2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende de bakmıştı geçen hafta canım protein kaçağı görünüyor az dedi üstünden 1 hafta geçince tahlil tekrarladı ayaklarım Michelin lastiği gibi oldu
Ya kıyamam, bende de aynı. Bir de havalar soğudu çorap giymek istiyorum, hemen boğum boğum oluyor bakalım bana da o devasa idrar kutusunu verdiler, cuma götüreceğim.

Ya öyle canım da fobi işte etrafımda hiç sezaryen doğum yapıp da memnun olan yok burda yazmak istemiyorum ama içim bir hoş
Ben ne demeliyim
2 super vajinal dogum sonrasi sezeryan karari alindi
Ustelik benim yasadigim yerde sezeryan pis eeğ kaka
Millet sezeryan diyince aciyan gozlerle bakiyo
Ben ne psikolojik seylere maruz kaliyorum dusun
Ama yapacak bise yok
Hayirlisi ve kolayi nasil olacaksa oyle olsun bebek icinde bizim icinde

Ya öyle canım da fobi işte etrafımda hiç sezaryen doğum yapıp da memnun olan yok burda yazmak istemiyorum ama içim bir hoş
Benim çevremde hep pozitif örnekler var kimseden inan bir kişiden bile kötü şey duymadım
Önceden kimseye sormamıştım korkudan sez olacağım ortaya çıkınca sormaya başladım ve dürüst anlatmalarını istedim ne genel ne de spinal olanlardan genel geçer herkesin yaşadığı ufak tefek şeyler dışında bir şey duymadım canım
Çok iyi örnekler de var yani
Senin bünyen ve yapan doktor da önemli etkenler elbette ama sen iyi düşün sez olacaksa da her şey iyiye gidecek olabilecek en iyi en rahat en kolay operasyonu olacağım diye düşün hiç korku enerjisine girme
Benim ağzımdan en ufak bir olumsuz bir şey çıksa doktorum beni hemen susturuyor negatif konuşmak düşünmek yasak yasakladım sana diyor

Ya olur gıyer ama buyuk olur muhtemelen foto çekileceksen sapka yaka falan kurtarır benımkı suan 3200 dıyebılırız
Kız benimki zaten 2600-2700 civarı doğacak muhtemelen
Ama bakalım artık ne zaman giyerse
Evet kuzum bakalim ne diyecek. Randevu saatimde yok ogleden sonra gidecegim o yuzden ne zaman girer cikarim bilmiyorum
İnşallah güzel haberler verir
Guzel dogumum olmasa bunu demezdim ama insallah benimki kadar guzel bi dogumun olur
Cok rahat sakin sessiz mis gibi bi dogumdu
No stres
Kimseye duyurmamaya calis valla bak milletin zirt pirt aramasi msj atmasi sinir bozucu bise olur
İnşallah kuzum ya annemler bilir bir de yakın arkadaşım ve teyzem onlara da gelmeyin aramayın eşim veya annem sizi arar bilgilendirir dedim

Bende bende
Ama benim daha nerden baksan 9gunum var
Peki neden ? Cunku benim doktorum tuhaf
Ya cidden ülkeden ülkeye ne kadar değişiyor doğum prosedürleri... Olmuş işte bebek alın artık dimi

Ya bebişin de Allah'ın da gücüne gider diye korkuyorum sürekli böyle hayıflandığım için ama cidden taşıyamıyorum artık. Zaten kilolu gebe kaldım, e onun üstüne de 13 kilo aldım. Bir de müthiş bir ödem... Pilates topu gibi yuvarlanıyorum

Guzel dogumum olmasa bunu demezdim ama insallah benimki kadar guzel bi dogumun olur
Cok rahat sakin sessiz mis gibi bi dogumdu
No stres
Kimseye duyurmamaya calis valla bak milletin zirt pirt aramasi msj atmasi sinir bozucu bise olur
Ya bana da dün arkadaşım sezaryan saatini geç söyle millete en az iki saat dedi
Ameliyattan çıkacaksın iki saati buluyor kendine gelmen bir de o arada millet hastaneye çoktan yığılmış oluyor stres oluyorsun sadece anne babalarınız bilsin gerisi geç gelsin bir zahmet dedi
Ama eşim kabuk etmiyor yalan mı söyleyeceğim millet gelecek seni ameliyathaneye uğurlamak isteyecek bir bakacaklar çıkmışsın ayıp olmayacak mı diyor
Bu adamın doğrucu Davutluğu beni öldürecek

Haklısın canım seni düşününce benimki biraz abartı gibi etrafımda bir kişi bari güzel bişey anlatsa ya da görsem bu kadar olmazdım. Kusura bakma seni de etkiledim stres yaptın benim yüzümden

MaşAllah dediğin gibi 3 saat aslında

Ah ne güzel çok şanslısın benim doktorum stres vs yapmamı istemez gayet telkin edici konuştu bu birazda benimle alakalı bişey

Ya aynısını yaşıyorum eşime diyorum ki yalnız gidelim kimseye haber vermeyelim, normal de olsa sezaryen de olsa doğum nihayete ermek üzereyken haber veririz. Olmaz diyor herkes o günü bekliyor bir de baya baskı yapılıyor cidden aile dışında da. yurt dışından gelecek arkadaşımız var ya abarttıkça abarttılar ajsjsjdj

Bende kilolu gebe kaldim 11,5 kg aldim
Omrum boyunca hic bu kilolara gelmemistim 83,5 kg olmusum

Dediklerine gore bebek icerde nekadar uzun kalirsa okadar iyiymis, haaa kendisi geliyosa buyursun diyolar ama cigerleri ve solunumu icin dogum tarihine yakin tarihe kadar beklemek gerekmis
Off artik tartismak istemiyorum bile bu soylediklerini he diyip geciyorum ya Allaha emanet
Belki kendisi gelmek ister

Canimmm darısı sizinkileri gormeye
İnşallah kuzum İnşallah bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz
Ayaklarımı elledi baktı bu hiç hoşuma gitmedi dedi sonuçlar temiz çıkarsa bekleyelim dedi saat geçmiyor tahlil Bi çıksaydı
Canım idrar verdin mi idrar sonucu çıkmıştır protein orda pozitif mi yazıyor?
Maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Dimi benimkşde maç günleri öyle oluyor yani sese tepki veriyor

Ay yok burda zaten kimse gelemez hastaneye
Turkiyede sanirim biraz solene donusuyo ama burda esin haric kimse gelemez
Esim dogum boyunca yanimda olacak
Ziyaret bile kabul edilmiyoki millet ameliyata ugurlasin
Aslinda guzel fikir
Ben normal olsaydi kimseye haber etmedzn gidecektim
Sezeryan oldugu icin yakinlarimdan dua isteme amacli gununu saatini soylerim diye dusundum
Belkide soylemem amaaan bilemedim

Haklısın canım seni düşününce benimki biraz abartı gibi etrafımda bir kişi bari güzel bişey anlatsa ya da görsem bu kadar olmazdım. Kusura bakma seni de etkiledim stres yaptın benim yüzümden
Yok canim estagfurullah aştim kabullendim hersey olmasi gerektigi gibi olacak
Her ikisininde zorlugu olabilir komplikasyonda olabilir
Ama Allaha ve doktorlara guveniyorum tevekkul ediyorum yapacak bise yok
Bosuna stres yapip bebegide germeyelim
Sende oyle dusun
Korkma hersey guzel gececek.

Artık cok uyandırmana gerek yok uc saatı gecırme yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…