O kadar soğudu mu hava canım.. aman bu sene kış çok sert geçecek demislerdiBen gece ozellıkle takıyorum camlardan bıldıgın rüzgar gelıyor ve cok soguk dun gece kombıyı actım hatta ah Bursa
Nst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorumNst nasildi sanci varmiydi
Canıııımmm gözünüz aydınKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız
Maşallah kız sanaHerkese günaydın bu gece de doğurmadım sancılanmadım gebe değilmişçesine deliksiz uyudum çok şükür
Arkadaşlar siz doğurun biz oğlumla rahatızsanırım o daha dahat
Son haftalarda normal artık böyle ağrılar demişti benim doktorum bende de ara ara oluyorMerhaba Ekim anneleribenim de Kasım görünüyor ama Ekim gibi geliyor doğumum.
Dün akşamdan beri belim ağrıyor, bacaklarım sızlıyor. Yorgun olunca dinlenemeyince sanki böyle ağrı olurdu. Adet sızlaması gibi de. karnımda da ağrı var gibi bağırsak agrisi gibi. Aklım çok karıştı. Pazartesi randevum var. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi
Ben cırtlı olanı aldımKızlar korse olarak böyle cirtli model mi yoksa kancali model mi daha uygun?
AminGünaydın kızlaryarın sezaryen günüm çok heyecanlıyım, stres,korku, endişe hepsi var.. üstelik 2. Olmasına rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Insallah gecsin hemenAy inşallah canım benim ya. Sizin geçti mi sarılık riski
Oh maşallahhoş geldin İdil gözün aydın canım. Zor günler geride kaldı şimdi daha da zor günler geliyor
Lohusalık çok fenaaa durup durup ağlıyorum
Canım gelmezse de dünyanın sonu değil. Ancak düşünce çok önemli pozitif düşün canım. Bi de şey diyorlar memeler fabrika gibidir. Sürekli çalışması lazım üretim için. Boş bırakma memeyi hem kuzeye sürekli teklif et hem sağ hem masaj yap sıcak su tut. Eminim çoğu şeyi yaptın ve yorulmuş da olabilirsin ama devam et canım gaza bas.
Ayyy ayyy 5. Gün çıkabildim ancak aman AllahımAllah yardım etsin. Ama benim hemoroidim var ultra kabızım ve ben normal doğum aşamasını yaşayıp son anda sez alındım. Ikınmalarda falan çok zorlamışım. Orası artık bağımsızlıkğını ilan etmiş durumda
Kuzum protein kacagi arkadasimda da vardi. Saglikla dogun yapti hicbir sikinti olmadi takma.kafanaNst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorumDevakus
Bizde anlık durum buBen gece ozellıkle takıyorum camlardan bıldıgın rüzgar gelıyor ve cok soguk dun gece kombıyı actım hatta ah Bursa
Canım hiç korkma doktor takibe almış ne güzel sonuçlara göre bir karar verirler en hayırlı kolay ve sağlıklı şekilde kavuşun inşallahNst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorumDevakus
Sarılık tamamen gecmedı ama dediğim gibi bir aydan sonra o gözleri fln anca geçiyor o da rısk sayılmaz 1. Ay kontrolüne az kaldı doktor yorumlarAy inşallah canım benim ya. Sizin geçti mi sarılık riski
Oh maşallahhoş geldin İdil gözün aydın canım. Zor günler geride kaldı şimdi daha da zor günler geliyor
Lohusalık çok fenaaa durup durup ağlıyorum
Canım gelmezse de dünyanın sonu değil. Ancak düşünce çok önemli pozitif düşün canım. Bi de şey diyorlar memeler fabrika gibidir. Sürekli çalışması lazım üretim için. Boş bırakma memeyi hem kuzeye sürekli teklif et hem sağ hem masaj yap sıcak su tut. Eminim çoğu şeyi yaptın ve yorulmuş da olabilirsin ama devam et canım gaza bas.
Ayyy ayyy 5. Gün çıkabildim ancak aman AllahımAllah yardım etsin. Ama benim hemoroidim var ultra kabızım ve ben normal doğum aşamasını yaşayıp son anda sez alındım. Ikınmalarda falan çok zorlamışım. Orası artık bağımsızlıkğını ilan etmiş durumda
Ay kıyamam biz yaparız üzülme senSira onada gelecek
Bir gun buralarda onuda anons edicem
@sadeetelvee dogum yapti diyecez
O degildi beni anons edecek kimsede yok
Kendi anonsumu kendim veririm insallah
Kuzum yeterınce sıcak 20 cıvarına dusuyor gece burda gunduz yine iyiBizde anlık durum buGece 27 falan oluyor sanırım daha gerek yok o zaman
Haha bazlama elBizde anlık durum buGece 27 falan oluyor sanırım daha gerek yok o zaman
Kuzum bızım ev baya eskı zaten duvarlar fln sogudumu evde fena soğuyor dısarı daha ıyı, inegöl hep böyledir ama gece serındırO kadar soğudu mu hava canım.. aman bu sene kış çok sert geçecek demislerdi
Nem%40 iyi hali o bazen%65 lere çıkıyor çocuum bayılıyor kısa kollu body giydirip çorap falan çıkarıyorum. Yoksa ateşi 37nin üstüne çıkıyorKuzum yeterınce sıcak 20 cıvarına dusuyor gece burda gunduz yine iyi
Korkma canimNst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorumDevakus
Toparlayıcı tayt aldım suan dıkıs yerını rahatsız ettıCanıııımmm gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah kolaycacık gazsız ağlamasızbol sütlü
Doğum yapanları okudukça yeni doğum yapanlara dualarım değişti
Maşallah kız sanabende asla uyku yok asla
Gece boyu bir ağrı bir şey mutlaka uyandırıyor bir şey olmasa bile uyuyamıyorum kesinlikle tavan izliyorum bol bol
Gebelik insomniası denilen şeyi dibine kadar yaşıyorum resmen
Son haftalarda normal artık böyle ağrılar demişti benim doktorum bende de ara ara oluyor
Önemli olan sıklığı ve şiddetibu ikisinde artma hissedersen hemen gelirsin demişti
Ara ara gelip gidiyorsa şiddeti giderek artmıyorsa doğuma hazırlık ağrılarından büyük ihtimalle
Ben cırtlı olanı aldımPapatyamaviss kuzum onu önermişti canım
sonradan yamuna mıdır nedir öyle bütün korse de alacağım ama baya sonra onu hemen takamam gibi
Cok sicak degilmi kuzumBizde anlık durum buGece 27 falan oluyor sanırım daha gerek yok o zaman
Sen hangı şehirdeydin kızzzNem%40 iyi hali o bazen%65 lere çıkıyor çocuum bayılıyor kısa kollu body giydirip çorap falan çıkarıyorum. Yoksa ateşi 37nin üstüne çıkıyor
Ay kıyamam biz yaparız üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?