2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bencede ama o kdr uzduler ki beni bebegim etkilenmemistir umarim
Kuzum sıkma canını hiçbir şey senden bebeğinden önemli değil valla hiç de bir iş yapma kendini de zorlama beğenmeyen kalmasın gelmesin gitsin evine

Başlamışlar kuzum cunku ıdrar enfeksiyonum cıkmıs
Anladım kuzum ikinizde çabucak toparlarsınız inşallah
Kilosu çok iyi çıkmış ödem atsa bile yine en kötü 2600 gr civarı olur düşük doğum ağırlıklı felan da değil haftası da aşırı küçük değil senden bile çabuk toparlayacak prenses

Bende inanamıyorum kuzum emın ol

Amin kuzucum ya inşallah heyecanla bekliyorum

Ayy gözünüz aydın canım, spinal olmana da ayrı sevindim. Bebişin hemen toparlayıp gelsin yanına inşallah Kilosu da maşallah iyi doğmuş Allah bahtını güzel etsin,sağlıkla analı babalı abili büyüsün inşallah

Benim de enfeksiyonum çıkıyor kan tahlilinde az da olsa hep, dr bol su iç şeker tüketmemeye çalış diyor fitil veriyor başka da tedavi uygulanmıyor. Daha önce ilk trimesterde ateşim çıktığı ve enfeksiyon çok yüksek olduğu için oral antibiyotik kullanmıştım 1 hafta. Hiç o kadar yükselmedi ama yine de var enfeksiyon çok can sıkıcı. Yoğun şekilde sarı akıntım da oluyor günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum fitil kullanınca geçiyor 2-3 gün sonra yine başlıyor akıntı

Enfeksiyonu sıkı takip et ve sık sık kontrole git bence. Erken doğumların en büyük sebebi o gibi geliyor bana

Enfeksiyonu sıkı takip et ve sık sık kontrole git bence. Erken doğumların en büyük sebebi o gibi geliyor bana
Ay doğru söylüyorsun canım ben en iyisi bi idrar tahlili vereyim yine. Su da içeyim bol bol, aslında bir turna yemişi özü içeren vitamin varmış cranberry diye geçiyor enfeksiyonu engelliyormuş onu sormuştum doktorum bilmediği için kullanma demişti. Yorumları çok iyiydi solgarın sanırım araştırmıştım, tekrarlayan enfeksiyonlarda denenebilir gibi ama doktordan onay almak şart

Yarın doktor alttan smear test gibi bişe yapacakmış doğum öncesi eğer enfeksiyon varsa antibiyotik başlamamız gerekiyor dedi
Alttan yapılan işlemler geriyor beni ama gerekli dedi demekki bu yüzden istiyo testi
Cranberry burada limonata gibi satılıyor Türkçesi kızılcık
İdrar yolu enfeksiyonu için çok tavsiye ediliyo ama tabi hamilelikte kızılcık tüketimi için ne diyorlar bilmiyorm

Sayfalar birikince okumak ne zormuş. Bugün doktor kontrolüne gitmiştik fena yoruldum. Biraz karışık bi hastane 3 bölüm gezdik hepsi ayrı katta hastane içi labirent gibi blok blok, bi de bugün bebem beslenme kısmında çok uğraştırdı sabah 8de yediğimle duruyordum bittim Önce aşımızı olduk, 30 sn kadar ağladık bitti☺ Sonra doktor kontrolümüz iyiydi. 3 günde 46 gr aldırabilmişim dr iyi dedi bana sorsa az Genel bilgiler verdi. Beyin gelişimi için bıngıldağından başlayarak sırtından kuyruk sokumuna kadar her seferinde farklı hareketler ile masaj yap dedi. Masaj yaparken de bir şarkınız olsun onu aç dedi, sizlerin de bilgisi olsun. İşitme testinden yoğun bakımda iken 2 kere kalmıştı,bugün onu yaptırdık geçti sonunda Onun için uyuması gerekiyormuş. Doktor emzir dedi normalde 2 emip uyuyan sıpam en az 15 dk emdi Bir de sonra uyumadı hemen. İşitme testine de son dk girebildik poliklinik kapanacaktı Eve geldik nasıl yemek yediğimi bilmiyorum nefes almadım sanırım Sonra da besleyip eşime bıraktım uyudum kendime geldim. Analık zor Ama çok güzel ❤

Bişey yağı diyordu burda arkadaşlar ya adı aklıma gelmiyor belki bilen yazar. Hamilelikte kullanmışlardı, çamaşıra damlatılıyor. İnşallah azalmıştır ya da bitmiştir canım

Sizin orda nasıl bilmiyorum ama zaten yurtdışında kolay kolay öyle gerekmeyen tahliller yapılmıyor sanırım . Muhtemelen o yüzdendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…