2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güle güle saglikla kullansın kuzu ileriye de çok güzel bir hatıra olmuş

Güle güle saglikla kullansın kuzu ileriye de çok güzel bir hatıra olmuş
Amin inşallah
Evett sırf hatıra kalsın diye 2 battaniye 1 tulum da ördüm Eski şeylere, hatıralara çok değer veriyorum. İnşaallah evlatlarım da benim gibi düşünür de eski diye atmaz

Benim kuzenimin oğlu da ilk kontrolde doğum kilosu üstüne 100 gr almıştı hiç sorun yapmadılar. O bir tek anne sütü alıyordu
Yaa benimki niye böyle dedi bilmiyorum inşallah bizde de bir sorun yoktur.
Merhaab merhaba guzel anneler,biz eve ciktik cok şükür. Sezeryan yerim karnimin ici cok aciyor,sizinde aciyormuydu kac gunde gect
Geçmiş olsun çok normal. Bende yaşadım
Canim acayip agriyor yatamiyorum kalkamiyorum pihtili kan isiyorum normalmi,unutmusum ilk dogumumda böyle aci yasadimmi hatirlamiyorum
Benn5. Gündeyim hala devam ediyor.

Bana döndü bile
Hayatımda 50 kilo üstüne çıkmamıştım, şimdilerde 60ı gördüm göreceğim neredeyse korkuyorum hamileyim çocuk var suyu var diye kendimi kandırıyorum ama çocuğum da 3 kilo bile yok daha sanırım bana da dönüyor farkında olmadan

Yok vajinal ama dikişlerim ve hemoroidlerim var biraz yamuldum İnşallah toparlayacağız ikimiz de.
Eki Görüntüle 3311403
Yapılacak bir dünya iş varken anası oturdu kızçeye puset örüyor Şimdi de helva yapmaya kalkıyorum hadi bismillah
Ellerine sağlık vay canına millet neler yapıyor ya
Ben bu uygulamanın eğitimlerini takip ediyordum hamileyken de şimdi de bakayım fırsat bulursam katılayım şu pipetli şişelerden almadığıma çok pişmanım su çok içmek istiyorum ama zor oluyor. Bi de gece uyumuyorum gündüz de uyumuyorum nasıl uyanığım hala emin değilim
Benim doktorun elinin hafif olduğunu da söylüyorlar. Yani kendime nazar etmeyim de gerçekten çok rahat bir sezeryan geçirdim.
Evet ya seni gördükçe sezaryen mi olsaydım diyorum

Yahu ben 18 kiloya doğru gidiyorum

S soulianis birazcık normal doğum suruveninden bahsetmek ister misin sanırım normal doğum yapan bu zamana dek tek sensin benim de suan süreç normal gözüküyor. Dikişlerin çok acıyor mu

Kuzum hemoroidler yine aciyor mu ? Benimde memeler gecmedi ama aci yok. Dogumdan sonra tekrar o hale gelir diye korkuyorum nasil dayanirim bilmem diyorum. Sende durumlar nasil aciyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…