boyları nasıl Böyle doğum boyu mu olur arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…