2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öyle bir tarafım vardır ama tabıkıde buna takılma ilkının normal olduğunu bilseydim belki öyle bi yorum yapmazdım içimden ılk geçeni söyledim
Herkes tuttu diye paylaşıyor eğer yarın kontrolde doktor sezo derse sana bir kaç işim düşebilir muskadır bela okumadr
Dün freejourney ile aramızda geçen konuşmada belki de hadi yatış yapıyoruz deyip doğuma alırlar bu şişlikler hayra alamet değil gibisinden konuştuk hatta ben sancım olmazsa ne olur suni sancı mı verirler falan demiştim benden önce davrandı doğuma girdi ben daha doktora görünemedim o sağlıkla kucaklaşacak yakın zamanda inşallah

Doktordan çıkınca etıketle benı ya ılkı normal kolay kolay sez alınmaz bosver sen oyle dusunme

Ayni bende oyle ya yamuk yumuk yuruyorum
Yok canim donmedi hem bu saatten sonra donmesin bi zahmet
Sezeryan dedi ya kiz hastane
Ay koskoca hastane kabullendi donmedi donmeyecek sezeryan dedi sende kabul et artik
Ben 13 ekim dusunuyorum sezeryan icin
10 gün daha hayal edemiyorum Allahım sen kimseyi bekletme mevlam

Gunaydin kizlar

Bugunun rdvulari

@glutensizhemsire 36+3 (hesabi pasiftir diyo ilginc)
D dra21 37+2
@abis66 36+0
@Devakus 37+2
Kolostrofobi 37+6

DOGUM
kisacabkk 39+0

Hepinizden hayirli haberler bekliyoruz kizlar
Selam kızlar,
Çarşamba sabah sezaryen oldum cuma taburcu olduk. Sürecim bana göre iyi geçti gibi belki de en kötüsüne hazırlamışım kendimi bilemiyorum :)
Sezaryen sonrası hiç bir yan etki yaşamadım derken akşamına inanılmaz ödem oldu belime kadar 3 katı daha şiştim. Düşünün eve gelince tartıldığımda içimden 3,5 kilo bebek çıkmasına rağmen aynı kilodaydım. Hala inmedi 1 haftayı bulur dedi yarın bi hafta olacak. Benim gibi yan etki yaşayan var mı kaç güne indi şişlikler?

Bu arada bebişim de iyi evimizdeyiz çok şükür. Dün göbeği de düştü. Gün içinde gece ve gündüz olmak üzere 3-4 saatlik cinnet saatlerimiz var kızımın huysuzluguna bağlıyorum. Asla uyumuyor ve asla memeyi bırakmıyor. Doymama ihtimali yok çıkarıyo fazlasını sonra yine emiyor yine yine yine.. Biri bana bununda normal olduğunu söylesin nolur. Zira şimdiden uçlar yara bere sürünüyorum

Ama sonra bi gülüyor Allahım diyorum işte doğdu güneşim ay analık ne tuhaf.
Durum böyle kızlar. Haricimde doğum yapan oldu mu sizler nasılsınız?

Unutsan nolur canım yaa siz iyi olun haberimiz olsun yeter Sezeryana dönmüşsün hiç sıkma canını toparlarsın çabuk Sağlıkla kavuşun

Kızlar kabızlık için tavsiyede bulunayım. Gliserin kansuk diye bir fitil. Yavrum nasıl rahatladı kendinden geçti şu an. 3 günlük yaptı bezden bacaklara taştı lavaboda yıkadık belden aşağısını. Fitili dikine ortadan ikiye bölüp yapın demiş eczacı. Yaptık ama geri çıkardı durdu en sonu küçücük bi parça yapıp yolladık giden kardır dedik annemle. 5 dk sonra yaptı. Bir kutu koyun kenara ☺

Ay valla ben tavsiyeni görüp almıştım dün aklıma geldi, bugün verdim bi rahatladı çocuk memeden inmedi. Gece de böyle olur inşallah. Dün gece gaz sancısından kendini paralamıştı
Düzenli ver aşkım geçti diye bırakma sakın şişe bıtene kadar devam , ben günde 3 kez verıyorum 3 ml kadar gıttıgı kadar yenı basladım bende bır gece gazdan kıvranınca çocuk, şişe bitince hala gaz devam edıyorsa damlasına gecıyoruz bılgın olsun

Senin de gözün aydın Bir süre canımızı çıkarcaklar sanırım ay emsin de sarılık falan olmasın benimkinin değerleri yükseldi bugün hastanede kan alınırken kapının önünde ağlamışım. İnşallah ödemini de atacaksın Benim de bugün kuyruk sokumuma inanılmaz bir ağrı girdi dikişlerin üzerine oturmayayım diye iyice yamulmuştum ondan oldu galiba buz koydum yan yatıyorum bebeği de aldım yan yatıp emzirme çalışmaları

Normal tek bildikleri emmek , sen az az da olsa doyduğundan emin olduğun anlarda durabıldıgı kadar oyalamaya çalış meme vermeden , kısır döngüye gırıyor sonradan durum cunku em kus gaz gıbı gıbı bes dk bes dkdır oyle dusun

Ya şurubunu mu alacaktık ben direkt damla almışım üç beş damlattım bir şey olur mu

Ya şurubunu mu alacaktık ben direkt damla almışım üç beş damlattım bir şey olur mu
Yok kuzum bısey olmaz , ben o sekılde başlıyorum sadece surup daha etkılı oldugunu düşündüğüm ıcın yanı normalde çoğu doktor damla verır zaten bıogaıa mı ne oda cok onerılır damla oda dırek mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…