2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyor
Öyle mi maşallah , hayırlısıyla sağlıkla kucağına al peki tanıdan sonra kilo alımı nasıl oldu ya da bana önerin var mı canım

Kizlar instagramda bi ebe takip ediyorum bi site paylasti faydali oldugunu dusunuyorum sizlerlede paylaşmak istedim
Emzirirken tereddut ettiginiz ilacin adini yaziyosunuz size kullanilir veya kullanilmaz diyo
Eger kullanilmiyosa alternatif secenekler veriyo

Link paylasiyorum

Of aşırı sinir oluyorum şu durumlara. Bi tane de bende var, aramızda 4 durak var ama her fırsatta bizde kalmaya çalışır. Gelince de bir şey yapmasını ben istemem çünkü her düzenimi birbirine sokar 1 tabak kaldırsa bile. Son zamanlarda "Evim küçük, nerde yattığım belli değil"i çok sık söyleyerek kalmasına mani oldum ama bu kez her hafta sonu sabahtan arayıp akşam size gelcem deyip tüm günü kitliyor, asla plan falan yapamazsın. Kendisi dul, ama evli kızı da var. Çocukları yaramaz diye bahane ederek asla kızının evine gitmiyor sürekli bizimle olmak istiyor. Dışardayken arıyor mesela, ben de geliyorum bekleyin. Bi plan yaparız "aa süper olur ben de istiyordum ne zamandır" der o da gelir yani bi de aşırı suratsız dumur bir kadın. Niye geliyor belli değil yani asla eğleniyor gibi de değil. Annemler şehir dışına taşındı diye diyor ki şimdi ben gelirim yanına korkma ahshshsh ama bebek bakmayı falan bilmez yani. Ne yapcam bilmiyorum. Bu dediğim asla aşağılamak için değil ama baya köylü gelini derdi çekiyorum, inanamıyorum. 5 yıl önce bunlar olacak deseler inanamazdım.

Bende gercekten. Hani ayri sehirlerde olsak gelsinler kalsinlarda arabayla ,10 dk uzakliktayiz ne gerek var. Herkes kendi evinde rahat etsin. Yasli olsalar bakima muhtac falan tamam diyecegimde yok yani

Ya benim mantigim almiyo boyle insanlari

Herseyi gectim bak herseyi diyorum
Herseyin sorgu suali olacak, topragin
altina girecege gun aklina gelmezmi

Yada onuda gectim bunun kizi uyarmiyomu anne yapma soyle boyle diye
Benim annemde bosanmis biri, yanliz yasiyo.
3 kardesiz tek kizim
Asla adaletsizlige gelemem bana yapilmasini istemedigim seyi el kizinada yapilsin istemem

Annem 9ay geliniyle oturdu, iki tarafda memnun ayrildi, gelin evini aldi giderken oda agladi annemde hatta gelinin anneside agladi. Ben burda annem 4/4luk demiyorum. Elbette 2 tarafdan kaynaklanir

Ama ben bise gordugumde anne boyle yapma belki kabul etmez ben sahsen istemem falan diye yonlendiriyodum.

Bu insanlar neden bencil kotu kalpliler dusuncesizler. Islerine oyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…