- 12 Şubat 2023
- 2.227
- 3.750
- 63
- 30
Herkes tuttu diye paylaşıyor eğer yarın kontrolde doktor sezo derse sana bir kaç işim düşebilir muskadır bela okumadrÖyle bir tarafım vardır ama tabıkıde buna takılmailkının normal olduğunu bilseydim belki öyle bi yorum yapmazdım içimden ılk geçeni söyledim
Öyle oynuyor bizimle sıpalarAllahım ne günlere kaldık çocuk doğuracaz girmedik şekil yapmadık hareket koymadıkumarım sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla doğururuz
Hayırlısıyla kucağına alıyorsun canımKızlar hiç açıklığım olmadı sezaryene dönüyoruz
Doktordan çıkınca etıketle benıHerkes tuttu diye paylaşıyor eğer yarın kontrolde doktor sezo derse sana bir kaç işim düşebilir muskadır bela okumadr
Dün freejourney ile aramızda geçen konuşmada belki de hadi yatış yapıyoruz deyip doğuma alırlar bu şişlikler hayra alamet değil gibisinden konuştuk hatta ben sancım olmazsa ne olur suni sancı mı verirler falan demiştimbenden önce davrandı doğuma girdi ben daha doktora görünemedim o sağlıkla kucaklaşacak yakın zamanda inşallah
E papatyacım bide bana içinden gelenleri söyleSen normal doğurcan zor da olsa oyle hissettim
Bu kadar şey içip yemeğe inşallah diyeyimSen normal doğurcan zor da olsa oyle hissettim
Etiketlerim kuzum tabi sıra alabilirsem doktora görünebilirsemDoktordan çıkınca etıketle benıya ılkı normal kolay kolay sez alınmaz bosver sen oyle dusunme
10 gün daha hayal edemiyorum Allahım sen kimseyi bekletme mevlamAyni bende oyle ya yamuk yumuk yuruyorum
Yok canim donmedi hem bu saatten sonra donmesin bi zahmet
Sezeryan dedi ya kiz hastane
Ay koskoca hastane kabullendi donmedi donmeyecek sezeryan dedi sende kabul et artik
Ben 13 ekim dusunuyorum sezeryan icin
Oo senın daha zamanın varE papatyacım bide bana içinden gelenleri söyle
En son makattı sonra döndü sonra yine makat oldu. Şimdi yine döndü ve hepsi 10 gün içinde oldu
Ne zaman nasıl doğurcam ben?
Selam kızlar,
Unutsan nolur canım yaa siz iyi olun haberimiz olsun yeterHepinizden Allah razı olsun kızlar umarım alıntıya eklemediğim yoktur
Bu arada biz ufak tefek şeyleri doğum sancısı mı acaba diyoduk yaöyle bir şey değilmiş bariz ağrılı bir şey bu
Sancım şu anlık fena gitmiyor pilates topunda falan zıpladım. Nst bağlandı sonrasında mat üzerinde egzersiz yapacakmışım. İnşallah boşa kürek çekmem bakalım
Doğuracak olacağıma hala inanamıyorum
Hayırlısıyla kucağına alacaksınKızlar hiç açıklığım olmadı sezaryene dönüyoruz
Ay valla ben tavsiyeni görüp almıştım dün aklıma geldi, bugün verdim bi rahatladı çocuk memeden inmedi. Gece de böyle olur inşallah. Dün gece gaz sancısından kendini paralamıştıBen aldım kullanıyorum rahatlattı bence
Düzenli ver aşkım geçti diye bırakma sakın şişe bıtene kadar devam , ben günde 3 kez verıyorum 3 ml kadar gıttıgı kadar yenı basladım bende bır gece gazdan kıvranınca çocuk, şişe bitince hala gaz devam edıyorsa damlasına gecıyoruz bılgın olsunAy valla ben tavsiyeni görüp almıştım dün aklıma geldi, bugün verdim bi rahatladı çocuk memeden inmedi. Gece de böyle olur inşallah. Dün gece gaz sancısından kendini paralamıştı
Senin de gözün aydınSelam kızlar,
Çarşamba sabah sezaryen oldum cuma taburcu olduk. Sürecim bana göre iyi geçti gibi belki de en kötüsüne hazırlamışım kendimi bilemiyorum :)
Sezaryen sonrası hiç bir yan etki yaşamadım derken akşamına inanılmaz ödem oldu belime kadar 3 katı daha şiştim. Düşünün eve gelince tartıldığımda içimden 3,5 kilo bebek çıkmasına rağmen aynı kilodaydım. Hala inmedi 1 haftayı bulur dedi yarın bi hafta olacak. Benim gibi yan etki yaşayan var mı kaç güne indi şişlikler?
