- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sütünü sağarak miktarına bakma oncelıkle tavsıyemdır , ml bakmak hesap yapmak psıkolojık olarak az ya falan dıye düşündürüyor onsana , bol bol emzırıp pesıne mama vermen gerekır , meme yerıne mama verıp meme saatı gecılmemelıdır , her ıkı saatte bır , bır gogus mutlaka emzırılmelıdır kı uyarılsın emmeden sonra egerkı az emıyorsa , uyarılsın dıye üstüne beşer dk daha sağım yapılabılır kendine göre bebegıne göre bu sekılde bıseyler yapabılırsın kuzumAnneliğin ilk günlerini veya haftalarını yaşayan anneler, emzirmeyle başım dertte. Sütüm 3. günden itibaren gelmeye başladı ama çok az miktar ve mutlaka mamayla destek çıkmak gerekiyor. Siz kaçıncı günde mamaya ihtiyaç olmadan sadece memeyle beslediniz?
Merhaba, hamileliğim geçti ama okudum dua ettim. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallahKızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin
Aktıf emzırırken sağdığın sut zaten cok gelmez kuzum dediğim gibi yap makınesı o sekılde kullan sut çıkarmak ıcın degıl uyarmak ıcın kullan2-3 saatte bir mutlaka emziriyorum. Şimdi bir de elektrikli pompa aldım, onunla da gün içinde arada deniyorum. Ama dediğin gibi çok az miktar geliyor. Moralim bozuluyor.şırıl şırıl aktığı günleri görebilecek miyim diye düşünüyorum.
Biz mama meme gidiyoruz hala 20. GunAnneliğin ilk günlerini veya haftalarını yaşayan anneler, emzirmeyle başım dertte. Sütüm 3. günden itibaren gelmeye başladı ama çok az miktar ve mutlaka mamayla destek çıkmak gerekiyor. Siz kaçıncı günde mamaya ihtiyaç olmadan sadece memeyle beslediniz?
Hadi bakalım kendimde o ışığı göremiyorum ama bekliyorum süreç kendiliğinden aksın istiyorumBayada yakın tahmın etmişim yaböyle yaklaşınca bilemedim neyse tahmınıme sadık olayım Satilucky kuzum sen normal doğurursun
Bebeği ne zaman getiriyorlar yanına kuzum?5-6 saat sonra sondayı cıkartıp kaldırıyorlar , sonra sıvı meyvesuyu vs ızın verıyolar gaz çıkarınca corba , ben daha kalkmadan gazım çıktı tam bırgun sonrada wc ye cıkabılmıstım
Bol su içiyorsun dimi? 3 lt kadar içmek lazım ben unutuyorum ama çok etkisi var suyun2-3 saatte bir mutlaka emziriyorum. Şimdi bir de elektrikli pompa aldım, onunla da gün içinde arada deniyorum. Ama dediğin gibi çok az miktar geliyor. Moralim bozuluyor.şırıl şırıl aktığı günleri görebilecek miyim diye düşünüyorum.
İnşallah hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniKızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin
Normalde hemen hatta senden önce geliyorBebeği ne zaman getiriyorlar yanına kuzum?
Allah razı olsun bebeğin sağlıklı huzurlu büyüsün insallahMerhaba, hamileliğim geçti ama okudum dua ettim. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Allah razı olsun inşallah herşey güzel olsun sağlıklı vatanına milletine anasına babasına hayırlı bi evlat olsun senin bebeğindeİnşallah hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
Okudum Allah kabul etsin canım Rabbim kucağını doldursun sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik nasip etsinKızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin
Hmm anladım canım teşekür ederim aklıma geldikçe soruyorum işteNormalde hemen hatta senden önce geliyor
Ben de o yüzden kabul etmedim kuzum zaten cesaret edemedim bilmediğim yerde ailemden falan uzakta olmayaAh canim bilmedigim yaban ellerde dogum yapmak istemezdim sahsen ya
Dilini bildigim ulkelerde bile dusunurdum yani
Cunku heryerin farkli sistemi gorusu anlayisi var
Kiz isvicreye gidecektik 32 haftada olurda erken dogururum yaban ellerde diye gitmedim
30 haftayken fransaya gittik disneyland turuna falan donene kadar insallah dogurmam dedim dusun yani
Bosver emin ellerdesin, Turkiyede fistik gibi hastaneler doktorlar var
Amin canım
Gece tavan izleme gel sohbet edelimebru_can_ebru ve ben gece mesaisindeyiz sabaha karşı aramıza Papatyamaviss katılıyor @sadeetelvee doğurmadı ama o bizden beter full time mesaide. Seni de bekleriz
Bugün bana da uyku yok kuzum uyku tutmaz sabaha kadarBen de o yüzden kabul etmedim kuzum zaten cesaret edemedim bilmediğim yerde ailemden falan uzakta olmaya
Hastanemden doktorumdan da memnunum çok şükür ama şu akraba ziyareti mevzusu geriyor beni yurtdışı gibi burada da yasak olmasını isterdimen azından hastaneye de herkes gelmesin ya biraz insan toparlansın bebeğine bir alışsın sonra eve gelsinler
Mesela yeni doğmuş bebek sonuçta sık sık emzirmek gerekecek e içeride habire millet rahat edemez ki insan belki ben çocuk tenime değsin diye bol bol üzerim açlık gezmek isteyeceğim hastanede
Bu şartlar altında yapamıyorsun işte dıdının dıdısı bile hastanede oluyor en azından eşimin ailesinde öyle
ay aklımdan geçiyor ama kısır döngüye giriyorum
Diyorum şimdi telefonu elime bir alırsam uykum iyice kaçacak melatonin salgım duracak hiç uyuyamıcam en iyisi bekliyim diyorum koyun falan sayıyorumama yok işte sabah ezanından sonra azıcık dalarsam dalıyorum birkaç saat uykuyla gün akşam oluyor puf
Kimsemi tatli yemiyorda bu olay bende bu kdr etki yapti anlamadim vallaSonra tatlının dibine vuracaksın merak etme. Emzirirken acayip tatlı isteği geliyor
Okudum Allah kabul etsin inşallah mutlu haberi alır süper kolay ve güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucaklarsınız yavrunuzuKızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin
Kuzum anlamadık ki çok kilo alma diye mi böyle oluyor anlamadımKimsemi tatli yemiyorda bu olay bende bu kdr etki yapti anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?