2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gecti
Merhaba canım benim hiç olmadı öyle bir acı. Birtek gaz sancısı gelince bi ağrı giriyordu geçiyordu

Servet şekerlemenin şekersiz tahin helvası var inanılmaz lezzetli ve şu an indirimde içinde rafine şeker olmadığı için onu alıp stokladım ben

Sarılık değeri cıktıgımıza göre kontrolde bir tık yükselmişti ama sınırın baya altında gibi. İnşallah olmasınlar tabi ama canımızı çıkaracaklar onda hem fikirim. Aman emsin aman rahat etsin diye Ameliyatlı ameliyatlı 8büklüm olmak = analık
İnşallah geçer canım ağrın sezaryen mi oldun sende
Ahh evet bu kadar kısa bi sürede bile kısır döngüye girdi gibi hissediyorum iyi olsunlar da napalım artık. Senin de gözün aydın canım bu arada minnak kuş biraz erken gelmiş sanırım
Merhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gecti
Gözünüz aydın canım, Bugün 6.gün hala acıyor tabi. Ağrı kesici alıyorum çıktığımdan beri 2 gündür sadece cpk zorlanınca içiyorum. Ağrı kesiciden sonra epey geçiyo hiç kesilmemiş gibi hissediyorum :)
Ben en maksimum diyorum
Yapacak bise yok bende asiri zorlaniyorum ama dayanmak zorundayim

Banada yorum yap demeye korkuyorum

Gozun aydin cnm Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Amin canım Allah razı olsun. Hepimiz sağlıklı güzel günlerini görelim inşallah
kisacabkk sağlıkla büyüsün minnoşun
Amin canım, hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsün

Servet şekerlemenin şekersiz tahin helvası var inanılmaz lezzetli ve şu an indirimde içinde rafine şeker olmadığı için onu alıp stokladım ben
Ay evet o çok lezzetli ve Antep fıstıklı çok güzel
Ama aşırı zamlanmıştı bir bakayım fiyatına

Zayıflar mi bebek anne karnında canım? Doktor mu söyledi? Belki geçen hafta yanlış ölçmüştür

Ellerine sağlık canım ne kadar güzel yapmışsın.. 0 yetenek biri olarak çok beğendim
Teşekkür ederim
Bazı şeyler zor görünüyor ama basit oluyor, mesela bu da öyle pek uğraştırıcı değil. Sadece başlangıcı biraz zorlamıştı o da çok sıkı yaptığım içinmiş. Elimi biraz gevşettim çabuk örülüyor Trendyolda gördüklerim 1500 2000 tlydi, 200 tllik malzeme aldım oturdum kendim yapıyorum

Evet kuzucum bırazcık erken geldı 19 günlük olduk bugün

S soulianis katılmak istersen canım ben yarın katılacağım inşallah.
Sütüm iyice azaldı. Bu sütün artması için yapmamız gerekenler annelik kurallarına aykırı Sistem değişikliği olmalı bu böyle olmaz. Düzenli uyku imiş uykuda üretirmişiz hangi ana uyumuş da biz uyuyalım Bol su içmeye de fırsat bulamıyorum ki. Gözüm hasta damlalarımı zamanında damlatmayı başaramadım daha hiç. Uyuyor oğluş kalkayım da damlatayım derken bende gidiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-22-00-31-025_com.instagram.android.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…