Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor
Tunaydinlar güzel anneler
Benim bulantim tiksinme tarzında çok uok ama geçmeyen bir öksürük kaldı hamile olduğumu bilmeden çok ağır korona geçirdim hala 6 haftadır öksürük başıma bela oldu . Onun dışında kasik ağrım oluyor ara ara şükür iyiyim yine
Tunaydinlar güzel anneler
Benim bulantim tiksinme tarzında çok uok ama geçmeyen bir öksürük kaldı hamile olduğumu bilmeden çok ağır korona geçirdim hala 6 haftadır öksürük başıma bela oldu . Onun dışında kasik ağrım oluyor ara ara şükür iyiyim yine
Tunaydinlar canım benim 6+3 benimde tiksinme tarzı genellikle arada hafif bulantı gibi sabahları oluyor geçiyor. Öksürük için bal pekmez tereyağı denesen iyi gelebilir. Bende ocak ayında geçirdim ama test yapmadım. Geçmeyen bir öksürük tu çok yordu beni. Geçmesi 1 ayı geçti. Geçmiş olsun. Benimde kaşık agrisi oluyor solda ayagimi tam uzatmiyirum hafif katliyorum geriliyor gibi. Senin kaçıncı haftan ?
Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor
İmza alanını baskalarinin görmesine izin ver ve bebeğin doğum tarihini girince görüyorsun. Ben az önce yaptım benim çıktı seninde 9 haftada olduğun yazıyor çıkmış.