2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim de aynı durum
Millet duyduğu an ordu gibi hastaneye akacak ben de hiç sevmem hiçççç ama eşimin ailesi böyle konularda bu şekilde maalesef
Henüz sezaryan olacağını söyletmedim eşime ama her gün arıyorlar sezaryan olacaksa gün verir artık doktor falan diye çok biliyorsunuz siz demek istiyorum

Sırf bu yüzden yurtdışında doğurmak isterdim
Eşim baştan dedi Kanada da yap doğumu gidelim doğum için diye salak kafam ya hangi akla hizmet kabul etmediysem güvenemedim totoma
Hoş düşünüyorum da hamileliğim zor geçti kabul etsem de gidememezmişim o kadar yolu
Onu kullandım ucuncu gun dırek taktım yoğun bakım yollarında
Bazı doktor on günden önce izin vermiyormuş ya bakalım benimki ne diyecek
Maşallah canım güzel geldin buraya kadar
Olur olur hiç merak etme senin bebiş seni hamileyken hiç üzmedi uyumlu bir çocuk bence içime öyle doğuyor

Doğumlar geldi çattı boşver gidecek hepsi
Benım gıttı 73.5 cıkıyorum , hamıle göbeğimde epey kuculdu bundan sonrası bıraz dıkkat yavas yavas gıder 72.3 le zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın bıde bırden fıt olmayı beklemıyorum yanı

Evet canim nasil oyle dusunmeyim
Sizlerde sahitsiniz
Haftalarca bu bebek normal dogsun diye neler yapilmadi
Halada bebegi ters dogurma sansim oldugunu soyluyolar dusunebiliyomusun. Sirf sezeryan olmasin diye basenim ayaktan bebek cikarmaya musait diye arguman yaptilar. Hayir istemiyorum dedim
Yasadigin toplumda nasil alisiyosan oyle goruyosun
Ama ben suan sezeryani kabullendim
Kotudur pistir dusuncelerinden ciktim
Boylesi nasipmis
Bu saatten sonrada normali ben istemiyorum

Eşime dün bir aydınlanma geldi, resmen bi insan üreteceksin, bedeninde bir insan yaşıyor. Ne kadar ilginç ne kadar harika bir olay diyor İşte o harika olaydan sonra kiloymuş çatlakmış takmayalım bi zahmet. Fit de oluruz fıstık da, herşeyin bi zamanı var

Benim doktor makat doğumda tecrübeli diye seçtim aslında biliyor musun Bayılma, bilincimi kaybetme korkusu var bende o yüzden sezaryen istemiyorum Her halükarda normal doğum istediğim için baş gelişmiş makat gelişmiş farketmez benim için. Yan dönmüştü ama çok şükür başı yerleşmiş dedi en son.

Ah canim bilmedigim yaban ellerde dogum yapmak istemezdim sahsen ya
Dilini bildigim ulkelerde bile dusunurdum yani
Cunku heryerin farkli sistemi gorusu anlayisi var
Kiz isvicreye gidecektik 32 haftada olurda erken dogururum yaban ellerde diye gitmedim
30 haftayken fransaya gittik disneyland turuna falan donene kadar insallah dogurmam dedim dusun yani
Bosver emin ellerdesin, Turkiyede fistik gibi hastaneler doktorlar var

Ah canim burda makat geliste secenegi sunuyolarmis normalmi sezeryanmi diye
Ben makat istemiyorum ya aklima kotu kotu seyler geliyodu

Haha bazlama el yiyeceğumm çok tatlıı
Allahım şu 16 gün çabuk geçsin bundanım olsun benim de
Amin canım
Gece tavan izleme gel sohbet edelim ebru_can_ebru ve ben gece mesaisindeyiz sabaha karşı aramıza Papatyamaviss katılıyor S sadeetelvee doğurmadı ama o bizden beter full time mesaide. Seni de bekleriz

Aman benım heryerım catır cutur oglumda gobus gıtmıstı bunda bacaklarım falan efsane ama görmüyor bıle gozum benım şuan sut olsun dıye tatlı gömüp duruyorum zaten zor

Bana korse için 10 gün sonra dedi doktor. Hem nemli kalmasın hem hava alsın dedi dikiş yeri. 2.gün bantı da çıkardık biz açıktaydı dikişlerim bişi olmaz dedi

Ya boşta elim kalmıyor kı telefona bakayım bı elimle basını destekle bı elimle mememı tutmaya çalış derken bakamıyorum kendı soyle dogru duzgun tutmayı öğrense en azından bır el bosa düşer ucundan tutuyo bu saatten sonra yara yapacak göğsümü cadı

Emzirme yastığı almadın mı canım o çok rahat oluyor ya

Kizlar nst den ciktim sonucum boyle doktora giricem simdi sanirim bizim oglan gelmeye niyetli degil hala

Eklentiler

• 16964160045635955997458419904856.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
Bebenın ne boyunu ne kılosunu dıyorsun zaten maşallah deriz aşkım sende yani benım oğlana 1 aylıkken olmamıştı tulumu 4400 du
Ben sevmiyorum öyle paylaşmayı kuzum normal standartlarda ultrason da bille hiç yazmadım iri bir bebek değil özelden sana yazayım seni mi kıracağım ya da merak eden varsa yazayım özelden buraya yazmayıp okuyan cok kişi var alalade herseyi yazmıyorum o yüzden amacım sizi otelemek asla değil uoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…