2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah ben de seninle başlayayım merdiven inip çıkmaya nefes egzersizleri izledim dün ama bugün unuttum bile inşallah doğumda unutmam
Ben zaten sürekli merdiven inip çıkmaktan siyatik ağrılarına tutuldum, ebeciğim daha merdiven diyor. Nefes egzersizi demedi ama cumartesi eğitim varmış ona katılacağım galiba
Maşallah canım herşey yolundaymış çok şükür
Çok şükür şu su fazlalağı sorunu geçti ya baya rahatladım.

Bearhug bugun seni cok goremedim iyimisin?
Ben proje bazlı işe başladım ya kuzum arada baya yoğun oluyor bir şeyleri kontrol etmem gerekiyor dünden beri yoğun gidiyor bakamadım pek buralara
Belim ve sırtım da çok ağrımaya başladı oturmak bile rahatsız ediyor artık uzansam öyle de sırtım çok ağrıyor napcamı şaşırdım şu 17 gün geçseydi bir sağ Salim iyice yorulmaya zorlanmaya başladım

Sen nerelerdesin karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun ne alemdesin??
Şimdi sandriyon a yazdım kuzum doğum üzeri iş aldım ya onla uğraşıyorum ağrılar sızılar içinde Doğum öncesi yapılacak şey değilmiş bir pişman oldum ki sorma evde oturduğum yerden yapıyorum pc başında ama oturmak bile dert artık belim kopuyor valla
En ufak ağrıyı da doğurcam sanıp panik oluyorum kafayı yedim

Benim sana doğurma tahmınım neydi

Kıyamam kuzum yaa geçmiş olsun çok mu daha işin bitmesine var mı?

Di mi şişko bebekler de vaaardır diye gezcem ya doğum nası oldu kimisi diyo kilolu bebek kendini itiyo daja kolay kimisi diyo çıkmıyo daha zor
Ya açılmam uzun sürmedi, ama başı aşağıya inmedi dediler anlamadım benim suyum geldi ama sancılar geç geldi ondan olabilir.
Ben de öyle ufak bir freelance iş almıştım, 5 ekim deadline, dedi doğurmam herhalde. Doğurdum

Kuzum dediğim damlalar gaz için bebeklere veriliyor birini Papatyamaviss önermişti hatta burda
İnşallah sarılık da çok olmadan çabucak toparlar
Bende öyle biliyorum vajinal doğumda oksitosin salgılanıyor hemen geliyor süt de ama sezeryanda biraz uğraştırıyor sanırım diye duymuştum

Aynen bende epiduralsiz dogum dusunemiyorum yaa nasil yapiyolar diye hep dusunuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…