- 12 Şubat 2023
- 2.228
- 3.750
- 63
- 30
Arada o tembellik bana da geliyor canım sabah kalkınca yaptım yaptım sonra içimden gelmiyor işyapmakHiç evimi süpürmek gelmiyor içimden çamaşır katlamak bile gelmiyor içimden neden böyle oldum. Doğuma yakın enerji gelir diyorlar ya herhalde benim 42 de gelcek
Sen nerelerdesin karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun ne alemdesin??Ayyy geldi mi büyük günhaydi bir avazda inşallah kolaycacık sağlıkla kavuşun
Ben zaten sürekli merdiven inip çıkmaktan siyatik ağrılarına tutuldum, ebeciğim daha merdiven diyorMaşallah ben de seninle başlayayım merdiven inip çıkmayanefes egzersizleri izledim dün ama bugün unuttum bile inşallah doğumda unutmam
Çok şükürMaşallah canım herşey yolundaymış çok şükür
Ben proje bazlı işe başladım ya kuzum arada baya yoğun oluyor bir şeyleri kontrol etmem gerekiyor dünden beri yoğun gidiyor bakamadım pek buralaraBearhug bugun seni cok goremedim iyimisin?
ŞimdiSen nerelerdesin karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun ne alemdesin??
Sen bide bebe olunca görGüya kendimde bir çocuk anasıyım başkasından fikir alınca daha rahat hissediyorum kendi tecrübelerim hep yetersizmiş gibi geliyor
Benim sana doğurma tahmınım neydiHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Bu arada biz ufak tefek şeyleri doğum sancısı mı acaba diyoduk yaöyle bir şey değilmiş bariz ağrılı bir şey bu
Sancım şu anlık fena gitmiyor pilates topunda falan zıpladım. Nst bağlandı sonrasında mat üzerinde egzersiz yapacakmışım. İnşallah boşa kürek çekmem bakalım
Doğuracak olacağıma hala inanamıyorum
Anaa suni sancı görüyorum demiştinBenim sana doğurma tahmınım neydi
Kıyamam kuzum yaa geçmiş olsun çok mu daha işin bitmesine var mı?Şimdisandriyon a yazdım kuzum doğum üzeri iş aldım ya onla uğraşıyorum ağrılar sızılar içinde Doğum öncesi yapılacak şey değilmiş bir pişman oldum ki sorma evde oturduğum yerden yapıyorum pc başında ama oturmak bile dert artık belim kopuyor valla
En ufak ağrıyı da doğurcam sanıp panik oluyorum kafayı yedim
Ne yani o zamanda tek bildiğim hiçbişey bilmediğim diye ortalıkta mı gezicem avel avelSen bide bebe olunca gör
Bana var mı tahminBenim sana doğurma tahmınım neydi
Kız bana da sezo dedin 6.his falan mı tesadüf mü korkmadım değil şimdi sendenBenim sana doğurma tahmınım neydi
Ya açılmam uzun sürmedi, ama başı aşağıya inmedi dediler anlamadım benim suyum geldi ama sancılar geç geldi ondan olabilir.Di mi şişko bebekler de vaaardır diye gezcem yadoğum nası oldu kimisi diyo kilolu bebek kendini itiyo daja kolay kimisi diyo çıkmıyo daha zor
Ben de öyle ufak bir freelance iş almıştım, 5 ekim deadline, dedi doğurmam herhalde. DoğurdumŞimdisandriyon a yazdım kuzum doğum üzeri iş aldım ya onla uğraşıyorum ağrılar sızılar içinde Doğum öncesi yapılacak şey değilmiş bir pişman oldum ki sorma evde oturduğum yerden yapıyorum pc başında ama oturmak bile dert artık belim kopuyor valla
En ufak ağrıyı da doğurcam sanıp panik oluyorum kafayı yedim
Yaklaşık 3-4 gündürNe zamandır oynuyorsun faydası yoksa boşa kendi kendimi ellemeyeyim
Banada erkek demişti tutmuştuBana var mı tahmincinsiyet tutmuştu doğum da tutar belki
Kuzum dediğim damlalar gaz için bebeklere veriliyor biriniÇok sağol canım, bebeğe veriyoruz dimi bunu ay sadece anne sütü diyorlar ya doktora da sordum kullanabilirsiniz dedi sarılığı artıyor çünkü
Canım hayırlısıyla, sağlıkla kavuşun hadi bir avazda inşallah
Hiç öyle deme doğum sırasında yardımcı olacak o hareketler, hiç olmasa doğum sonrası toparlanmaya yardımcı olur.
Ben de doğum sırasında başı aşağı insin diye squat yaptım, hatta kollarla bir yere tutunup yerde deep squatta durunca çok güzel ıkınma gelmişti mesela, onu tam kullanamadım djdjd kafa yerinde değil ki
Bende öyle biliyorum vajinal doğumda oksitosin salgılanıyor hemen geliyor süt de ama sezeryanda biraz uğraştırıyor sanırım diye duymuştumCanım vajinal doğumda hemen geliyor yani en azından bende öyle oldu onlar tartıya koyup giydirdiler bizi odaya geçirdiler yarım saat sürmüş olsa bu olay sonra hemen meme verdik emmesiyle beraber damla damla da olsa geliyor çenesi güçsüz olunca çabuk yoruluyor sezaryen de doğumdan 1 hafta önce damlaya başladı etrafımdaki kişiler burda da yazan arkadaşlar vardı. Sezaryen yapan arkadaşlar o konuda daha iyi bilgi verirler ama vajinal doğumda geldi hemen
Bana da 39+1 demistin haftaya bugun yani hadi bakalimBenim sana doğurma tahmınım neydi
Aynen bende epiduralsiz dogum dusunemiyorum yaa nasil yapiyolar diye hep dusunuyorum zatenVerdikleri doz da farklı olabilir. Epidural verinceye kadar benim sancım aşırı şiddetliydi. Paracetamol, kodein, morfin bile kar etmedi. En son epidural verdiklerinde ayaklarımdan göğüs hizasına kadar uyuşmuştum. Bir de burda ilk dozu yapıp eline bir buton veriyorlar sırta giden, gerek oldukça kendin basıp ilave epidural alıyorsun vücuda. Ama ben sadece iki defa daha bastım, ilk doz zaten çok kuvvetliydi. Bir de son kısımda ıkınmak zor oluyor diye duyduğumdan çok aşırı basmadım ama yine de hiç o sürede ağrı hissetmedim. Epiduralsız doğum düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?