Merhaba canım benim hiç olmadı öyle bir acı. Birtek gaz sancısı gelince bi ağrı giriyordu geçiyorduMerhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gecti
Servet şekerlemenin şekersiz tahin helvası var inanılmaz lezzetliYiyeceklerden bulgur Dereotu tahin helvası hurmayı bende hep duydum.
Annem, tahin helvası yersin bol bol süt yapsın diye diyor
O lacmixe de bakayım bi solgar brewer yeast kesin alacağım b12 düşük onu da toplarlar bira mayası da süt yapımını artırıyormuş zaten
Kaç gündür aklımda galiba şimdi bende yapıcamKızlar helva helva deyince kalkıp yaptım dayanamadım
Kalk yap vallahi yanına da çay demledimKaç gündür aklımda galiba şimdi bende yapıcam
Sarılık değeri cıktıgımıza göre kontrolde bir tık yükselmişti ama sınırın baya altında gibi. İnşallah olmasınlar tabi ama canımızı çıkaracaklar onda hem fikirim. Aman emsin aman rahat etsin diye Ameliyatlı ameliyatlı 8büklüm olmak = analıkSenin de gözün aydınBir süre canımızı çıkarcaklar sanırım ay emsin de sarılık falan olmasın benimkinin değerleri yükseldi bugün hastanede kan alınırken kapının önünde ağlamışım. İnşallah ödemini de atacaksın Benim de bugün kuyruk sokumuma inanılmaz bir ağrı girdi dikişlerin üzerine oturmayayım diye iyice yamulmuştum ondan oldu galiba buz koydum yan yatıyorum bebeği de aldım yan yatıp emzirme çalışmaları
AhhNormal tek bildikleri emmek , sen az az da olsa doyduğundan emin olduğun anlarda durabıldıgı kadar oyalamaya çalış meme vermeden , kısır döngüye gırıyor sonradan durum cunku em kus gaz gıbı gıbı bes dk bes dkdır oyle dusun
Gözünüz aydın canım, Bugün 6.gün hala acıyor tabi. Ağrı kesici alıyorum çıktığımdan beri 2 gündür sadece cpk zorlanınca içiyorum. Ağrı kesiciden sonra epey geçiyo hiç kesilmemiş gibi hissediyorum :)Merhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gecti
Amin canım Allah razı olsun. Hepimiz sağlıklı güzel günlerini görelim inşallahBen en maksimum diyorum
Yapacak bise yok bende asiri zorlaniyorum ama dayanmak zorundayim
Banada yorum yap demeye korkuyorum
Gozun aydin cnm Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Amin canım, hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsün
Ay evet o çok lezzetli ve Antep fıstıklı çok güzelServet şekerlemenin şekersiz tahin helvası var inanılmaz lezzetlive şu an indirimde içinde rafine şeker olmadığı için onu alıp stokladım ben
Eşim hasta olduğu için erkenden uyudu kokusuna uyanır kesinKalk yap vallahi yanına da çay demledim
Ben dayanamıyorum ya son bir aydır acayip bir tatlı isteği geliyor banaEşim hasta olduğu için erkenden uyudu kokusuna uyanır kesinçok şükür su fazlalığı da geçti ya şekerli şeyler yemeyi özledim. Helvayla şeker orucumu açayım bari
Ben hayatta şeker çikolata yemeyen insan evde şeker arar oldum. İnşaallah kilo olarak geri dönmez bu sevdaBen dayanamıyorum ya son bir aydır acayip bir tatlı isteği geliyor bana
Sen Farklı bir örneksin bence kuzumMerhaba canım benim hiç olmadı öyle bir acı. Birtek gaz sancısı gelince bi ağrı giriyordu geçiyordu
Ellerine sağlık canım ne kadar güzel yapmışsın.. 0 yetenek biri olarak çok beğendimEki Görüntüle 3311403
Yapılacak bir dünya iş varken anası oturdu kızçeye puset örüyorŞimdi de helva yapmaya kalkıyorum hadi bismillah
Zayıflar mi bebek anne karnında canım? Doktor mu söyledi? Belki geçen hafta yanlış ölçmüştürKızla bugün nst ye girdim ama cihaz da bence sorun var zaten anı birkaç kesdir giriyorum net ses yok küçüğüm az zayıflamış ben hastayken muhtemelen yeri kalmamış dedi çok uzun bakmadı ölçümleri zor yaptı başı aşağı dedi ama pazartesi gidicez inşallah dualarınızı bekliyoruz
Evet hayatım normal normalCanim acayip agriyor yatamiyorum kalkamiyorum pihtili kan isiyorum normalmi,unutmusum ilk dogumumda böyle aci yasadimmi hatirlamiyorum
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım ne kadar güzel yapmışsın.. 0 yetenek biri olarak çok beğendim
Evet kuzucum bırazcık erken geldı 19 günlük olduk bugünSarılık değeri cıktıgımıza göre kontrolde bir tık yükselmişti ama sınırın baya altında gibi. İnşallah olmasınlar tabi ama canımızı çıkaracaklar onda hem fikirim. Aman emsin aman rahat etsin diye Ameliyatlı ameliyatlı 8büklüm olmak = analık
İnşallah geçer canım ağrın sezaryen mi oldun sende
Ahhevet bu kadar kısa bi sürede bile kısır döngüye girdi gibi hissediyorum iyi olsunlar da napalım artık. Senin de gözün aydın canım bu arada minnak kuş biraz erken gelmiş sanırım
Gözünüz aydın canım, Bugün 6.gün hala acıyor tabi. Ağrı kesici alıyorum çıktığımdan beri 2 gündür sadece cpk zorlanınca içiyorum. Ağrı kesiciden sonra epey geçiyo hiç kesilmemiş gibi hissediyorum :)
Amin canım Allah razı olsun. Hepimiz sağlıklı güzel günlerini görelim inşallah
Amin canım, hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?