2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Papatyamaviss baskıyı sayfaya kendin bulup attın anladığım kadarıyla nerden aldın normal indirdiğimiz bir resim olabilir mi pinterestten vs sayfadakiler çok karışık geldi banada
Kuzum benım arkadaşım grafık tasarımcı o kendı programından yaptı , banada baskı kalıtesıne guvenıyorsanız atın dedı onlar uyumlu olmayabilir ama senin istediğine göre de bişey çıkartıyorlar basmadan önce atıyorlar tasarımı yıne

Gelmez olur mu gazını çıkardıktan sonra bırakıyorum göğsümde koala gibi yapışıp kalıyor orda böyle kollarımın arasında sıkıştırasım geliyor
Bazen o kadar çok seviyorum ki karnımın 2 elimle sıkıp sarılıyorum görmeden böyleysem seni düşünemiyorum rabbim canı gönülden isteyen herkese versin muhteşem Bi şey evlat daha görmeden böyleyim

atatalya Benim bir arkadaşım da erken doğum yaptı. Bebeği bir ay hastanede kaldı.

Arkadaşım diyor ki ,
"Aslında bu süreç içinde ben evde dinlendim, kendimi toparladım. Bebek yanımda olmadığı için sürekli yat kalk yapmadım, uykumu bölmedim, hızlı iyileştim. Bebek olmayınca gelen giden de olmadı. Şimdi de gelmek isteyene doktor izin vermiyor diye bahane ediyorum, benim için belki de daha hayırlı oldu" diyor.

Her şeyin hayırlısı olsun.

Kızlar ben de eylül grubuna bakarken görmüştüm geçen ay. Yerde otururken bacak bacak üstüne atabilmeyi konuşuyolardı. Rivayete göre sırtını bi yere yaslayıp yerde bir bacağını diğer bacağının üstüne atmaya çalışıyosun. Atabiliyosan doğuma daha var, atamıyosan doğum çok yakın demekmiş artık ufaktan biz de deneyebiliriz bakın aşağıdaki video

Bende inanılmaz bi hassasiyet oldu duşa girdiğimde suyun değmesi bile çok acıtıyo:/
Benden gelmiyo henüz bişe ilk bebişimde meraktan sıkmıştım süt görünce şok olmuştum bunda henüz bişe yok

Selam kızlar
Birkaç gündür giremiyorum okuyamadım da doğum yapan var mı, herkes iyi mi?
sandriyon canım kim erken doğurur bahsi mi o O zaman bir haberim var bugün doktor randevumuz vardı. Bebiş hala ters olduğu için 26 Eylül'e spinal anestezi ile sezaryen planladık. Tabii o zamana kadar kasılmalar başlarsa, suyu azalırsa doktor artık beklememize gerek kalmaz alırız dedii

Denedin mi

Allahım çok az kalmış aramızda bir kaç gün olduğunu düşünerek çok heyecanlandım bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…