2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Nst nasildi sanci varmiydi
Nst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorum Devakus

Canıııımmm gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah kolaycacık gazsız ağlamasız bol sütlü
Doğum yapanları okudukça yeni doğum yapanlara dualarım değişti
Herkese günaydın bu gece de doğurmadım sancılanmadım gebe değilmişçesine deliksiz uyudum çok şükür
Arkadaşlar siz doğurun biz oğlumla rahatız sanırım o daha dahat
Maşallah kız sana bende asla uyku yok asla
Gece boyu bir ağrı bir şey mutlaka uyandırıyor bir şey olmasa bile uyuyamıyorum kesinlikle tavan izliyorum bol bol
Gebelik insomniası denilen şeyi dibine kadar yaşıyorum resmen
Son haftalarda normal artık böyle ağrılar demişti benim doktorum bende de ara ara oluyor
Önemli olan sıklığı ve şiddeti bu ikisinde artma hissedersen hemen gelirsin demişti
Ara ara gelip gidiyorsa şiddeti giderek artmıyorsa doğuma hazırlık ağrılarından büyük ihtimalle
Kızlar korse olarak böyle cirtli model mi yoksa kancali model mi daha uygun?
Ben cırtlı olanı aldım Papatyamaviss kuzum onu önermişti canım
sonradan yamuna mıdır nedir öyle bütün korse de alacağım ama baya sonra onu hemen takamam gibi

Günaydın kızlar yarın sezaryen günümçok heyecanlıyım, stres,korku, endişe hepsi var.. üstelik 2. Olmasına rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin çok kolay geçer inşallah canım ağrısız sızısız alırsın bebişini kucağına
16 gün kaldı benim günüme de bilmiyorum son akşam nasıl uyurum heyecandan korkudan aynı şeyler bende de var bir de benim ilk başıma ne geleceğini de bilmiyorum

Insallah gecsin hemen
Mama veriyorum sutumu sagiyorum ,ilk sutumu arkasindan mama veriyorum.yarin isitme testi ve muanesi var.topuk kanida alincak.
Canim ilk etapta kac cc mama veriyodunuz

Kuzum protein kacagi arkadasimda da vardi. Saglikla dogun yapti hicbir sikinti olmadi takma.kafana

Ben gece ozellıkle takıyorum camlardan bıldıgın rüzgar gelıyor ve cok soguk dun gece kombıyı actım hatta ah Bursa
Bizde anlık durum bu Gece 27 falan oluyor sanırım daha gerek yok o zaman

Eklentiler

• IMG_20231004_105113.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım hiç korkma doktor takibe almış ne güzel sonuçlara göre bir karar verirler en hayırlı kolay ve sağlıklı şekilde kavuşun inşallah

Sarılık tamamen gecmedı ama dediğim gibi bir aydan sonra o gözleri fln anca geçiyor o da rısk sayılmaz 1. Ay kontrolüne az kaldı doktor yorumlar
Hamilelik bir bebek büyütmenin en kolay evresi

Korkma canim
Ne guzel bebegine kavusacagin anlari dusun
Icini ferah tut

Toparlayıcı tayt aldım suan dıkıs yerını rahatsız ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…