2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Benimde 37+0 da kafası 40+6 çıkmıştı. Karın ölçüsü 36+4 çıktı. Önemli bişey olsa Dr söylerdi diye düşünüyorum

Kızlar günaydın bu minnoş hareketleri çok kısıtlandı ya çok stres oldum bugün nst ye gidicem sorayım diyorum sizde durumlar nasıl
Selam cnm benimkide oyle

Nstde baseline ı hiç beğenmemişler doğumu başlatıyolar kızlar dua edin
Alttan ilaç verecekler birazdan, yatışım yapılıyor şimdi
Ay canim insallah hersey iyi gecer bir an once dogumun gerceklesir
Dualarimiz seninle
Masallah kilosu
Riri beni birakma
Benim doktor 1 2 gun falan demiyo
9unda yani 39+2de rdvum var bakalim nezamana dogururum
ustelik benimkide sisko.bebis
seninki biraz evhamli cikti
masallah cnm boyu cok iyi uzun boylu olacak sanirim
arada ses ver cnm merak ediyoruz
Merhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Kiz benimkide 2,5 3 hafta onden gidiyodu en son
Herhangi bi sorun oldugunu soylemediler

Sabahtan beri hastaneydim eve yeni geldim sayilir
Annem icin gitmistim
Persembe gunu kolonoskopi yapilacak onun kosusturmasi vardi
Bende persembe gunu bi nstye cikarim o kolonoskopi yaparken
Kendimide aradan cikarim bari
Annene çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır aynen Bi görün nst ye için rahat etsin

Canim bisey olmaz sudan. Benimde oyleydi diyetle dustu. Ki suan zaten dogsada sikinti yok

Kıyamam kuzum yaa geçmiş olsun çok mu daha işin bitmesine var mı?
Sağ ol kuzum
Bir haftalık daha işim var gibi tahminen ama bakalım daha da uzamaz inşallah sonra doğuma bir hafta kalıyor çünkü az dinleneyim ben de diyorum

Evet uzun boylu demişti doktorda teyzemin kızı 57 cm 5200 gr doğmuştu hemde normal bakalım bizimki ne kadar uzayacak daha
aman allahim subhanallah masallah daha ne diyim kiz o ne 57cm nerdeyse yuruyup gidecek hastaneden eve
Annene çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır aynen Bi görün nst ye için rahat etsin
cok sagol cnm
insallah kotu bise cikmaz
zor ikna ettim bu rdvuya doktorla ben konusuyorum annem dil bilmedigi icin herseyi ayarladim ciktik ne dedi diyor dedim kolonoskopi yapilacak
ben yapmam korkarim utanirim falan dedi valla sen bilirsin hersey ayarlandi rdvuna gelmezsen 45 eu cezasi var dedim oyle ikna oldu

ben zaten yarinmi gitsem persembemi gitsem kararsizdim
persembe annemi ben goturcem hazir gitmisken nstye cikarim bos beklememis olurum cnm
anneme diyorum once seni dogurtayim sonra ben doguracam
ay yoruldun sen bu halinle diyo bana, olsun simdi ben sana bakim dogum sonrasi sen bana bakarsin odesiriz diyorum

Dun ebe soyledi. Epidurali son anlarda takiyolsrmis kuzum ikinma hissi kalmadigindan bebek geri kaciyormus genelde
Evet cnm ama benim 2. dogumda cok yuksek dozaj vermediler hatta o eline verilen butondanda vermediler surekli kendim ayarlamayim diye

yani soyle soyleyim 2. dogumu biraz hissettim. 10 uzerinden sanirim 6,5 hissettim dogum anini
ilk bastaki sancilari cok guzel durdurdu sakinlestim dogum anina guc topladim
dogum aninda ayaklarimi hissediyorum biraz daha epidural dedigimde vakit kalmadi bebegin saci gorunuyo dediler o ikinmayla cikarken falan hissettim yani. oyuzden tamamen tembel bi dogum olmadi

Ben de öyle ufak bir freelance iş almıştım, 5 ekim deadline, dedi doğurmam herhalde. Doğurdum
Ay deme kız
Bana deadline vermediler çünkü ben söyledim bakın aşırı aşırı hamileyim bu ay içinde her an doğuradabilirim diye
Sorun olmaz bizim için dediler öyle kabul ettim deadline olsaydı onun stresine doğururdum ben kesin zaten
arada ses ver cnm merak ediyoruz

Boşluk buldukça bakıyorum kuzum
Anneciğine de çok geçmiş olsun inşallah sonuçları güzel çıkar

sagol canim Allah razi olsun

Çok hoşsun kötü bişey değildir umarım analar ne için var evlatlara bakmak için tabi iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…