- 26 Eylül 2023
- 154
- 202
- 18
- 37
Insallah canim benim kilosu nasılmış vücudunun diğer yerleri uyuyor mu haftasinaMerhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Benimde 37+0 da kafası 40+6 çıkmıştı. Karın ölçüsü 36+4 çıktı. Önemli bişey olsa Dr söylerdi diye düşünüyorumMerhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Selam cnm benimkide oyleKızlar günaydın bu minnoş hareketleri çok kısıtlandı ya çok stres oldum bugün nst ye gidicem sorayım diyorum sizde durumlar nasıl
Kızlar selam muayene oldum ben. Hiç açıklığım yok. Bebeğim hiç aşağı doğru ilerleyememişnstde bebeğimin kalp atışları düşük çıktı biraz. Doktor beğenmedi şimdi tekrar nstye bağlandım. Hala düşükse yatış verecek. Fena değil gibi görünüyor bakalım. Suyum azalmış sınırda yakın takip gerektirir dedi. Nst şimdi iyi çıkarsa 40ta yatış veririm başlatırız doğumu dedi.
Enteresan bir şekilde bugün sancım pek çıkmıyor
Ay canim insallah hersey iyi gecer bir an once dogumun gerceklesirNstde baseline ı hiç beğenmemişler doğumu başlatıyolar kızlar dua edin
Alttan ilaç verecekler birazdan, yatışım yapılıyor şimdi
Masallah kilosuBen de çıktım kontrolden kızım 3700küsür olmuş yine azar yedikdoktor ds diyo bu kadar göbeğin yok bu çocuk nasıl bu kadar kilolu oluyo. Ne bileyim okuyan sensin dedim içimden bi de diyo göbeğin düşmüş falan 1000₺ veriyorum nenem usülü şeyler söyledi yav hint yağını arttırdı 1-2 güne doğması lazım yoksa sezeryan dedi bi de alttan muayene etti tetikledim ben biraz doğar inşallah falan dedi. Pilates topunda tepinirken ahududu yaprağı çayı içiyorum işte napim
masallah cnm boyu cok iyi uzun boylu olacak sanirimSelam kızlar, randevudan çıktık. 37+2 bebişim 2600 gr, 50 cm boy, doğum pozisyonunu almış. Küçük bir bebek dedi doktorum ama sorun yokmuş çok şükür. Kardeşim 40. Haftada 2800 doğmuştu o yüzden takmıyorum. Daha doğuma var biraz daha alır herhalde. Perine masajına başlıycam bol bol merdiven in çık, bacaklarını açıp halı sil, çamaşır bile katlayacak olsan çömelir pozisyonda ol dedi. Çayları 39larda öneriyoruz dedi. Günde 4 hurma yiyebilirmişim. Suyu normal çıktı. Haftaya tekrar kontrol var
arada ses ver cnm merak ediyoruzBen proje bazlı işe başladım ya kuzum arada baya yoğun oluyor bir şeyleri kontrol etmem gerekiyor dünden beri yoğun gidiyor bakamadım pek buralara
Belim ve sırtım da çok ağrımaya başladıoturmak bile rahatsız ediyor artık uzansam öyle de sırtım çok ağrıyor napcamı şaşırdım şu 17 gün geçseydi bir sağ Salim iyice yorulmaya zorlanmaya başladım
Kiz benimkide 2,5 3 hafta onden gidiyodu en sonMerhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Yoktur canım doktor farklı birsey söylemedi ise ona güven.. boyu kaç çıktı? Belki iri bir bebektirMerhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
Evet uzun boylu demişti doktordamasallah cnm boyu cok iyi uzun boylu olacak sanirim
Haa daha erkenmiş canım etki eder heralde bugün yarınYaklaşık 3-4 gündür
Annene çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadırSabahtan beri hastaneydim eve yeni geldim sayilir
Annem icin gitmistim
Persembe gunu kolonoskopi yapilacak onun kosusturmasi vardi
Bende persembe gunu bi nstye cikarim o kolonoskopi yaparken
Kendimide aradan cikarim bari
Dun ebe soyledi. Epidurali son anlarda takiyolsrmis kuzum ikinma hissi kalmadigindan bebek geri kaciyormus geneldeAynen bende epiduralsiz dogum dusunemiyorum yaa nasil yapiyolar diye hep dusunuyorum zaten
Canim bisey olmaz sudan. Benimde oyleydi diyetle dustu. Ki suan zaten dogsada sikinti yokMerhaba kozlar hastanedeyim muayene oldum nst sırası bekliyorum bebeğimin hala kafası önde suyu fazla 38+1 iz kafası 42 çıktı inşallah bir sağlık sorunu yoktur
İnşallah gelir ya hiç gelecek gibi değil şu anElinle sağıp toplarsın kuzum doğumla birlikte sez normal farketmez bebegın çıktığını vucut algıladığı gıbı uretıyor merak etme sen gelır
Sağ ol kuzumKıyamam kuzum yaa geçmiş olsun çok mu daha işin bitmesine var mı?
