2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Elinle sağıp toplarsın kuzum doğumla birlikte sez normal farketmez bebegın çıktığını vucut algıladığı gıbı uretıyor merak etme sen gelır

Benimkini bir hafta önce 3600 ölçmüşlerdi doğum günü 4100, sonuç 3700 oldu Hatta doğurdum, ölçümü yapan doktor almış çocuğumu karpuz gibi aşağı yukarı sallayıp, bu diyor dört kilo yok 3700-3800 diyor Ben de dikkat ettim yürüdüm yüzdüm merdiven çıktım ama kilo alıyor ya

Di mi şişko bebekler de vaaardır diye gezcem ya doğum nası oldu kimisi diyo kilolu bebek kendini itiyo daja kolay kimisi diyo çıkmıyo daha zor

Elinle sağıp toplarsın kuzum doğumla birlikte sez normal farketmez bebegın çıktığını vucut algıladığı gıbı uretıyor merak etme sen gelır
Ben sadece etrafımda bir kaç kişiden verilen anestezi sebebiyle süt geç indi dediklerini duydum tabi onların aile genelinde yokmuş doğru düzgün emzirme süreci çocukları emmemiş belki onlarınki genetiktir. Ama kardeşim sezaryen oldu onunki de hemen indi sütlü olup olmamayla alakası var demekki bu işin

O ne kız manavdan karpuz seçer gibi

Canım benim duamuz seninle çok hızlı güzel olacak inşAllah

Geçmiş olsun canım, kaç çıktı ki kalp atışı? Uyuyor olabilir mi?

Sağlıkla kavuşun inşallah canım,iyi haberini bekliyoruz

Allah kolaylık versin sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Her şey çok güzel olsun hemen kavuş bebeğine

Bir avazda kurtul insallah kuzum

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla kavuşun

Ay bebisim dualarımız seninle şimdi dua edecektim Bi bakayim gruba dedim hemen sana dua ediyorum sağlıcakla al kucağına dualarımız seninle

Sağlık ocağında yaptırdım.

Allah yardımcın olsun, sağlıkla kolaylikla kavuşun bebisinle

Haydı gozun aydın sımdıden kuzum sağlıcakla kavuş

Hepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur

Bu arada biz ufak tefek şeyleri doğum sancısı mı acaba diyoduk ya öyle bir şey değilmiş bariz ağrılı bir şey bu
Sancım şu anlık fena gitmiyor pilates topunda falan zıpladım. Nst bağlandı sonrasında mat üzerinde egzersiz yapacakmışım. İnşallah boşa kürek çekmem bakalım
Doğuracak olacağıma hala inanamıyorum

Ayy çok heyecanlı

Selam kızlar, randevudan çıktık. 37+2 bebişim 2600 gr, 50 cm boy, doğum pozisyonunu almış. Küçük bir bebek dedi doktorum ama sorun yokmuş çok şükür. Kardeşim 40. Haftada 2800 doğmuştu o yüzden takmıyorum. Daha doğuma var biraz daha alır herhalde. Perine masajına başlıycam bol bol merdiven in çık, bacaklarını açıp halı sil, çamaşır bile katlayacak olsan çömelir pozisyonda ol dedi. Çayları 39larda öneriyoruz dedi. Günde 4 hurma yiyebilirmişim. Suyu normal çıktı. Haftaya tekrar kontrol var

Hayırlı kolay doğumların olsun inşallah

Yaparsın sen aslansın kaplansın sana güveniyorum dualarım sizinle Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah dün beni konuşuyorduk bugün sen doğuruyorsun ayyy çok heyecanlı

Allah yardımcın olsun çok kolay bir doğumun olsun inşallah canım arkadaşım

Maşallah ben de seninle başlayayım merdiven inip çıkmaya nefes egzersizleri izledim dün ama bugün unuttum bile inşallah doğumda unutmam

Maşallah canım herşey yolundaymış çok şükür

Ayyy geldi mi büyük gün haydi bir avazda inşallah kolaycacık sağlıkla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…