2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
2 gebeligimde karnimin sisligi haric hic biseyim yoktu
Bunda neyse cok sukur diyim
Ama bu hamilelik bana bir artisi oldu
Normal zamanda belim hep agrir hamile kaldigimdan beri hic agrimadi tuhaf demi
Maşallah maşallah oh Allah bozmasın
Bana hamileliğin tek artısı saçlarımın acayip güzelleşmesi oldu doğurduktan sonra gitmese bari bu kadar çileye bari saçım böyle kalsa diyorum haha

Annem tam olarak öyle doğururken bile ağrı çekmedim ki diyor ya hop gittim doğdunuz diyor senin biraz uzun sürdü 1 saat falan diyor
annen zoru her zaman başarırız imkansız biraz zaman alır demiş resmen haha
1 saat ne kızzz anaaaam annem beni doğurmaya iki gün uğraşmış haha

2 gebeligimde karnimin sisligi haric hic biseyim yoktu
Bunda neyse cok sukur diyim
Ama bu hamilelik bana bir artisi oldu
Normal zamanda belim hep agrir hamile kaldigimdan beri hic agrimadi tuhaf demi
Aman maşallah canım sonuna kadar hafif atlatmak nasip olsun
annen zoru her zaman başarırız imkansız biraz zaman alır demiş resmen haha
1 saat ne kızzz anaaaam annem beni doğurmaya iki gün uğraşmış haha
ya zaten annem olmasa bana hava atıyor falan diye gıcık olurum kesin yani ama babam kardeşimin doğumunu şöyle anlatıyor anneni içeri aldılar merdivenlerden indim dışarda sigara yaktım yarısını içemedim hemşire geldi diyor tebrikler oğlunuz oldu diye hahahha

Bana hamileliğin tek artısı saçlarımın acayip güzelleşmesi oldu doğurduktan sonra gitmese bari bu kadar çileye bari saçım böyle kalsa diyorum haha

Aman maşallah canım sonuna kadar hafif atlatmak nasip olsun
2 hamileligim derken bunu kastetmiyorum
Ilk 2 hamilelik = kizlarda
Bu 3. Bunu saymayin masallahin icine

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin
Esim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsin

Esime bende cok sinir oldum. Daha gecen gun para vermiyoruz diye kustuler bize. Sanki vermek zorundaymisiz gibi. Cok ilgincler cidden anlayamiyorum
Hatırlıyorum sanki eşin burda değilken telefonuna bile bakmamıştı kv, şimdi yanında kalası mı gelmiş. Yapma hiçbişey boşver lafını eden etsin, aklı olan seni değil onu kınar hamile halinle senden hizmet bekliyor diye. Eşinde bitiyor iş hamileyim ben de olur olmaz şeylere ağla , alın, üzül en sonu dayanamasın göndersin annesigili
Saçlar hamilelik sonrası dökülüyor diyorlardı ama benim henüz dökülmedi. Vitaminlere devam etmek önemli canım

Yok o zamanda ben suclu olurum kuzum kesin

Trendyolda kapı arkası metal askı diye geçiyor 40 lira bi bak istersen sonra kendi evinde kullanırsın askıyı. 2 li 4 lü olarak satılıyor ama tek tek kullanılıyo genelde kapı süslerine alıyolarmış

Gecen geldiginde esim diyor anne yardim rtsene kiza. Oyle kalkiyor anca. Akli mi yok yani hic sanmam o daha cok salaga yatiyor
Pffff çok sinir bozucu gerçekten. Ama ben olsam daha çok salağa yatarım hatta ay anne canım şundan istedi falan değip iyice uyuz ederdim heralde

Pffff çok sinir bozucu gerçekten. Ama ben olsam daha çok salağa yatarım hatta ay anne canım şundan istedi falan değip iyice uyuz ederdim heralde
Bir gorsen. Apartmandan cikarken basini tutuyor basim donuyor diye her geldiginde. Ama kavurucu sicaklarda dolmuslarla otobuslerle gezmelere gidiyordu. O zaman iylesiveriyor sanirim

Plesanta dolayısıyla kilo almıyorlar bazen acaba neden oldu ki konuyu bende hiç bilmiyorum ama iyi haberler al inşAllah

Bu bana 21. Haftada kireçleme tanısı kotdular şimdi 37 de perşembe sabah alacaklar ama ciğer geliştiricise yazdı ve 2 günde bir çağırıyor

Eşime dedim ben bu gece doğurucam galiba aldı duşa soktu beni sıcak suda durdum biraz Aslansa öyle hareketlendi sertleşti valla ağlayacaktım az daha
Ay kiyamam. Bizimde burda kapinin onunde kina var. Aras bey iceride fink atmaya basladi duydukca

Merhaba ben Bornova da oturuyorum. İsterseniz iletişime geçebiliriz hala bir yardımcı arıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…