2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Korkma canım hayırlısı neyse o olsun öyle birşey varsa öğreneceksin en iyisi bu

İyiyim çok şükür sezeryanı 3 günde toparladım ben, baş ağrısına gelirsekte anestezi etkisi dün gece bitti ve birdaha ağrımadı bugü çok mutluydum oyüzden senin kaçıncı haftan
maşallah canımmm, yavruların gelmış.
Rabbım analı babalı buyutsun ınsallah hayırlı evlat olsunlar

Arkadaşlar benim sırtım çok ağrıyor resmen kaburgalarım ayrılıyor birbirinden doğumun hemen öncesi böyle bir durum yaşadınız mı 36.haftamdayım dün gece de tuttu şimdi yine başladı öleceğim ağrıdan

Çok şükür valla canım 3.trimestera kadar hamile miyim anlamadım ondan sonra da karnım büyüdüğü için anlamaya başladım çok şükür normal hayatıma devam ettim hep
İnşallah doğum sonrasında da böyle olur çabuk toparlar oğluşla birbirimize çabuk alışırız
Dimi benimkşde maç günleri öyle oluyor yani sese tepki veriyor
Evet aşırı tepki veriyor sıpa oğlum bu kadar fanatiklik fazla diyorum Bizimkinin mesela belli rutini var normalde aşırı tatlı şeyler yesem bile hareket etmez belli zamanlarda ediyor uyku düzeni oturdu sanırım
Ama dün uyanık olduğu bir zamandaydı ama hareketleri çok sertti

İnşallah kuzum İnşallah bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz

Canım idrar verdin mi idrar sonucu çıkmıştır protein orda pozitif mi yazıyor?

Maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Geçen haftaki sonuçta trace yazıyor az miktarda kaçak var dedi az önce baktım daha çıkmamıştı sonuçlar..

Amiiinn inşallah canım belki de boşuna stres yapıyorum belki de sonuçlar temiz çıkacak hayırlısı Allahtan

Canım sizin orda sezeryan için herkes kötü düşünüyormuş ama sende bu düşüncelere alışmışsın hiç öyle düşünme bence.
Kendi şahsi fikrimi söylüyorum evet sezeryan zor olabilir ama eğer doktor iyiyse fazla riskli bir durum olmuyor.
Bana göre vajinal doğum daha sıkıntılı Allah korusun o kadar risk var ki.
Yani burda saymıyorum bile olabilecek şeyleri
Ama inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vajinal veya sezeryan hiç fark etmez alırız bebeklerimizi kucağımıza

Benim doulam su gelmediği sürece olabildiği kadar evde tutucam seni ama su gelirse enfeksiyon ve mekonyum yönünden bir kontrol etmem lazım, sorun yoksa tekrar eve gönderirim dedi dün

Çok merak ediyorum artık kavuşsak hayırlasıyla

Kızlar bir de kan gelme meselesi var çoğumuzun aklını karıştırıyor. Ebe kan gelebilir çok normal, kahve telvesi gibi de olabilir, akıntıyla karışık da olur, kıpkırmızı da olabilir, ara ara gelebilir bunlar sancı gelene kadar önemli değil dedi. Ama birden gelen yoğun kanama olursa hemen geliyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…