Maşallah maşallah oh Allah bozmasın2 gebeligimde karnimin sisligi haric hic biseyim yoktu
Bunda neyse cok sukur diyim
Ama bu hamilelik bana bir artisi oldu
Normal zamanda belim hep agrir hamile kaldigimdan beri hic agrimadi tuhaf demi
Annem tam olarak öyle doğururken bile ağrı çekmedim ki diyor yahop gittim doğdunuz diyor senin biraz uzun sürdü 1 saat falan diyor
Aman maşallah canım sonuna kadar hafif atlatmak nasip olsun2 gebeligimde karnimin sisligi haric hic biseyim yoktu
Bunda neyse cok sukur diyim
Ama bu hamilelik bana bir artisi oldu
Normal zamanda belim hep agrir hamile kaldigimdan beri hic agrimadi tuhaf demi
ya zaten annem olmasa bana hava atıyor falan diye gıcık olurum kesin yani ama babam kardeşimin doğumunu şöyle anlatıyor anneni içeri aldılar merdivenlerden indim dışarda sigara yaktım yarısını içemedim hemşire geldi diyor tebrikler oğlunuz oldu diyeannen zoru her zaman başarırız imkansız biraz zaman alır demiş resmen haha
1 saat ne kızzz anaaaamannem beni doğurmaya iki gün uğraşmış haha
Benimde saclar parlakparlakMaşallah maşallah oh Allah bozmasın
Bana hamileliğin tek artısı saçlarımın acayip güzelleşmesi oldudoğurduktan sonra gitmese bari bu kadar çileye bari saçım böyle kalsa diyorum haha
Gidiyo tatlim.emzirirken dokuluyolarMaşallah maşallah oh Allah bozmasın
Bana hamileliğin tek artısı saçlarımın acayip güzelleşmesi oldudoğurduktan sonra gitmese bari bu kadar çileye bari saçım böyle kalsa diyorum haha
Maşallah maşallah oh Allah bozmasın
2 hamileligim derken bunu kastetmiyorumAman maşallah canım sonuna kadar hafif atlatmak nasip olsun
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğine uzun sağlıklı ömürler versinMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Esim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsin
Hatırlıyorum sanki eşin burda değilken telefonuna bile bakmamıştı kv, şimdi yanında kalası mı gelmiş. Yapma hiçbişey boşver lafını eden etsin, aklı olan seni değil onu kınar hamile halinle senden hizmet bekliyor diye. Eşinde bitiyor iş hamileyim ben de olur olmaz şeylere ağla , alın, üzül en sonu dayanamasın göndersin annesigiliEsime bende cok sinir oldum. Daha gecen gun para vermiyoruz diye kustuler bize. Sanki vermek zorundaymisiz gibi. Cok ilgincler cidden anlayamiyorum
Saçlar hamilelik sonrası dökülüyor diyorlardı ama benim henüz dökülmedi. Vitaminlere devam etmek önemli canımMaşallah maşallah oh Allah bozmasın
Yok o zamanda ben suclu olurum kuzum kesinBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin
Hatırlıyorum sanki eşin burda değilken telefonuna bile bakmamıştı kv, şimdi yanında kalası mı gelmiş. Yapma hiçbişey boşver lafını eden etsin, aklı olan seni değil onu kınar hamile halinle senden hizmet bekliyor diye. Eşinde bitiyor iş hamileyim ben de olur olmaz şeylere ağla , alın, üzül en sonu dayanamasın göndersin annesigili
Saçlar hamilelik sonrası dökülüyor diyorlardı ama benim henüz dökülmedi. Vitaminlere devam etmek önemli canım
Trendyolda kapı arkası metal askı diye geçiyor 40 lira bi bak istersen sonra kendi evinde kullanırsın askıyı. 2 li 4 lü olarak satılıyor ama tek tek kullanılıyo genelde kapı süslerine alıyolarmışKızlarrrr sorum var
