2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
B
Esime bende cok sinir oldum. Daha gecen gun para vermiyoruz diye kustuler bize. Sanki vermek zorundaymisiz gibi. Cok ilgincler cidden anlayamiyorum
Ben biraz laf sokması değil de hoşlanmadığım şeyleri dile getirmeyi çok severim. Akşam eşim annesini aramıştı eşim ve ben kimse arayıp yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyorlar dedik. Ablam var benim burada o da olmasa ne yapardım bilmiyorum dedim. Sonra eşime kardeslikten trip atıyorlar dedim. Biraz konuşmak lazım gerçekten hoşlanmadığın şeyleri dile getir sürekli.

Aynen asla laf sokamiuorum direk lakkada soyluyorum hoslanmadigim seyi

İnan benim de mantığım almıyor. Ne güzel böyle sizin gibi birbirini anlayan, uyaran insanların olması... Benim görümce uyarmayı geçtim kendi de her fırsatta bana gelmek istiyor hahahahah cidden artık sinirlerim kaldırmıyor. Dışardan bakılsa asla böyle şeyler yaşıyoruz gibi de görünmüyoruz. Ben gazeteciyim, ne çevrem ne ailem böyle. Eşimin annesi de hep birlikte gezelim modundaydı ama bu sene hele ki hamilelikten sonra iyice abarttı. Şaka gibi bir durumun ortasındayım. Bi de asla hayatınıza dahil etmek istemeyeceğiniz türden bir arkadaşı var, patavatsız açık göz bir şey. Yanında onu da getiriyordu asla hoşlanmadığımı söylememe rağmen. En son çok ciddi konuşarak buna engel oldum ama bebeğimle ilgili her durumda o kadını devreye sokmaya falan çalışıyor. Sanırım bunalımda ve bebeğimizin olma düşüncesine katlanamıyor çünkü bizimle yaşayıp ölmek istiyor istemiyordu bu muhteşem 3lü yaşamımızın ortasında bir bebek. Ay çok dolmuşum yalnız var ya...

Ay yemin ederim sizlerinki daha felaketmis. Ben çok şükür her şeyi söylüyorum ama kimse kirilmiyor. Sustukça patlaması daha ağır oluyor

Ya ben suan oturdugum yerde sistim okurken
Hic tehammulum yok boyle insanlara
Birisi sallasin su kadini
Otursun ahiretine birikim yapsin milletin yuvasina comak sokacagina

Dahaa çok hoşlarına gidiyor sanırım direkt söyleyince ben üzülünce onlar mutlu olmamalı onlarda üzülmeli
Yaaa uzulmuyolar kiz
Daha cok hoslarina gidiyomus
Eltim soyledi
Arkamdan konusurlarken duymus
Kaynim kv dermiski anne gordunmu sandriyon yenge hic surat asmiyo hersey agzinda icinde bi kotuluk yok , guya orda eltimi karaliyolar . O biturlu yaranamayan eltimi
Valla ben ovsunler diye degil boyle oldugum icin boyle davraniyorum
Bise varsa tak tak soyluyorum
Aman icime atim susayim falan hic icimi sisiremem

Ay aynısını benim hakkımda da diyorlarmış işte insanlar hep aynı. 2 eltimden çok çekti kv, diğer eltim de yeğeni ne yapsa yaranamıyor paraya sıkıştılar istediler yok demiş üzücü yani. Kimse için kendini yormaya yıpratmaya gerek yok.

Valla bu konuda ben açıkçası eşimin gözüne en ufak birşeyi sokarak rahatladım. Şöyle birlikte bakarız böyle büyür falan modundalar eşiminde çok sevdiği bir yeğeni var çektim kenara hiç dedim sen yeğeninden bir kişiye teşekkür ederim rica ederim özür dilerim lafını duydun mu? Hayır dimi iyi ozaman siz yetiştirin süper ukala olsun yarın öbür gün şikayet etmeyin dedim. Ben bir kere hastalanmıyorum senin iki yaşında yeğenin 10şişe calpol bitirdi dedim her fırsatta gördüğüm herşeyi söyleyip korkutuyorum ki onu ben kusura bakmasınlar bende mükemmel değilim ailemde değil ama ben kendime benzeyen çocuk istiyorum ukala yada saygısız olmasın mesela

Ozaman biz dogru yoldayiz
Devamke cnm

Yok ya ben mesela ima ettim ettim baktım anlamıyorlar baya yüzlerine defalarca söyledim eşime söylettim ben doğumumda ve sonrasında kimseyi istemiyorum torunlarıdır severler başımın üstünde ama 2 yaşına kadar kimse bizde kalamaz bizde kimsede kalmıycaz çocuğa bakmak falan yok diye peki onlar naptı zaten aynı şehirdeyiz yetmedi hemen 10dk uzağımıza taşındı bebek bakcak ne denir ki yanisaldım ben artık

Bence kendini çocuğunuz yerine koymuş ben burdan onu çıkarıyorum gibi

Sanırım bizde kilo da az çıkınca doktor endişelendi en düşük 2500 bekliyoruz artık kiloyu bu kadar ufak beklemiyoruz dedi
Benim haftam seninle aynı benim bebeğim 35+2de 2180 gr çıktı doktor gelişimi 10 gün geride ama normal başka bir sorun yok bu bebek minyon olacak dedi

Bebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12

Eklentiler

• 6C22A93F-475C-4FBE-B8BB-869B1C315F7E.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 117
Konussamda.kuzum duvardan ses.cikar ondan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…