Ohh canım çok sevindimKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydınKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
Gozunuz aydin canim benimmKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
Doktor ilk tuvaletini yapincaya kadar cok agrir dedi. Ama ben zaten kabiz biriyimYaa benimki niye böyle dedi bilmiyoruminşallah bizde de bir sorun yoktur.
Geçmiş olsunçok normal. Bende yaşadım
Benn5. Gündeyim hala devam ediyor.
Aşk olsun bunu da netden çıkardın sen emzirme bol bol 1 damlası bile onun için ha diyelim hiç mi yok eee dünyanın sonu mu sen sagliklisin kuzeyim sağlıklı çok şükür mamasini alacak gücünüz de var daha ne . Rabbım hepsinin rızkını veriyor bir şekildeBenim sütüm iyice azaldı ya. Sanırım biraz bende umudu kestim stres yaptım bıraktımÇocuğumda tam rahat emmeye başlamıştı kıyamam Bir sürü yol denedim olmuyor
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsunKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
Doğuran var mı
Unutuyo ama ben de doğumdan çıkarken bir daha asla dedimGerim gerim gerildim nası yaptın 3.çocuğu yav ben zirvede bırakabilirimbeyin cidden unutuyo mu doğumda yaşadıklarını
Benimki de kurmamıştı, doğum sabahı annemle kardeşim geldi biz hastanedeyken kurmuşKız öyle diyorum ama eşim hiç oralı değil bizimki 40ı geçecek diyor daha beşiğini felan kurmadık düşün yani adam o derece rahat
Ya ben suyum gelmeden bir gün önce bi doğum hikayesi okudum doulasıyla iletişimde kalıyor sancılarını hep evde çekiyor ama işte enfeksiyon riski yüzünden ben de evde duramadım, bir duş falan alayım dedim ama çok akıyorduBende sancıyı evde çekip sancı sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama suyum sancıdan erken gelirse yani su gelir sancılar bir kaç saat sonra başlar da bebek için enfeksiyon riski felan olursa diye korkuyorum açıkçası o yüzden su gelir gelmez mi gitmek gerekir yoksa bir kaç saat sancıları takip etsek sorun olur mu bilmiyorum
Gözün aydın canım, doğurmuyorum doğurmuyorum derken alıverdin kucağınaKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
İşte öyle benimki de bir de kasık ağrısı oldu bu gece, of neler çekiyorum yaGöbeğimi içi su dolu balona benzetiyordum benBi tuhaftı hissi ama korse bile takmadım geçti benim. Azcık göbek var ama benim sezeryan anca gider o. Korseyi takamadım dikişleri sıktı çok rahatsız oldum
Kuzum benim 2.de once suyum geldiBende sancıyı evde çekip sancı sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama suyum sancıdan erken gelirse yani su gelir sancılar bir kaç saat sonra başlar da bebek için enfeksiyon riski felan olursa diye korkuyorum açıkçası o yüzden su gelir gelmez mi gitmek gerekir yoksa bir kaç saat sancıları takip etsek sorun olur mu bilmiyorum
Bağırsak sıkıntın varsa normal ağrıması canım sorsan probiyotik alsan iyi gelir aslındaDoktor ilk tuvaletini yapincaya kadar cok agrir dedi. Ama ben zaten kabiz biriyimtuvalete cikarcak seyler ye dedi et yeme dedi.bakalim insallah gecicek bugünlerde.
