2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim doktorum magnezyumu arttırdı biraz rahatladım. Bir sır doktoruna istersen.

Hayırlısı olsun canım Sağlıkla gelsin yeter ki nasıl geldiği önemli değil iyi haberlerini bekliyoruz
Anestezi kapısında bekliyorum canım gün verecek tahliller temiz ama bu şişlikler hoşuma gitmiyor sezaryen yapalım dedi riske atmayalım hiç bişeyi dedi

Kizlar ciktim. Suyum gene artmis tatli gene yasak doktorum haftaya ptesi sali gelebilir dedi bekliyoruz beyfendiyi
Canım dün mesela uzun süre aç kalmıştın ya inan o da şeker yemiş kadar etkiliyor insan bedenini. Ki ben hep aralıklı orucun sağlıklı olduğunu savunurum ama hamilelikte şeker dengesi önemli.

Canım dün mesela uzun süre aç kalmıştın ya inan o da şeker yemiş kadar etkiliyor insan bedenini. Ki ben hep aralıklı orucun sağlıklı olduğunu savunurum ama hamilelikte şeker dengesi önemli.
Sinira yaklasmissin dedi yeme tatli dedi ztn surda dayancagim 1 hafta haftaya gelirse beyfendimiz rahatlicam

Ah canim burda makat geliste secenegi sunuyolarmis normalmi sezeryanmi diye
Ben makat istemiyorum ya aklima kotu kotu seyler geliyodu
Herkesin korkusu farklı, kendince seçtiği kafasına yerleştirdiği bir yöntem var. Hepsi de yerine göre en doğrusu
Aslında makat doğum çok komik oluyor önce poposu çıkıyor, kafa içerde. Ne var ne yok diye bakıyor sanki kürek kemiği çıkana kadar dokunmuyorlar sonra balık gibi kayıp geliyor

Aman benım heryerım catır cutur oglumda gobus gıtmıstı bunda bacaklarım falan efsane ama görmüyor bıle gozum benım şuan sut olsun dıye tatlı gömüp duruyorum zaten zor
Doğumdan sonra yemek için süt yapıyor diye 8 kilo hurma aldım geldim sanki burda yokmuşçasına başta çatlak falan takıyordum ama sonra saldım gitti

Dikkatımı cektı balım ondan takılayım dedım banyo yaptırcam bugun bakayım deneyım bende tulumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…