Ahah seninkide mi öyle benimkide ses olunca çok tepki veriyor yaAy kiyamam. Bizimde burda kapinin onunde kina var. Aras bey iceride fink atmaya basladi duydukca
1 hafta sonra yaniBu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyor
İnşallah çok sağolunPlesanta dolayısıyla kilo almıyorlar bazen acaba neden oldu kikonuyu bende hiç bilmiyorum ama iyi haberler al inşAllah
Öyle mi maşallah , hayırlısıyla sağlıkla kucağına alBu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyor
Bizim babamiz birde org caliyor evde sarki falan soyluyor surekli. Aliskin kendisiAhah seninkide mi öyle benimkide ses olunca çok tepki veriyor yagöbek atıyordur içerde
21.09 dami alacaklarBu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyor
Aklıma eyvah eyvahta ata demirelim çocuğuna klarnet çalması geldi öyle uyuyordu çocukBizim babamiz birde org caliyor evde sarki falan soyluyor surekli. Aliskin kendisi
Evet canın ama plesantadan dokayı perşembe alacak21.09 dami alacaklar
29 denilmisti sanki bi ara demi
Çok güzel görünüyor, güle güle kullanınHediyelik mum yaptırdım. Kızımın ismi nasipse inci olcak.istiridye mum yaptırdım.arkadasimda taki yastığı yaptırmış geldi bugün
Ozaman 21.09 diye yazalim unutmayalimEvet canın ama plesantadan dokayı perşembe alacak
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, güle güle kullanın
Of aşırı sinir oluyorum şu durumlara. Bi tane de bende var, aramızda 4 durak var ama her fırsatta bizde kalmaya çalışır. Gelince de bir şey yapmasını ben istemem çünkü her düzenimi birbirine sokar 1 tabak kaldırsa bile. Son zamanlarda "Evim küçük, nerde yattığım belli değil"i çok sık söyleyerek kalmasına mani oldum ama bu kez her hafta sonu sabahtan arayıp akşam size gelcem deyip tüm günü kitliyor, asla plan falan yapamazsın. Kendisi dul, ama evli kızı da var. Çocukları yaramaz diye bahane ederek asla kızının evine gitmiyor sürekli bizimle olmak istiyor. Dışardayken arıyor mesela, ben de geliyorum bekleyin. Bi plan yaparız "aa süper olur ben de istiyordum ne zamandır" der o da gelirKizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Hahah bizimkide sarkiyla uyursa sasirmamak lazimAklıma eyvah eyvahta ata demirelim çocuğuna klarnet çalması geldi öyle uyuyordu çocuk
Bende gercekten. Hani ayri sehirlerde olsak gelsinler kalsinlarda arabayla ,10 dk uzakliktayiz ne gerek var. Herkes kendi evinde rahat etsin. Yasli olsalar bakima muhtac falan tamam diyecegimde yok yaniOf aşırı sinir oluyorum şu durumlara. Bi tane de bende var, aramızda 4 durak var ama her fırsatta bizde kalmaya çalışır. Gelince de bir şey yapmasını ben istemem çünkü her düzenimi birbirine sokar 1 tabak kaldırsa bile. Son zamanlarda "Evim küçük, nerde yattığım belli değil"i çok sık söyleyerek kalmasına mani oldum ama bu kez her hafta sonu sabahtan arayıp akşam size gelcem deyip tüm günü kitliyor, asla plan falan yapamazsın. Kendisi dul, ama evli kızı da var. Çocukları yaramaz diye bahane ederek asla kızının evine gitmiyor sürekli bizimle olmak istiyor. Dışardayken arıyor mesela, ben de geliyorum bekleyin. Bi plan yaparız "aa süper olur ben de istiyordum ne zamandır" der o da geliryani bi de aşırı suratsız dumur bir kadın. Niye geliyor belli değil yani asla eğleniyor gibi de değil. Annemler şehir dışına taşındı diye diyor ki şimdi ben gelirim yanına korkma ahshshsh ama bebek bakmayı falan bilmez yani. Ne yapcam bilmiyorum. Bu dediğim asla aşağılamak için değil ama baya köylü gelini derdi çekiyorum, inanamıyorum. 5 yıl önce bunlar olacak deseler inanamazdım.
Ya benim mantigim almiyo boyle insanlariOf aşırı sinir oluyorum şu durumlara. Bi tane de bende var, aramızda 4 durak var ama her fırsatta bizde kalmaya çalışır. Gelince de bir şey yapmasını ben istemem çünkü her düzenimi birbirine sokar 1 tabak kaldırsa bile. Son zamanlarda "Evim küçük, nerde yattığım belli değil"i çok sık söyleyerek kalmasına mani oldum ama bu kez her hafta sonu sabahtan arayıp akşam size gelcem deyip tüm günü kitliyor, asla plan falan yapamazsın. Kendisi dul, ama evli kızı da var. Çocukları yaramaz diye bahane ederek asla kızının evine gitmiyor sürekli bizimle olmak istiyor. Dışardayken arıyor mesela, ben de geliyorum bekleyin. Bi plan yaparız "aa süper olur ben de istiyordum ne zamandır" der o da geliryani bi de aşırı suratsız dumur bir kadın. Niye geliyor belli değil yani asla eğleniyor gibi de değil. Annemler şehir dışına taşındı diye diyor ki şimdi ben gelirim yanına korkma ahshshsh ama bebek bakmayı falan bilmez yani. Ne yapcam bilmiyorum. Bu dediğim asla aşağılamak için değil ama baya köylü gelini derdi çekiyorum, inanamıyorum. 5 yıl önce bunlar olacak deseler inanamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?