2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cidden oyle. Bu hafta dogurmazsin dedi dogurmadim. Ptesi sali gelir dedi. Bakalim cikacak mi

Ya kızlar mastit olan var mıydı? Sabah ateşim çıktı su gibi terlemişim, doğumdan sonra antibiyotik, ağrı kesici kullanıyorum zaten onları içince biraz toparladım ama titreme geliyor böyle göğüslerim sızlıyor sonra bütün vücudum sızlıyor, sık sık da emziriyorum hatta emerken masaj yapıyorum sol göğsümde doğumdan önce de olan bir beze vardı o da şişmiş iyice ama kırmızılık falan yok ama çok titreme sızlama var

Mastit olsan göğsün semsert ve bölge bölge kızarık olur asla dokunamazsın kuzum , sert bezelerin oldugu kısmı duşta ozellıkle elınle aça aça sağ yada lavaboda elle ama ozellıkle

4 yaşında canım biraz konuştum teyzesine bırakmayı teklif ettim kabul etti ben orda beklerim seni dedi ama son kararı ne olur giderken ağlar mı ne yapar bilemiyorum çocuk sonuçta. Kardeşinin yarın doğacak olması mutlu etti tabi

Mastit olsan göğsün semsert ve bölge bölge kızarık olur asla dokunamazsın kuzum , sert bezelerin oldugu kısmı duşta ozellıkle elınle aça aça sağ yada lavaboda elle ama ozellıkle
Ya sabah duştan çıkınca mahvoldum zaten masaj yapayım diye girmiştim. Ben üşüttüm galiba ama göğüslerim çok sızladı of başıma gelmeyen kalmadı ya. Bezeleri de sağmayı deneyeyim sağol canım

Bende aynı durumdayım 36+1 hamileyim dünden beri sırt kısmındaki kaburgalarım dayanılmaz derece de ağrıyor

Kızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin

Sorun yok dedi bana ama ben yine de endişe ettim 37 olduk biz o zaman normal diye düşüneyim
Evet bana 34 haftaya göre yüksek dedi sonuçta, 37ye göre daha normal olmalı Ama 37den sonra azalma bekliyorlar galiba ona yönelik birşey söylemiş olabilir. Şimdi sorun değil ama dikkat etsen iyi olur. Şekeri azalsan bile hemen etki ediyor korkulacak bişey yok bence diyabet olmadığı sürece

Berni hurması süt artırıyormuş kızlar. Burda da var ama taze dediler diye çok aldım ben. Aklınızda bulunsun

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…