Yaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim
Sonraki dönemler için zaten sıkıntı olmuyordur canım doğumdan hemen önce ağdaya gitti benim arkadaşlarımın çoğu, sorun olsa gitmezlerdi sanırım, arkadaş ilk dönemler için sıkıntı olur mu diye sormuştu ama bence olmaz eğer kanama lekelenme vs yoksa onun için de sorun olmaz bence. Hijyene azami dikkat edilmesi yeterli
Yaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim
benimde bugün uykum vardı ama işte olduğum için ayık durmaya çalışıyorum :) Mide bulantısı oluyor ama geçiyor uzun süreli olmuyor allahtan ama sende zorlamış galiba canım. Belirtiler başlıyor yavaştan :)
Selamlar...bu bulantinin arada hafiflemesi bazen beni endiselendiriyor...bir de merak ediyorum sizlerde bulanti nasil? Benim sabah ve gündüz arada ve hafif bulantim oluyor ama 3 gundur yogun sekilde aksam bulantim oluyor...
Bir de midem bos kalinca bulantim tetikleniyor sanki surekli bisiler yemem lazim gibi
Selamlar...bu bulantinin arada hafiflemesi bazen beni endiselendiriyor...bir de merak ediyorum sizlerde bulanti nasil? Benim sabah ve gündüz arada ve hafif bulantim oluyor ama 3 gundur yogun sekilde aksam bulantim oluyor...
Bir de midem bos kalinca bulantim tetikleniyor sanki surekli bisiler yemem lazim gibi
Benim dün yediğim kısır çiğköfte formatında olunca azda fazla yetince içerdeki haykırdı sanki ondan çıkardım normalde gece çok tuvalete çıkıyorum hayatımda hiç gece bu kadar kalktığımı hatırlamıyorum her kalktığımda o bulantı çok fena