2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cuma gününden beri hastanede yatıyorum persembe günü doğum için suni vercez dedi doktor ama sabahki nstde sancım çıktı ufak ufak insallah yarına kalmadan dogururum
Aa pazartesi olacaktı dimi tansiyon çıkmadı almadılar o zaman. İnşallah gelir kendisi sağlıkla

Kızlar korse olarak böyle cirtli model mi yoksa kancali model mi daha uygun?

Eklentiler

• SmartSelect_20231004_094240_Hepsiburada.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
  • SmartSelect_20231004_094317_Hepsiburada.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59
Gözünüz aydın, Hosgelmis İdil

Canimm var mi sanci falan
Sancı yokta kafa karışıklığı var canım doktordan çıktım üstün körü baktı bebeğin iyi olduğunu suyun iyi olduğunu söyledi tahlilleri tekrarladı detaylı tahlil istediğini söyledi öğleden sonra görüşelim dedi tedirginim biraz

Biseycikmaz kuzum insallah ya artikdogum yaklasti ya belki ondan istemistir

Allah askina bu doktorlarin havasındanda gecilmiyo ya
Sonlara dogru gebe anneler daha endiseli oluyo detayli bilgi verme yerine hizli hizli yapip kendilerine sakliyolar herseyi

Ben gece ozellıkle takıyorum camlardan bıldıgın rüzgar gelıyor ve cok soguk dun gece kombıyı actım hatta ah Bursa

Evet benim hastaneye gittigimde oyle asiri dayanilmaz sancim yoktu bir anda basladi zaten
Hastaneye girdim 3 saat sonra dogum oldu zaten
En azindan gelen giden parmak atmadi
Sinir bozucu bi olay cunku
Allahım lütfen benimde öyle olsun
Yürekten istiyorum valla uzun saatler hastanede kalmak sürekli tuşe yapılması işte insanların üstündeki baskısı felan geriyor insanı doğuracak insan doğuramıyor geriliyor resmen

Guzel dogumum olmasa bunu demezdim ama insallah benimki kadar guzel bi dogumun olur
Cok rahat sakin sessiz mis gibi bi dogumdu
No stres
Kimseye duyurmamaya calis valla bak milletin zirt pirt aramasi msj atmasi sinir bozucu bise olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…