2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kuzenimin oğlu da ilk kontrolde doğum kilosu üstüne 100 gr almıştı hiç sorun yapmadılar. O bir tek anne sütü alıyordu

Gelir gelir bana 31.haftada geldi düşün ☺ Bizim ayrı sürecimiz olmasa belki sütüm daha çok olurdu, o da etkiliyor çünkü.
İnşallah kuzum ya ben mama felan almadım sarılık konusu evet korkutuyor ama mama almayı ilk zaman düşünmüyorum ihtiyaç olursa alacağım

İnşallah kuzum ya ben mama felan almadım sarılık konusu evet korkutuyor ama mama almayı ilk zaman düşünmüyorum ihtiyaç olursa alacağım
Alırsın hastane etrafı eczane hep. Bende de süt artırıcı hiç bişey yoktu eşim gitti aldı eczaneden hemen

Alırsın hastane etrafı eczane hep. Bende de süt artırıcı hiç bişey yoktu eşim gitti aldı eczaneden hemen
Aynen kuzum market eczane bir sürü yer var ihtiyaç olursa alırız dedim
Süt arttırıcı bestlak aldım bir tek başka alternatif ne alınabilir?

Kızlar bana gebelikte yeni güncelleme geldi neredeyse hiç aşermedim hiç canım tatlı istemedi ama bir kaç gündür acayip şerbetli tatlı istiyor canım az önce yaptım şerbeti çekmesini beklemeden 3-4 tane yedim ne bu böyle ya

Bir tek sen değilsin aşko böyle hisseden bende aynı durumdayım kantara çıksam 2.5 ton gelir gibiyim
ay kuzum az kaldı neyse ki diyeceğim ama böyle ağır hissedince benimle beraber günler de ağırlaştı onlar da şişti sanki geçmiyor bir de uğraştığım bir şey olmasına rağmen
Ben Solgar Brewers Yeast alacağım canım doğumdan birkaç gün önce başlarım içmeye sanırım

Aslında o da var listemde bak iyi hatırlattın hem onda B12 de var sanırım benim de baya düşük ona da iyi gelir

Bestlak aldım bende. Bir de lacmix gördüm eylül grubunda trendyolda yorumları çok iyi ama almadım henüz. Onun dışında bana gelen tavsiyeler : hurma,tahin helvası,incir,dut kurusu,iğde,dereotu,bulgur

Bestlak aldım bende. Bir de lacmix gördüm eylül grubunda trendyolda yorumları çok iyi ama almadım henüz. Onun dışında bana gelen tavsiyeler : hurma,tahin helvası,incir,dut kurusu,iğde,dereotu,bulgur
Yiyeceklerden bulgur Dereotu tahin helvası hurmayı bende hep duydum.
Annem, tahin helvası yersin bol bol süt yapsın diye diyor
O lacmixe de bakayım bi solgar brewer yeast kesin alacağım b12 düşük onu da toplarlar bira mayası da süt yapımını artırıyormuş zaten

Sen ne kullanıyordun canım

10 gün daha hayal edemiyorum Allahım sen kimseyi bekletme mevlam
Ben en maksimum diyorum
Yapacak bise yok bende asiri zorlaniyorum ama dayanmak zorundayim
Oo senın daha zamanın var normalı beklersen 40 gorursun
Banada yorum yap demeye korkuyorum
Gozun aydin cnm Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Benim tahine alerjim varmış da haberim yokmuş Doğumdan sonra tahin helvası yemeye başladım. 1 hafta sonra bir boğazda birşey var hissi başladı geçmiyor. 3 kere doktora gittim En sonu acaba farklı ne yiyip içiyorum dedim tahin helvası aklıma geldi ,bıraktım geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…