Ay çok az kalmışş geliyor gelmekte olanSelam kızlar
Birkaç gündür giremiyorum okuyamadım da doğum yapan var mı, herkes iyi mi?
sandriyon canım kim erken doğurur bahsi mi o O zaman bir haberim var bugün doktor randevumuz vardı. Bebiş hala ters olduğu için 26 Eylül'e spinal anestezi ile sezaryen planladık. Tabii o zamana kadar kasılmalar başlarsa, suyu azalırsa doktor artık beklememize gerek kalmaz alırız dedii
Ohaaaa 53-54 duydum da 57 de şov be 45 haftalık mı doğmuş napmışGerçi kuzenim 57 cm doğmuş
Evet geliyor teyzesiiiAy çok az kalmışş geliyor gelmekte olansağlıkla gelsin
Hassasiyet neye göre acaba yaa. Benim arada sızlıyor normalde acımıyor bileBende inanılmaz bi hassasiyet oldu duşa girdiğimde suyun değmesi bile çok acıtıyo:/
Benden gelmiyo henüz bişe ilk bebişimde meraktan sıkmıştım süt görünce şok olmuştumbunda henüz bişe yok
Yaaa ay çok heyecanlıSelam kızlar
sandriyon canım kim erken doğurur bahsi mi o O zaman bir haberim var bugün doktor randevumuz vardı. Bebiş hala ters olduğu için 26 Eylül'e spinal anestezi ile sezaryen planladık. Tabii o zamana kadar kasılmalar başlarsa, suyu azalırsa doktor artık beklememize gerek kalmaz alırız dedii
Denedim aşkım zorlandım azcık ama atabiliyorumDenedin mi
Ahh canım en büyük hayalim emzirebilmek diğerlerinde çok zordu maalesef çok yaşayamadım o duyuguyuHassasiyet neye göre acaba yaa. Benim arada sızlıyor normalde acımıyor bile
Senin bi emzirme geçmişin var bunda sıkıntı olmaz Allahın izniyle kuzu
Yaaa ay çok heyecanlıgaliba grupta ilk kez birine tarih verildi. Gerçi bu aralar gene duyabiliriz
Çok heyecanlandım ben aysağlıkla gelsin minik kuş
Denedim aşkım zorlandım azcık ama atabiliyorum
Hadi inşallah canım. Bebişin huyuna da bağlı tabi ama sen de artık çok daha tecrübelisin. Emer belki bu seferAhh canım en büyük hayalim emzirebilmek diğerlerinde çok zordu maalesef çok yaşayamadım o duyuguyu
Oğlum 1 ay kızım 3 ay emdi
Benim için emzirme biraz zor geçiyor:/ inş bu kolay olur
Kizinin adi cok guzel canim adiyla yasasin insallahYa baktım gereksiz evhamlanıp herkesin derdine aşırı dertleniyorum, bir süre girmeyeyim dedim. İyi de geldi ama özledim de buraları
Canımsınbebişimin adı melisa olacak
Ben hep 4 haftada bir gittim 32’ye kadar, en son dün 35 dolarken çağırdı doktorum gittim, şimdi haftada bir çağırdı. Her hafta nst bakılacak diye. Senin bebiş nasıl hazırlıklar tamam mı? Benim hala eksiklerim var bir de üşengeçlik ağırlık çöktü ki. İşi de bıraktım artık evdeyim
Beyaz ışık olmuş oluyor işte o da, büyüme hormonu yine baskılanıyor. Karanlığa en yakın renkte ampul kullanın. Bizde hem yeşil var hem kırmızı. Ama ben kırmızıyı daha çok sevdimO da ayrı konu ablam mesela şey diyor gece lambaları olmaz koridorun ışığını aç içeri vursun diyor
Öyle canım herşeyin hayırlısı, bende dinlendim o arada ☺ Süt sağma için uyandım sadece geceleri o kadar. Şimdilik bende misafir kabul etmiyorum kayınvalidemler bile gelmedi birkaç hafta bekleyip gelecekler ☺atatalya Benim bir arkadaşım da erken doğum yaptı. Bebeği bir ay hastanede kaldı.
Arkadaşım diyor ki ,
"Aslında bu süreç içinde ben evde dinlendim, kendimi toparladım. Bebek yanımda olmadığı için sürekli yat kalk yapmadım, uykumu bölmedim, hızlı iyileştim. Bebek olmayınca gelen giden de olmadı. Şimdi de gelmek isteyene doktor izin vermiyor diye bahane ediyorum, benim için belki de daha hayırlı oldu" diyor.
Her şeyin hayırlısı olsun.
Ay evet cnm 14ine yazmisim senisandriyon Benim randevum 14.09 deydi aslında.bugun doktorda boşluk olunca gittim.19.09 yine gitcem ozaman hatırlatırım cnm.
Anaaaa kız denesem mi kiDenedim aşkım zorlandım azcık ama atabiliyorum
Dene kız nolcak. Fala inanma falsız kalma demişler bu da onun gibi bir şeyAnaaaa kız denesem mi ki
Hadi gozun aydin cnmSelam kızlar
Gerçi kuzenim 57 cm doğmuş
Kizlar yanlis olcum olmasinAblamın kızı 63cm doğmuştu
Asm ne canimAsm den aradılar son düzlükteyiz, aç gel kan idrar tetkiki yapıcaz dediler.. Yarın asm ye gidiyorum kontrol edicekmiş ebem beni
Haftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınız10 sayfa konuşmuşsunuz kızlar maşaallahSabahtan beri rapor peşinde koşuyoruz ağlamaktan gözlerim şişti resmen.. Haftasını büyük çıkardı kaç kişi, hastane hastane gezip bir umrelik daha harcama yaptık doktorlara. Ama sonunda aldık elhamdulillah. Ayyy hayatımda baştan sona stresli geçirdiğim sayılı günlerdendi.. Allah bir daha nasip etmesin.
Bebişim 34 haftalik, kilo 2160 gr, boyu 44 cm, suyu sınırda polihidroamniyoz olma eşiğinde dedi. Meyve dahil şeker, patates, pirinç yasaklandı.
Ayy çok heyecanlıSelam kızlar
Gerçi kuzenim 57 cm doğmuş
Bunların şu anki boyları nasılAblamın kızı 63cm doğmuştu
Sağlık ocağının modern ismisi hayatımHadi gozun aydin cnm
Ben bunu kayit edeyim
Cok az kaldi
2 hafta bugun
Kizlar yanlis olcum olmasin
O ne oyle kiz masallah
Asm ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?