Bu arada bebişim de iyi evimizdeyiz çok şükür. Dün göbeği de düştü. Gün içinde gece ve gündüz olmak üzere 3-4 saatlik cinnet saatlerimiz varkızımın huysuzluguna bağlıyorum. Asla uyumuyor ve asla memeyi bırakmıyor. Doymama ihtimali yok çıkarıyo fazlasını sonra yine emiyor yine yine yine.. Biri bana bununda normal olduğunu söylesin nolur. Zira şimdiden uçlar yara bere sürünüyorum
Ama sonra bi gülüyor Allahım diyorum işte doğdu güneşimay analık ne tuhaf.
Durum böyle kızlar. Haricimde doğum yapan oldu mu sizler nasılsınız?
Normal tek bildikleri emmek , sen az az da olsa doyduğundan emin olduğun anlarda durabıldıgı kadar oyalamaya çalış meme vermeden , kısır döngüye gırıyor sonradan durum cunku em kus gaz gıbı gıbı bes dk bes dkdır oyle dusunSelam kızlar,
Çarşamba sabah sezaryen oldum cuma taburcu olduk. Sürecim bana göre iyi geçti gibi belki de en kötüsüne hazırlamışım kendimi bilemiyorum :)
Sezaryen sonrası hiç bir yan etki yaşamadım derken akşamına inanılmaz ödem oldu belime kadar 3 katı daha şiştim. Düşünün eve gelince tartıldığımda içimden 3,5 kilo bebek çıkmasına rağmen aynı kilodaydım. Hala inmedi 1 haftayı bulur dedi yarın bi hafta olacak. Benim gibi yan etki yaşayan var mı kaç güne indi şişlikler?
Bu arada bebişim de iyi evimizdeyiz çok şükür. Dün göbeği de düştü. Gün içinde gece ve gündüz olmak üzere 3-4 saatlik cinnet saatlerimiz varkızımın huysuzluguna bağlıyorum. Asla uyumuyor ve asla memeyi bırakmıyor. Doymama ihtimali yok çıkarıyo fazlasını sonra yine emiyor yine yine yine.. Biri bana bununda normal olduğunu söylesin nolur. Zira şimdiden uçlar yara bere sürünüyorum
Ama sonra bi gülüyor Allahım diyorum işte doğdu güneşimay analık ne tuhaf.
Durum böyle kızlar. Haricimde doğum yapan oldu mu sizler nasılsınız?
Ya şurubunu mu alacaktık ben direkt damla almışım üç beş damlattım bir şey olur muDüzenli ver aşkım geçti diye bırakma sakın şişe bıtene kadar devam , ben günde 3 kez verıyorum 3 ml kadar gıttıgı kadar yenı basladım bende bır gece gazdan kıvranınca çocuk, şişe bitince hala gaz devam edıyorsa damlasına gecıyoruz bılgın olsun
Yok kuzum bısey olmaz , ben o sekılde başlıyorum sadece surup daha etkılı oldugunu düşündüğüm ıcın yanı normalde çoğu doktor damla verır zaten bıogaıa mı ne oda cok onerılır damla oda dırek meselaYa şurubunu mu alacaktık ben direkt damla almışım üç beş damlattım bir şey olur mu
Tamam canım ben devam o zamanYok kuzum bısey olmaz , ben o sekılde başlıyorum sadece surup daha etkılı oldugunu düşündüğüm ıcın yanı normalde çoğu doktor damla verır zaten bıogaıa mı ne oda cok onerılır damla oda dırek mesela
Bana da 39u görmeyeceksin demiştin bakalım 39a 4 gün varOo senın daha zamanın varnormalı beklersen 40 gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?