Bizim de aynı durumYa aynısını yaşıyorumeşime diyorum ki yalnız gidelim kimseye haber vermeyelim, normal de olsa sezaryen de olsa doğum nihayete ermek üzereyken haber veririz. Olmaz diyor herkes o günü bekliyor bir de baya baskı yapılıyor cidden aile dışında da. yurt dışından gelecek arkadaşımız var ya abarttıkça abarttılar ajsjsjdj
Sırf bu yüzden yurtdışında doğurmak isterdimAy yok burda zaten kimse gelemez hastaneye
Turkiyede sanirim biraz solene donusuyo ama burda esin haric kimse gelemez
Esim dogum boyunca yanimda olacak
Ziyaret bile kabul edilmiyoki millet ameliyata ugurlasin
Aslinda guzel fikir
Ben normal olsaydi kimseye haber etmedzn gidecektim
Sezeryan oldugu icin yakinlarimdan dua isteme amacli gununu saatini soylerim diye dusundum
Belkide soylemem amaaan bilemedim
Bazı doktor on günden önce izin vermiyormuş ya bakalım benimki ne diyecekOnu kullandım ucuncu gun dırek taktım yoğun bakım yollarında
Maşallah canım güzel geldin buraya kadarÇok şükür valla canım 3.trimestera kadar hamile miyim anlamadım ondan sonra da karnım büyüdüğü için anlamaya başladım çok şükür normal hayatıma devam ettim hep
İnşallah doğum sonrasında da böyle olur çabuk toparlar oğluşla birbirimize çabuk alışırız
Evet aşırı tepki veriyor sıpa oğlum bu kadar fanatiklik fazla diyorumBizimkinin mesela belli rutini var normalde aşırı tatlı şeyler yesem bile hareket etmez belli zamanlarda ediyor uyku düzeni oturdu sanırım
Ama dün uyanık olduğu bir zamandaydı ama hareketleri çok sertti
Benım gıttı 73.5 cıkıyorum , hamıle göbeğimde epey kuculdu bundan sonrası bıraz dıkkat yavas yavas gıder 72.3 le zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın bıde bırden fıt olmayı beklemıyorum yanıDoğumlar geldi çattı boşver gidecek hepsi
Evet canim nasil oyle dusunmeyimCanım sizin orda sezeryan için herkes kötü düşünüyormuş ama sende bu düşüncelere alışmışsın hiç öyle düşünme bence.
Kendi şahsi fikrimi söylüyorum evet sezeryan zor olabilir ama eğer doktor iyiyse fazla riskli bir durum olmuyor.
Bana göre vajinal doğum daha sıkıntılı Allah korusun o kadar risk var ki.
Yani burda saymıyorum bile olabilecek şeyleri
Ama inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vajinal veya sezeryan hiç fark etmez alırız bebeklerimizi kucağımıza
Eşime dün bir aydınlanma geldi, resmen bi insan üreteceksin, bedeninde bir insan yaşıyor. Ne kadar ilginç ne kadar harika bir olay diyorBenım gıttı 73.5 cıkıyorum , hamıle göbeğimde epey kuculdu bundan sonrası bıraz dıkkat yavas yavas gıder 72.3 le zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın bıde bırden fıt olmayı beklemıyorum yanı
Benim doktor makat doğumda tecrübeli diye seçtim aslında biliyor musunEvet canim nasil oyle dusunmeyim
Sizlerde sahitsiniz
Haftalarca bu bebek normal dogsun diye neler yapilmadi
Halada bebegi ters dogurma sansim oldugunu soyluyolar dusunebiliyomusun. Sirf sezeryan olmasin diye basenim ayaktan bebek cikarmaya musait diye arguman yaptilar. Hayir istemiyorum dedim
Yasadigin toplumda nasil alisiyosan oyle goruyosun
Ama ben suan sezeryani kabullendim
Kotudur pistir dusuncelerinden ciktim
Boylesi nasipmis
Bu saatten sonrada normali ben istemiyorum
Ah canim bilmedigim yaban ellerde dogum yapmak istemezdim sahsen yaSırf bu yüzden yurtdışında doğurmak isterdim
Eşim baştan dedi Kanada da yap doğumu gidelim doğum için diye salak kafam ya hangi akla hizmet kabul etmediysem güvenemedim totoma
Hoş düşünüyorum da hamileliğim zor geçti kabul etsem de gidememezmişim o kadar yolu
Ah canim burda makat geliste secenegi sunuyolarmis normalmi sezeryanmi diyeBenim doktor makat doğumda tecrübeli diye seçtim aslında biliyor musunBayılma, bilincimi kaybetme korkusu var bende o yüzden sezaryen istemiyorum Her halükarda normal doğum istediğim için baş gelişmiş makat gelişmiş farketmez benim için. Yan dönmüştü ama çok şükür başı yerleşmiş dedi en son.