aman allahim subhanallah masallah daha ne diyimEvet uzun boylu demişti doktordateyzemin kızı 57 cm 5200 gr doğmuştu hemde normal bakalım bizimki ne kadar uzayacak daha
cok sagol cnmAnnene çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadıraynen Bi görün nst ye için rahat etsin
Evet cnm ama benim 2. dogumda cok yuksek dozaj vermediler hatta o eline verilen butondanda vermediler surekli kendim ayarlamayim diyeDun ebe soyledi. Epidurali son anlarda takiyolsrmis kuzum ikinma hissi kalmadigindan bebek geri kaciyormus genelde
Ay deme kızBen de öyle ufak bir freelance iş almıştım, 5 ekim deadline, dedi doğurmam herhalde. Doğurdum
arada ses ver cnm merak ediyoruz
sagol canim Allah razi olsunAy deme kız
Bana deadline vermediler çünkü ben söyledim bakın aşırı aşırı hamileyim bu ay içinde her an doğuradabilirim diye
Sorun olmaz bizim için dediler öyle kabul ettim deadline olsaydı onun stresine doğururdum ben kesin zaten
Boşluk buldukça bakıyorum kuzum
Anneciğine de çok geçmiş olsun inşallah sonuçları güzel çıkar
Hastane şok olmuş zaten, 2 aylık çocuk gibi bu nee kimseye göstermeyin yeni doğduğunu söylemeyin nazar değer demişleraman allahim subhanallah masallah daha ne diyimkiz o ne 57cm nerdeyse yuruyup gidecek hastaneden eve
Aynen canım dinlenmek de lazım doğumdan sonra yeterince yorulacağızSağ ol kuzum
Bir haftalık daha işim var gibi tahminen ama bakalım daha da uzamaz inşallah sonra doğuma bir hafta kalıyor çünkü az dinleneyim ben de diyorum
Çok hoşsunaman allahim subhanallah masallah daha ne diyimkiz o ne 57cm nerdeyse yuruyup gidecek hastaneden eve
cok sagol cnm
insallah kotu bise cikmaz
zor ikna ettim bu rdvuya doktorla ben konusuyorum annem dil bilmedigi icin herseyi ayarladim ciktik ne dedi diyor dedim kolonoskopi yapilacak
ben yapmam korkarim utanirim falan dedi valla sen bilirsin hersey ayarlandi rdvuna gelmezsen 45 eu cezasi var dedim oyle ikna oldu
ben zaten yarinmi gitsem persembemi gitsem kararsizdim
persembe annemi ben goturcem hazir gitmisken nstye cikarim bos beklememis olurum cnm
anneme diyorum once seni dogurtayim sonra ben doguracam
ay yoruldun sen bu halinle diyo bana, olsun simdi ben sana bakim dogum sonrasi sen bana bakarsin odesiriz diyorum
Evet cnm ama benim 2. dogumda cok yuksek dozaj vermediler hatta o eline verilen butondanda vermediler surekli kendim ayarlamayim diye
yani soyle soyleyim 2. dogumu biraz hissettim. 10 uzerinden sanirim 6,5 hissettim dogum anini
ilk bastaki sancilari cok guzel durdurdu sakinlestim dogum anina guc topladim
dogum aninda ayaklarimi hissediyorum biraz daha epidural dedigimde vakit kalmadi bebegin saci gorunuyo dediler o ikinmayla cikarken falan hissettim yani. oyuzden tamamen tembel bi dogum olmadi
inşAllah canımHaa daha erkenmiş canım etki eder heralde bugün yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?