Güle güle saglikla kullansın kuzuTeşekkür ederim
Bazı şeyler zor görünüyor ama basit oluyor, mesela bu da öyle pek uğraştırıcı değil. Sadece başlangıcı biraz zorlamıştı o da çok sıkı yaptığım içinmiş. Elimi biraz gevşettim çabuk örülüyorTrendyolda gördüklerim 1500 2000 tlydi, 200 tllik malzeme aldım oturdum kendim yapıyorum
Canim bugun kontrol olmadi demiKızlar doktorum yok sadece 1 tane doktor var onu da ben sevmiyorum yarın tekrar incem hastane için
Amin inşallahGüle güle saglikla kullansın kuzuileriye de çok güzel bir hatıra olmuş
Benim doktorun elinin hafif olduğunu da söylüyorlar. Yani kendime nazar etmeyim de gerçekten çok rahat bir sezeryan geçirdim.Sen Farklı bir örneksin bence kuzum
Neden suni sancı denemiyorlar?Kızlar hiç açıklığım olmadı sezaryene dönüyoruz
Canım ne yaptın çıktınız mı? İyi misiniz?Kızlar hiç açıklığım olmadı sezaryene dönüyoruz
İnşallah sıra alabilirsem yarın olacak haberleşiriz kuzumCanim bugun kontrol olmadi demi
yarina yaziyorum adini
Yaa benimki niye böyle dedi bilmiyorumBenim kuzenimin oğlu da ilk kontrolde doğum kilosu üstüne 100 gr almıştı hiç sorun yapmadılar. O bir tek anne sütü alıyordu
Geçmiş olsunMerhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gect
Benn5. Gündeyim hala devam ediyor.Canim acayip agriyor yatamiyorum kalkamiyorum pihtili kan isiyorum normalmi,unutmusum ilk dogumumda böyle aci yasadimmi hatirlamiyorum
Bana döndü bileBen hayatta şeker çikolata yemeyen insan evde şeker arar oldum. İnşaallah kilo olarak geri dönmez bu sevda
Zaten sütün yetıyor mama fazla gelmıs gıbı düşünmüş olabılır kuzum yoksa olumsuz bısey yok durumdaYaa benimki niye böyle dedi bilmiyoruminşallah bizde de bir sorun yoktur.
Geçmiş olsunçok normal. Bende yaşadım
Benn5. Gündeyim hala devam ediyor.
Hayatımda 50 kilo üstüne çıkmamıştım, şimdilerde 60ı gördüm göreceğim neredeyse korkuyorumBana döndü bile
Yok vajinal ama dikişlerim ve hemoroidlerim var biraz yamuldumSarılık değeri cıktıgımıza göre kontrolde bir tık yükselmişti ama sınırın baya altında gibi. İnşallah olmasınlar tabi ama canımızı çıkaracaklar onda hem fikirim. Aman emsin aman rahat etsin diye Ameliyatlı ameliyatlı 8büklüm olmak = analık
İnşallah geçer canım ağrın sezaryen mi oldun sende
Ahhevet bu kadar kısa bi sürede bile kısır döngüye girdi gibi hissediyorum iyi olsunlar da napalım artık. Senin de gözün aydın canım bu arada minnak kuş biraz erken gelmiş sanırım
Gözünüz aydın canım, Bugün 6.gün hala acıyor tabi. Ağrı kesici alıyorum çıktığımdan beri 2 gündür sadece cpk zorlanınca içiyorum. Ağrı kesiciden sonra epey geçiyo hiç kesilmemiş gibi hissediyorum :)
Amin canım Allah razı olsun. Hepimiz sağlıklı güzel günlerini görelim inşallah
Amin canım, hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsün
Ellerine sağlık vay canına millet neler yapıyor yaEki Görüntüle 3311403
Yapılacak bir dünya iş varken anası oturdu kızçeye puset örüyorŞimdi de helva yapmaya kalkıyorum hadi bismillah
Ben bu uygulamanın eğitimlerini takip ediyordum hamileyken de şimdi de bakayım fırsat bulursam katılayımS soulianis katılmak istersen canım ben yarın katılacağım inşallah.
Sütüm iyice azaldı. Bu sütün artması için yapmamız gerekenler annelik kurallarına aykırıSistem değişikliği olmalı bu böyle olmaz. Düzenli uyku imiş uykuda üretirmişiz hangi ana uyumuş da biz uyuyalım Bol su içmeye de fırsat bulamıyorum ki. Gözüm hasta damlalarımı zamanında damlatmayı başaramadım daha hiç. Uyuyor oğluş kalkayım da damlatayım derken bende gidiyorum
Evet ya seni gördükçe sezaryen mi olsaydım diyorumBenim doktorun elinin hafif olduğunu da söylüyorlar. Yani kendime nazar etmeyim de gerçekten çok rahat bir sezeryan geçirdim.
Yahu ben 18 kiloya doğru gidiyorumHayatımda 50 kilo üstüne çıkmamıştım, şimdilerde 60ı gördüm göreceğim neredeyse korkuyorumhamileyim çocuk var suyu var diye kendimi kandırıyorum ama çocuğum da 3 kilo bile yok daha sanırım bana da dönüyor farkında olmadan
Helal olsun valla bana bakınca çokta kilo yok gibi bebişte kilolu değil ama ben neden bu kadar kilo aldım bilmiyorumYa ben tatli cok yedim. Ama bana donmedi
Helal olsun valla bana bakınca çokta kilo yok gibi bebişte kilolu değil ama ben neden bu kadar kilo aldım bilmiyorum
Aman bişey değil o, bize 10 - 12 kilo alınması normal diye öğrettiler. Şimdi 20 kiloya kadar hatta zayıf hamile kalanlara 25e kadar normal diyorlar. Bebişler sağlıklı doğsun daYahu ben 18 kiloya doğru gidiyorum
Ellerine sağlık vay canına millet neler yapıyor ya
Kuzum hemoroidler yine aciyor mu ? Benimde memeler gecmedi ama aci yok. Dogumdan sonra tekrar o hale gelir diye korkuyorum nasil dayanirim bilmem diyorum. Sende durumlar nasil aciyor mu ?Yok vajinal ama dikişlerim ve hemoroidlerim var biraz yamuldumİnşallah toparlayacağız ikimiz de.
Ellerine sağlık vay canına millet neler yapıyor ya
Ben bu uygulamanın eğitimlerini takip ediyordum hamileyken de şimdi de bakayım fırsat bulursam katılayımşu pipetli şişelerden almadığıma çok pişmanım su çok içmek istiyorum ama zor oluyor. Bi de gece uyumuyorum gündüz de uyumuyorum nasıl uyanığım hala emin değilim
Evet ya seni gördükçe sezaryen mi olsaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?