Çok şükür öyle de emmesi bi güzel kiAşk olsun bunu da netden çıkardın sen emzirme bol bol 1 damlası bile onun için ha diyelim hiç mi yok eee dünyanın sonu mu sen sagliklisin kuzeyim sağlıklı çok şükür mamasini alacak gücünüz de var daha ne . Rabbım hepsinin rızkını veriyor bir şekilde
Keşke direk 8le falan gitsekEvet ben de hiç istemiyorum o kadar erken gidip gelen giden açıklık baksınAllah yardımcımız olsun inşallah evimde dayanip giderim keşke bı gitsem 6 cm olsa sjsjskdkdk
Ya o kadar alttan muayeneye, pilates topuna, çaya, hapa rağmen yok doğmuyor bu kızDoğuran var mı
Oy maşallah Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Emer kuzum o sen boşuna gerilme o emdikce de gelirÇok şükür öyle de emmesi bi güzel kiYan yan bakışlar atıyor bazen memeden bayılıyorum Bugün biraz fazla uyumayı denedim suyu da fazla içiyorum sabaha sağıcam bekliyorum biraz bakalım
YaaaankiyamammmmYa o kadar alttan muayeneye, pilates topuna, çaya, hapa rağmen yok doğmuyor bu kız38+4 bugün de geldi geldi gelmedi umudum bitiyor
Zaten hadi hemen hastaneye gidelim şeklinde de olmaz da bir iki saat içinde gidelir diye düşünüyorumCanim dun ebe egitimde suyunuz geldiginde bile sakin davranin acele bi sekilde gelmenize gerek yok dedi
Evet doktorum ne derse o artıkBenim suyum birden gelmedi doğuma kadar azar azar geldi suyum gelir gelmezde hastaneye kosmadim aradan 2-3 saat geçti ama doktor sancımi evde beklememi istemedi kardeşimin de doğumda aynı benim gibi oldu ilk önce suyu geldi onun doktoru da sancıları hastanede beklemesini istedi...sende doktorunla irtibat halinde olursun canım gel derse gidersin
Bende sancıyı evde çekip hastaneye gidince bir kaç saat içinde doğurmak istiyorum ama su geldiğinde çoğu doktor hastaneye gelin diyorBen sordum doktorum dedi ki yok hemen gelmese de olur ilginç biri kendisi ama güveniyorumhastahaneye gidip suni ve her gelen gidenin bakmasındansa evde biraz takılmayı niyet ettim bakalım nasip ne olacaak
Kuzum dediğin gibi test burda olsa insan içi rahat eder 8 saat bile kalır sancılar sıklaşınca gider doğurur çıkar vallaKuzum benim 2.de once suyum geldi
Sabah saat 7bucuk siralariydi
Hastaneyi aradim, dosyamdan baktilar gebelik sonlarinda burada bi test yapiliyor bakteri varmi diye baktilar bakteri yok enfeksiyon riski dusuk istersen evde sancılarini bekle endiseliysen gel dediler
Ben hastaneye saat 14 civari gittim
Yani arada 7 saat gecmisti
Cok sukur bi sorun yasamadim
Ama dedigim gibi bizde gebelik sonunda test yapiliyo bakteri icin. Onun rahatligi vardi
Suphe duyuyosan hastaneye gitmen daha iyi olur senin icin
Mesela bunda su gelse direk gidicem cunku sezeryan olacak
Kuzum diyor ki ebe evde dusunuzu alin birseyler atistirin oyle gelinZaten hadi hemen hastaneye gidelim şeklinde de olmaz da bir iki saat içinde gidelir diye düşünüyorum
Evet doktorum ne derse o artık
Ama işte su gelince 2-3 saat evde kalıp hastaneye gitmek ile sancıyı evde en az 6-7 saat evde çekip gidip doğurmak farklı
Bende sancıyı evde çekip hastaneye gidince bir kaç saat içinde doğurmak istiyorum ama su geldiğinde çoğu doktor hastaneye gelin diyor
Yani evet acele etmeye gerek yok ama 2-3 saat içinde de hastaneye geçmek lazım sanırım
Kuzum dediğin gibi test burda olsa insan içi rahat eder 8 saat bile kalır sancılar sıklaşınca gider doğurur çıkar valla
Maşallah sizeKızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlısadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
Anca 2 saat olur ben daha fazla kalmak istiyorum evdeKuzum diyor ki ebe evde dusunuzu alin birseyler atistirin oyle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?