- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Elinle sağıp toplarsın kuzum doğumla birlikte sez normal farketmez bebegın çıktığını vucut algıladığı gıbı uretıyor merak etme sen gelırPapatyamaviss kuzum şimdi benim göğsümden ne süt ne sıvı bir şey gelmiyor ıslanmıyor bile doğumdan sonra hormonların etkisiyle gelir diye biliyorum ama bu vajinal doğumda oluyor oksitosin salgılanıyor rahim kasılıyor aynı zamanda süt kanalları uyarılıyor vs.
Ama ilk kolostrum çok yoğun ya onu alana kadar nasıl bir süreç izlemek gerek.
Elle üstten meme ucuna doğru mesajla mı gelecek sıcak uygulama hemen yapmalı mı?
Farz ediyorum doğum güzel gitti vajinal doğum oldu bebeğimi verdiler kucağıma hemen nasıl süt gelecek emzireceğim
Ya da oldu ki sezeryana döndü sezeryanda süt gelmesi olayı nasıl o ilk süt nasıl geliyor
Bencede kuzummmBen gözümü karartıp mama almayayım en iyisi, lazım olursa gidip alınır 15 20 dk el kadar bebeyi zaptederim heralde
Benimkini bir hafta önce 3600 ölçmüşlerdi doğum günü 4100, sonuç 3700 olduYa benimki de diyo aşağısı da çıkar yukarısı da çıkar ama riske atamayız diyo. Bebek kanaldaymış ona rağmen kilo almış napayım Allah aşkına dikkat etmeye çalışıyorum anne karnında diyete mi başlasın 52 cmlik çocuk
Di mi şişko bebekler de vaaardır diye gezcem yaBenimkini bir hafta önce 3600 ölçmüşlerdi doğum günü 4100, sonuç 3700 olduHatta doğurdum, ölçümü yapan doktor almış çocuğumu karpuz gibi aşağı yukarı sallayıp, bu diyor dört kilo yok 3700-3800 diyor Ben de dikkat ettim yürüdüm yüzdüm merdiven çıktım ama kilo alıyor ya
Olabilir canım şimdi de uyaralım olmazsa başlasın doğum süreciValla olabilir ozamanlar kasılmalarım oluyordu benim tetikliyordu belki
Ben sadece etrafımda bir kaç kişiden verilen anestezi sebebiyle süt geç indi dediklerini duydum tabi onların aile genelinde yokmuş doğru düzgün emzirme süreci çocukları emmemiş belki onlarınki genetiktir. Ama kardeşim sezaryen oldu onunki de hemen indi sütlü olup olmamayla alakası var demekki bu işinElinle sağıp toplarsın kuzum doğumla birlikte sez normal farketmez bebegın çıktığını vucut algıladığı gıbı uretıyor merak etme sen gelır
Güya kendimde bir çocuk anasıyım başkasından fikir alınca daha rahat hissediyorum kendi tecrübelerim hep yetersizmiş gibi geliyorBencede kuzummm
O ne kız manavdan karpuz seçer gibiBenimkini bir hafta önce 3600 ölçmüşlerdi doğum günü 4100, sonuç 3700 olduHatta doğurdum, ölçümü yapan doktor almış çocuğumu karpuz gibi aşağı yukarı sallayıp, bu diyor dört kilo yok 3700-3800 diyor Ben de dikkat ettim yürüdüm yüzdüm merdiven çıktım ama kilo alıyor ya
Canım benim duamuz seninle çok hızlı güzel olacak inşAllah
Geçmiş olsun canım, kaç çıktı ki kalp atışı? Uyuyor olabilir mi?
Sağlıkla kavuşun inşallah canım,iyi haberini bekliyoruz
Allah kolaylık versin sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah
Her şey çok güzel olsun hemen kavuş bebeğine
Bir avazda kurtul insallah kuzum
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla kavuşun
Ay bebisim dualarımız seninle şimdi dua edecektim Bi bakayim gruba dedim hemen sana dua ediyorum sağlıcakla al kucağına dualarımız seninle
Sağlık ocağında yaptırdım.
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kolaylikla kavuşun bebisinle
Haydı gozun aydın sımdıden kuzum sağlıcakla kavuş
Hepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yokturKuzum hayırlısı ile bir avazda doğur inşallah
Verilen ilaç fitil gibi bir şey doğal açılma gibi açılmanı başlatacak bir arkadaşım o şekilde doğum yaptı uzun sürdü ama çok zorlanmadım kolay bir doğum oldu demişti inşallah senin de öyle kolay olur kuzum en geç akşama kadar da doğurursun inşallah
Sürekli oynuyorum benOlabilir canım şimdi de uyaralım olmazsa başlasın doğum süreci
Ayy çok heyecanlıHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Bu arada biz ufak tefek şeyleri doğum sancısı mı acaba diyoduk yaöyle bir şey değilmiş bariz ağrılı bir şey bu
Sancım şu anlık fena gitmiyor pilates topunda falan zıpladım. Nst bağlandı sonrasında mat üzerinde egzersiz yapacakmışım. İnşallah boşa kürek çekmem bakalım
Doğuracak olacağıma hala inanamıyorum
Hayırlı kolay doğumların olsun inşallahHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Bu arada biz ufak tefek şeyleri doğum sancısı mı acaba diyoduk yaöyle bir şey değilmiş bariz ağrılı bir şey bu
Sancım şu anlık fena gitmiyor pilates topunda falan zıpladım. Nst bağlandı sonrasında mat üzerinde egzersiz yapacakmışım. İnşallah boşa kürek çekmem bakalım
Yaparsın sen aslansın kaplansın sana güveniyorumHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Ne zamandır oynuyorsun faydası yoksa boşa kendi kendimi ellemeyeyimSürekli oynuyorum ben
Allah yardımcın olsun çok kolay bir doğumun olsun inşallah canım arkadaşımHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Maşallah ben de seninle başlayayım merdiven inip çıkmayaSelam kızlar, randevudan çıktık. 37+2 bebişim 2600 gr, 50 cm boy, doğum pozisyonunu almış. Küçük bir bebek dedi doktorum ama sorun yokmuş çok şükür. Kardeşim 40. Haftada 2800 doğmuştu o yüzden takmıyorum. Daha doğuma var biraz daha alır herhalde. Perine masajına başlıycam bol bol merdiven in çık, bacaklarını açıp halı sil, çamaşır bile katlayacak olsan çömelir pozisyonda ol dedi. Çayları 39larda öneriyoruz dedi. Günde 4 hurma yiyebilirmişim. Suyu normal çıktı. Haftaya tekrar kontrol var
Maşallah canım herşey yolundaymış çok şükürSelam kızlar, randevudan çıktık. 37+2 bebişim 2600 gr, 50 cm boy, doğum pozisyonunu almış. Küçük bir bebek dedi doktorum ama sorun yokmuş çok şükür. Kardeşim 40. Haftada 2800 doğmuştu o yüzden takmıyorum. Daha doğuma var biraz daha alır herhalde. Perine masajına başlıycam bol bol merdiven in çık, bacaklarını açıp halı sil, çamaşır bile katlayacak olsan çömelir pozisyonda ol dedi. Çayları 39larda öneriyoruz dedi. Günde 4 hurma yiyebilirmişim. Suyu normal çıktı. Haftaya tekrar kontrol var
Ayyy geldi mi büyük günHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?