Amin canımHaha bazlama elyiyeceğumm çok tatlıı
Allahım şu 16 gün çabuk geçsin bundanım olsun benim de
Gece tavan izleme gel sohbet edelimCanıııımmm gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah kolaycacık gazsız ağlamasızbol sütlü
Doğum yapanları okudukça yeni doğum yapanlara dualarım değişti
Maşallah kız sanabende asla uyku yok asla
Gece boyu bir ağrı bir şey mutlaka uyandırıyor bir şey olmasa bile uyuyamıyorum kesinlikle tavan izliyorum bol bol
Gebelik insomniası denilen şeyi dibine kadar yaşıyorum resmen
Son haftalarda normal artık böyle ağrılar demişti benim doktorum bende de ara ara oluyor
Önemli olan sıklığı ve şiddetibu ikisinde artma hissedersen hemen gelirsin demişti
Ara ara gelip gidiyorsa şiddeti giderek artmıyorsa doğuma hazırlık ağrılarından büyük ihtimalle
Ben cırtlı olanı aldımPapatyamaviss kuzum onu önermişti canım
sonradan yamuna mıdır nedir öyle bütün korse de alacağım ama baya sonra onu hemen takamam gibi
Tamam kuzu bekliyoruzİnşallah canım panikleme vs yaşamam haber ederim
Hayırlısı olsun canımAmiiinn inşallah canım belki de boşuna stres yapıyorum belki de sonuçlar temiz çıkacak hayırlısı Allahtan
Aman benım heryerım catır cutur oglumda gobus gıtmıstı bunda bacaklarım falan efsane ama görmüyor bıle gozum benımEşime dün bir aydınlanma geldi, resmen bi insan üreteceksin, bedeninde bir insan yaşıyor. Ne kadar ilginç ne kadar harika bir olay diyorİşte o harika olaydan sonra kiloymuş çatlakmış takmayalım bi zahmet. Fit de oluruz fıstık da, herşeyin bi zamanı var
Bana korse için 10 gün sonra dedi doktor. Hem nemli kalmasın hem hava alsın dedi dikiş yeri. 2.gün bantı da çıkardık biz açıktaydı dikişlerim bişi olmaz dediBizim de aynı durum
Millet duyduğu an ordu gibi hastaneye akacak ben de hiç sevmem hiçççç ama eşimin ailesi böyle konularda bu şekilde maalesef
Henüz sezaryan olacağını söyletmedim eşime ama her gün arıyorlar sezaryan olacaksa gün verir artık doktor falan diye çok biliyorsunuz siz demek istiyorum
Sırf bu yüzden yurtdışında doğurmak isterdim
Eşim baştan dedi Kanada da yap doğumu gidelim doğum için diye salak kafam ya hangi akla hizmet kabul etmediysem güvenemedim totoma
Hoş düşünüyorum da hamileliğim zor geçti kabul etsem de gidememezmişim o kadar yolu
Bazı doktor on günden önce izin vermiyormuş ya bakalım benimki ne diyecek
Maşallah canım güzel geldin buraya kadar
Olur olur hiç merak etme senin bebiş seni hamileyken hiç üzmedi uyumlu bir çocuk bence içime öyle doğuyor
Ya boşta elim kalmıyor kı telefona bakayımAmin canım
Gece tavan izleme gel sohbet edelimebru_can_ebru ve ben gece mesaisindeyiz sabaha karşı aramıza Papatyamaviss katılıyor S sadeetelvee doğurmadı ama o bizden beter full time mesaide. Seni de bekleriz
Emzirme yastığı almadın mı canım o çok rahat oluyor yaYa boşta elim kalmıyor kı telefona bakayımbı elimle basını destekle bı elimle mememı tutmaya çalış derken bakamıyorum kendı soyle dogru duzgun tutmayı öğrense en azından bır el bosa düşer ucundan tutuyo bu saatten sonra yara yapacak göğsümü cadı
Var yastığım var ama yastığa bırakıp emzıremıyorum yanı ters tutup emzırıyorum mısal vucudu yastıkta ama kafasını ensesinden tutup kavramasını sağlıyorum falan filan uğraşıyorum yanıEmzirme yastığı almadın mı canım o çok rahat oluyor ya
Ben sevmiyorum öyle paylaşmayı kuzum normal standartlarda ultrason da bille hiç yazmadım iri bir bebek değil özelden sana yazayım seni mi kıracağımBebenın ne boyunu ne kılosunu dıyorsun zaten maşallah deriz aşkım sende yanibenım oğlana 1 aylıkken olmamıştı tulumu 4400 du
Sanırım değil keyfi de yerindeKizlar nst den ciktim sonucum boyle doktora giricem simdi sanirim bizim oglan gelmeye niyetli degil hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?