Canım internette Tomrisin emzirme notları var onu okumanı tavsiye ederim... sütün artması için emzirme kampından bahsediyor dene muhakkak faydası olacaktır... emzirecek arkadaşlar da Tomrisin emzirme notlarına baksınlar emzirme süreci boyunca birçok sorunuza cevap bulabileceğinizi düşünüyorum herkesin bol sütlü günleri olsun bebisler kana kana icsin inşallahBenim sütüm iyice azaldı ya. Sanırım biraz bende umudu kestim stres yaptım bıraktımÇocuğumda tam rahat emmeye başlamıştı kıyamam Bir sürü yol denedim olmuyor
Gece hastaneye gitmemiş olsaydım evde uyurdum muhtemelenRabbim ne kadar zor ya annelik ilk günden son nefese dek .. çok minnettarim uzuun uzuun anlattığın için teşekkür ederimaynen dediğiniz gibi kasılmayı hala anlamıyorum sertleşti ya da sırtını dayadı sanıyorum ama benim bugün rahmimde çok sızı var belki kemikler genişliyordur hayırlısı olsun inşallah açıklık var sancı yok gibi bir durum değildir çünkü doğuma dek bakmayı tercih etmiyorum dedi doktorum gece ikiden sabah sekize dek nasıl dayandındınız oyalandiniz Allah yardımcımiz olsun yaaa Allah'ım kafayı yicem düşünmekten
Canim dun kuafore gittim. Orada bir kadindedi ki vita maya mi ne varmis. Asiri sut yapiyor benim artik akiyordu resmen dedi bir arastirsanaBenim sütüm iyice azaldı ya. Sanırım biraz bende umudu kestim stres yaptım bıraktımÇocuğumda tam rahat emmeye başlamıştı kıyamam Bir sürü yol denedim olmuyor
Gunaydin canim. Bende doguramadim ama gece sancilarim vardi. Esime diyorum sancim var. Uyku sersemi hayrli olsun kardesim diyor banaHerkese günaydın bu gece de doğurmadım sancılanmadım gebe değilmişçesine deliksiz uyudum çok şükür
Arkadaşlar siz doğurun biz oğlumla rahatızsanırım o daha dahat
Canim kuru mayadan 1 kasik koyup iciyormussun. ArttiriyormusCanim dun kuafore gittim. Orada bir kadindedi ki vita maya mi ne varmis. Asiri sut yapiyor benim artik akiyordu resmen dedi bir arastirsana
Ay inşallah canım benim ya. Sizin geçti mi sarılık riskiZaten sütün yetıyor mama fazla gelmıs gıbı düşünmüş olabılır kuzum yoksa olumsuz bısey yok durumda
Oh maşallahKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız
Canım gelmezse de dünyanın sonu değil. Ancak düşünce çok önemli pozitif düşün canım. Bi de şey diyorlar memeler fabrika gibidir. Sürekli çalışması lazım üretim için. Boş bırakma memeyi hem kuzeye sürekli teklif et hem sağ hem masaj yap sıcak su tut. Eminim çoğu şeyi yaptın ve yorulmuş da olabilirsin ama devam et canım gaza bas.Benim sütüm iyice azaldı ya. Sanırım biraz bende umudu kestim stres yaptım bıraktımÇocuğumda tam rahat emmeye başlamıştı kıyamam Bir sürü yol denedim olmuyor
Ayyy ayyy 5. Gün çıkabildim ancak aman AllahımDoktor ilk tuvaletini yapincaya kadar cok agrir dedi. Ama ben zaten kabiz biriyimtuvalete cikarcak seyler ye dedi et yeme dedi.bakalim insallah gecicek bugünlerde.
Evet benim hastaneye gittigimde oyle asiri dayanilmaz sancim yoktu bir anda basladi zatenZaten hadi hemen hastaneye gidelim şeklinde de olmaz da bir iki saat içinde gidelir diye düşünüyorum
Evet doktorum ne derse o artık
Ama işte su gelince 2-3 saat evde kalıp hastaneye gitmek ile sancıyı evde en az 6-7 saat evde çekip gidip doğurmak farklı
Bende sancıyı evde çekip hastaneye gidince bir kaç saat içinde doğurmak istiyorum ama su geldiğinde çoğu doktor hastaneye gelin diyor
Yani evet acele etmeye gerek yok ama 2-3 saat içinde de hastaneye geçmek lazım sanırım
Kuzum dediğin gibi test burda olsa insan içi rahat eder 8 saat bile kalır sancılar sıklaşınca gider doğurur çıkar valla
Tamam canım deniyimCanim kuru mayadan 1 kasik koyup iciyormussun. Arttiriyormusatatalya
Bakıyorum çok sağolCanım internette Tomrisin emzirme notları var onu okumanı tavsiye ederim... sütün artması için emzirme kampından bahsediyor dene muhakkak faydası olacaktır... emzirecek arkadaşlar da Tomrisin emzirme notlarına baksınlar emzirme süreci boyunca birçok sorunuza cevap bulabileceğinizi düşünüyorum herkesin bol sütlü günleri olsun bebisler kana kana icsin inşallah
Sıramı aldım çok şükür nst mi de çektirdim 4 kişi var bekliyorum kuzucumGunaydin kizlar
Gunun rdvulari
Kolostrofobi 38+2
I ikicicekbocek 38+1
Flowervillage 37+6
abis66 37+0
Devakus 38+2
DOGUM
sadecebirsoruu 39+1
Hayirli haberlerle gelin, arkadasimizinda dogumu insallah guzel gecsin
Gözün aydın canım çok şükür kavuşturanaKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız
S sadeetelvee doğum sade diye başlayınca sen sandım ya bi anGunaydin kizlar
Gunun rdvulari
Kolostrofobi 38+2
I ikicicekbocek 38+1
Flowervillage 37+6
abis66 37+0
Devakus 38+2
DOGUM
sadecebirsoruu 39+1
Hayirli haberlerle gelin, arkadasimizinda dogumu insallah guzel gecsin
Canimm var mi sanci falanSıramı aldım çok şükür nst mi de çektirdim 4 kişi var bekliyorum kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?