Aa pazartesi olacaktı dimi tansiyon çıkmadı almadılar o zaman. İnşallah gelir kendisi sağlıklaCuma gününden beri hastanede yatıyorumpersembe günü doğum için suni vercez dedi doktor ama sabahki nstde sancım çıktı ufak ufak insallah yarına kalmadan dogururum
Gözünüz aydın, Hosgelmis İdilKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız
Sancı yokta kafa karışıklığı var canım doktordan çıktım üstün körü baktı bebeğin iyi olduğunu suyun iyi olduğunu söyledi tahlilleri tekrarladı detaylı tahlil istediğini söyledi öğleden sonra görüşelim dedi tedirginim birazCanimm var mi sanci falan
Nst nasildi sanci varmiydiSıramı aldım çok şükür nst mi de çektirdim 4 kişi var bekliyorum kuzucum
Sira onada gelecek
Haberlerini bekliyoruz canimGünaydın herkesesandriyon ben randevu bulamadım diye yazmamıştım ama şimdi ayarladım hastanedeyim, nst'ye bağladılar rutin. Kontrol sonrası haber ederim
2.den kalma vardi bende aynisi ama kimbilir nerelerdeKızlar korse olarak böyle cirtli model mi yoksa kancali model mi daha uygun?
Biseycikmaz kuzum insallah ya artikdogum yaklasti ya belki ondan istemistirSancı yokta kafa karışıklığı var canım doktordan çıktım üstün körü baktı bebeğin iyi olduğunu suyun iyi olduğunu söyledi tahlilleri tekrarladı detaylı tahlil istediğini söyledi öğleden sonra görüşelim dedi tedirginim biraz
Oy tulumunu yesınler onunDoğuran var mı
Allah askina bu doktorlarin havasındanda gecilmiyo yaSancı yokta kafa karışıklığı var canım doktordan çıktım üstün körü baktı bebeğin iyi olduğunu suyun iyi olduğunu söyledi tahlilleri tekrarladı detaylı tahlil istediğini söyledi öğleden sonra görüşelim dedi tedirginim biraz
Bakalım bugün doktor kontrolde ne diyecekGunaydin canim. Bende doguramadim ama gece sancilarim vardi. Esime diyorum sancim var. Uyku sersemi hayrli olsun kardesim diyor bana
Ben gece ozellıkle takıyorum camlardan bıldıgın rüzgar gelıyor ve cok soguk dun gece kombıyı actım hatta ah Bursa@soulianis bere takıyor musun bebişe ya. Ben hiç bere kullanmıyorum sıcak terleyecek diye bi de yatarken zaten iki kıvrılsa çıkıyor bere ibiş gibi oluyorBirtek dışarı çıkarken yapiyorum. Bebekleri hep bereli görüyoruz ya yanlış mı yapıyorum acaba
Allahım lütfen benimde öyle olsunEvet benim hastaneye gittigimde oyle asiri dayanilmaz sancim yoktu bir anda basladi zaten
Hastaneye girdim 3 saat sonra dogum oldu zaten
En azindan gelen giden parmak atmadi
Sinir bozucu bi olay cunku
Hadi güzel haberlerle gelin kızlarGunaydin kizlar
Gunun rdvulari
Kolostrofobi 38+2
@ikicicekbocek 38+1
@Flowervillage 37+6
abis66 37+0
Devakus 38+2
DOGUM
@sadecebirsoruu 39+1
Hayirli haberlerle gelin, arkadasimizinda dogumu insallah guzel gecsin
Kancalı model sez olursan bır aydan önce kullanılmaz cırtlıda senı rahatsız etmıcek sekılde ayarlar kullanırsınKızlar korse olarak böyle cirtli model mi yoksa kancali model mi daha uygun?
Ya olur gıyer ama buyuk olur muhtemelen foto çekileceksen sapka yaka falan kurtarırebru_can_ebru ay tulum Aybars'a ne güzel olmuş
Papatyamaviss kuzum Linoşa şimdi olmuyorsa bende hastane çantasından çıkarayım bari bizim oğlan da küçük olmaz heralde
Guzel dogumum olmasa bunu demezdim ama insallah benimki kadar guzel bi dogumun olurAllahım lütfen benimde öyle olsun
Yürekten istiyorum vallauzun saatler hastanede kalmak sürekli tuşe yapılması işte insanların üstündeki baskısı felan geriyor insanı doğuracak insan doğuramıyor geriliyor resmen
Evet kuzum bakalim ne diyecek. Randevu saatimde yok ogleden sonra gidecegim o yuzden ne zaman girer cikarim bilmiyorumBakalım bugün doktor kontrolde ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?