- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bebenın ne boyunu ne kılosunu dıyorsun zaten maşallah deriz aşkım sende yaniBizim ki düdük gibi oluyor sanırım haftaya olmazçekti çünkü
Korkma canım hayırlısı neyse o olsun öyle birşey varsa öğreneceksin en iyisi buNst güzel çıktı dedi canım.. Aslında doktorun günahını almayalım söylemediğim bir detay var canım öğleden sonra tahlil sonuçlarına göre belli olacak doğum şeklim idrarda protein kaçağı var az miktarda ama 1 hafta geçtiği için tahlili tekrarladı sezaryen olacak gibi detaylı tahlil istediğini söyledi ayaklarımın halinden memnun değil 13.30 da tekrar gideceğim korkuyorum@Devakus
E askım oralar hala yaz normalAntalya
maşallah canımmm, yavruların gelmış.İyiyim çok şükür sezeryanı 3 günde toparladım ben, baş ağrısına gelirsekte anestezi etkisi dün gece bitti ve birdaha ağrımadı bugü çok mutluydum oyüzdensenin kaçıncı haftan
Doğumlar geldi çattı boşver gidecek hepsi50 kiloyla kaldım bende bilmiyorum bakıncadaok durmuyor ama anlamadım
Her gün birimiz , bir gün hepimiz
Çok şükür valla canım 3.trimestera kadar hamile miyim anlamadım ondan sonra da karnım büyüdüğü için anlamaya başladım çok şükür normal hayatıma devam ettim hepMaşallah kız sanabende asla uyku yok asla
Gece boyu bir ağrı bir şey mutlaka uyandırıyor bir şey olmasa bile uyuyamıyorum kesinlikle tavan izliyorum bol bol
Gebelik insomniası denilen şeyi dibine kadar yaşıyorum resmen
Evet aşırı tepki veriyor sıpa oğlum bu kadar fanatiklik fazla diyorumDimi benimkşde maç günleri öyle oluyor yani sese tepki veriyor
Geçen haftaki sonuçta trace yazıyor az miktarda kaçak var dedi az önce baktım daha çıkmamıştı sonuçlar..İnşallah kuzum İnşallah bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz
Canım idrar verdin mi idrar sonucu çıkmıştır protein orda pozitif mi yazıyor?
Maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Amiiinn inşallah canım belki de boşuna stres yapıyorum belki de sonuçlar temiz çıkacak hayırlısı AllahtanYok canim estagfurullah aştim kabullendim hersey olmasi gerektigi gibi olacak
Her ikisininde zorlugu olabilir komplikasyonda olabilir
Ama Allaha ve doktorlara guveniyorum tevekkul ediyorum yapacak bise yok
Bosuna stres yapip bebegide germeyelim
Sende oyle dusun
Korkma hersey guzel gececek.
Amin canım haklısın hakkımızda ne hayırlısı ise onu yaşayalımKorkma canım hayırlısı neyse o olsun öyle birşey varsa öğreneceksin en iyisi bu
Canım sizin orda sezeryan için herkes kötü düşünüyormuş ama sende bu düşüncelere alışmışsın hiç öyle düşünme bence.Ben ne demeliyim
2 super vajinal dogum sonrasi sezeryan karari alindi
Ustelik benim yasadigim yerde sezeryan pis eeğ kaka
Millet sezeryan diyince aciyan gozlerle bakiyo
Ben ne psikolojik seylere maruz kaliyorum dusun
Ama yapacak bise yok
Hayirlisi ve kolayi nasil olacaksa oyle olsun bebek icinde bizim icinde
İnşallah çıkmaz az miktarda çıkmış demek yoksa +1 +2 +3 yazardıGeçen haftaki sonuçta trace yazıyor az miktarda kaçak var dedi az önce baktım daha çıkmamıştı sonuçlar..
Benim doulam su gelmediği sürece olabildiği kadar evde tutucam seni ama su gelirse enfeksiyon ve mekonyum yönünden bir kontrol etmem lazım, sorun yoksa tekrar eve gönderirim dedi dünBende sancıyı evde çekip sancı sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama suyum sancıdan erken gelirse yani su gelir sancılar bir kaç saat sonra başlar da bebek için enfeksiyon riski felan olursa diye korkuyorum açıkçası o yüzden su gelir gelmez mi gitmek gerekir yoksa bir kaç saat sancıları takip etsek sorun olur mu bilmiyorum
Öyle kiloyu umursamıyorım bende doğsunda birDoğumlar geldi çattı boşver gidecek hepsi
Çok merak ediyorum artık kavuşsak hayırlasıylaÇok şükür valla canım 3.trimestera kadar hamile miyim anlamadım ondan sonra da karnım büyüdüğü için anlamaya başladım çok şükür normal hayatıma devam ettim hep
İnşallah doğum sonrasında da böyle olur çabuk toparlar oğluşla birbirimize çabuk alışırız
Evet aşırı tepki veriyor sıpa oğlum bu kadar fanatiklik fazla diyorumBizimkinin mesela belli rutini var normalde aşırı tatlı şeyler yesem bile hareket etmez belli zamanlarda ediyor uyku düzeni oturdu sanırım
Ama dün uyanık olduğu bir zamandaydı ama hareketleri çok sertti
Öyle tabi eğer pozitif çıkarsada müdahele edilir hemen haber et bizedeAmin canım haklısın hakkımızda ne hayırlısı ise onu yaşayalım
Bakalım duş falan aldım her an herşey olabilir diye hazırlıklı olmak istiyorum sonuçları göremiyorum kimisi çıkmış kimisi çıkmamış daha hayırlısı Allah tanİnşallah çıkmaz az miktarda çıkmış demek yoksa +1 +2 +3 yazardı
İnşallah canım panikleme vs yaşamam haber ederimÖyle tabi eğer pozitif çıkarsada müdahele edilir hemen haber et bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?