2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sütünü sağarak miktarına bakma oncelıkle tavsıyemdır , ml bakmak hesap yapmak psıkolojık olarak az ya falan dıye düşündürüyor onsana , bol bol emzırıp pesıne mama vermen gerekır , meme yerıne mama verıp meme saatı gecılmemelıdır , her ıkı saatte bır , bır gogus mutlaka emzırılmelıdır kı uyarılsın emmeden sonra egerkı az emıyorsa , uyarılsın dıye üstüne beşer dk daha sağım yapılabılır kendine göre bebegıne göre bu sekılde bıseyler yapabılırsın kuzum

Merhaba, hamileliğim geçti ama okudum dua ettim. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Aktıf emzırırken sağdığın sut zaten cok gelmez kuzum dediğim gibi yap makınesı o sekılde kullan sut çıkarmak ıcın degıl uyarmak ıcın kullan

Biz mama meme gidiyoruz hala 20. Gun

Bayada yakın tahmın etmişim ya böyle yaklaşınca bilemedim neyse tahmınıme sadık olayım Satilucky kuzum sen normal doğurursun
Hadi bakalım kendimde o ışığı göremiyorum ama bekliyorum süreç kendiliğinden aksın istiyorum
Bana kalsa sanki sezeryan daha rahat ama ilk doğum diye müdahale etmek istemiyorum

Bol su içiyorsun dimi? 3 lt kadar içmek lazım ben unutuyorum ama çok etkisi var suyun

İnşallah hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Okudum Allah kabul etsin canım Rabbim kucağını doldursun sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik nasip etsin

Ben de o yüzden kabul etmedim kuzum zaten cesaret edemedim bilmediğim yerde ailemden falan uzakta olmaya
Hastanemden doktorumdan da memnunum çok şükür ama şu akraba ziyareti mevzusu geriyor beni yurtdışı gibi burada da yasak olmasını isterdim en azından hastaneye de herkes gelmesin ya biraz insan toparlansın bebeğine bir alışsın sonra eve gelsinler
Mesela yeni doğmuş bebek sonuçta sık sık emzirmek gerekecek e içeride habire millet rahat edemez ki insan belki ben çocuk tenime değsin diye bol bol üzerim açlık gezmek isteyeceğim hastanede
Bu şartlar altında yapamıyorsun işte dıdının dıdısı bile hastanede oluyor en azından eşimin ailesinde öyle

ay aklımdan geçiyor ama kısır döngüye giriyorum
Diyorum şimdi telefonu elime bir alırsam uykum iyice kaçacak melatonin salgım duracak hiç uyuyamıcam en iyisi bekliyim diyorum koyun falan sayıyorum ama yok işte sabah ezanından sonra azıcık dalarsam dalıyorum birkaç saat uykuyla gün akşam oluyor puf

Bugün bana da uyku yok kuzum uyku tutmaz sabaha kadar

Okudum Allah kabul etsin inşallah mutlu haberi alır süper kolay ve güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucaklarsınız yavrunuzu

Kizlarr benim nstde ufak ufak ztn kasilmalarim.cikti. doktorum rahim agzimin biraz daha yumusadigini soylemisti. Eger ptesi ya da sali gelmezse carsamba kontrole gidicem. Eger hala gelmezse ama rahim agzi yumusarsa beklemez suni sancida verebiliriz dedi. Suni sanci cok mu kotu nasil birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…