Kuzum dünden ağrım vardı zaten , bugun arttı oyle boyle akşam baya arttı acile geldik zaten sancı cıkarsa alıcaz dedı dırek ve yarım saatte oldu bıttı 2800 küsür doğmuş , kuvezde suan ama durumu iyi
Kuzum dünden ağrım vardı zaten , bugun arttı oyle boyle akşam baya arttı acile geldik zaten sancı cıkarsa alıcaz dedı dırek ve yarım saatte oldu bıttı 2800 küsür doğmuş , kuvezde suan ama durumu iyi
Papatyam yavrum senin prenses de erken gelmek istedi demek ay şok oldun şu an ebru diyordu erkec gelecek diye ama ben şok senden en azından bu kadar erken beklemiyordum
Çok geçmiş olsun canım benim sen nasılsın Liinamız nasıl?
Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin rabbim
Tam olarak öyle bir durum var bence de gerçekten çok sıkıntılı bir durum, eşimi de asla kırmak istemiyorum çünkü bu durumdan o da çok mahcup ama çözemiyoruz. Kıyamıyor annesine anlıyorum onu da ama sanırım biraz kalp kırmam gerekecek. Çünkü hem bebek hem de koca bir bebekle uğraşmak istemiyorum en hassas zamanlarımda :/