Şimdi ben kapıya oğlumun kapı süsünü asacağım hastane odası kapısına ama tül olayını hiç sevmiyorum gördüğüm kadarıyla herkes tüle bağlamış
Tül olmadan kapıya nasıl asabilirim süsü şöyle bir süs bizimki
Eki Görüntüle 3301154
Pffff çok sinir bozucu gerçekten. Ama ben olsam daha çok salağa yatarımGecen geldiginde esim diyor anne yardim rtsene kiza. Oyle kalkiyor anca. Akli mi yok yani hic sanmam o daha cok salaga yatiyor
Bir gorsen. Apartmandan cikarken basini tutuyor basim donuyor diye her geldiginde. Ama kavurucu sicaklarda dolmuslarla otobuslerle gezmelere gidiyordu. O zaman iylesiveriyor sanirimPffff çok sinir bozucu gerçekten. Ama ben olsam daha çok salağa yatarımhatta ay anne canım şundan istedi falan değip iyice uyuz ederdim heralde
Minnoş aybars kuvvetlenir hemen inşAllahMaşallah ikimiz de şu an iyiyiz ama yine de takipte aybars yanımda mama içiyor uyuyor emme refleksi biraz zayıf
1-2 saat iyi ağrı çektim şuan daha iyiyimAra gerekirse. Belkide atlamistir
Kİz evde dogurucan hee1-2 saat iyi ağrı çektim şuan daha iyiyim
Plesanta dolayısıyla kilo almıyorlar bazen acaba neden oldu kiBen de kontrolden çıktım yazamadım moralim bozuldu anca kendime geldim
Ayın 5 indeki kontrolde 2077 imiş şimdi 2200 doktor en az 2500 bekliyoruz dedi bu kadar küçük olmasını beklemiyoruz dedi diğer gelişimlerine baktı her şey yolunda ama plesenta da kireçleme var biraz dedi pazartesi tekrar çağırdı farklı cihazdan bakacakmış olmadı bu kireçleme sebebi için farklı bi doktora yönlendiricem dedi
Sigara içmiyorsun diabet vs yok neden bu kireçleme
Bu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyorBen de şimdi Kağan Kocatepe dinliyordum o da öyle dedi sağolsun kendi doktorum da muayeneyi çok uzun tuttu her şeye uzun uzun baktı gelişiminde sorun yok dedi artık dediğiniz gibi olur sanırım sezeryan ile alır pazartesiyi bi göreyim hayırlısıyla
Eşime dedim ben bu gece doğurucam galiba aldı duşa soktu beni sıcak suda durdum biraz Aslanda öyle hareketlendi sertleşti valla ağlayacaktım az dahaKİz evde dogurucan hee
Ay kiyamam. Bizimde burda kapinin onunde kina var. Aras bey iceride fink atmaya basladi duydukcaEşime dedim ben bu gece doğurucam galiba aldı duşa soktu beni sıcak suda durdum biraz Aslansa öyle hareketlendi sertleşti valla ağlayacaktım az daha
Merhaba ben Bornova da oturuyorum. İsterseniz iletişime geçebiliriz hala bir yardımcı arıyorsanız.Ya demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor valla 3 yıldır yaşadığım herşeyi özetlemişsin birebir yani hiç sinirlenme boşuna canım çünkü hepsi aynı şekilde başıma geldi benimhatta fazlası var eşin dostun tavsiyesiyle gelen evimin fotoğraflarını çekti ki ben ekstra titizimdir çamaşır makinesinin lastik aralarının fotoğrafını çekmiş bak çok güzel temizledim pisti diye güya, şirketten bir ton para alıp gelen geç geldi sabah ben birşey demedim sonra farketmedim haldır haldır onunla birlikte temizlik yaptığımdan 40 dk geç çıkmış ekstra para istedi biri masif mutfak masamı ahşap tahta gibi baya salata tahtası gibi kullandı hey gidi hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?