2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Topuğuna şiddetli vur oeta parmakve baş parmaginla sümük fırlatır gibi bırak ağlasın acıma acınacak hale düşersin

Benimki koca adam olmuş o zaman ,eh 2 aylık olduk nerdeyse şu an emzirirken yazıyorum ilk tutması için bastırıyorum enseden sonra bırakıyorum.

İnşAllah güzel sonuçlar alırsın

Korkma patlamıyor ben de ilk gün korktum ama zamanla geçiyor tabi hala tuvalete çıkarken kabız olmamaya çalışıyorum
Ben de korkuyordum ama ebe birşey olmaz dedi. Eğer çok rahatsız oluyorsan, tuvaletini yaparken ön dikişli tarafa tuvalet kağıdı bastırmayı deneyebilirsin.

Valla burda en rahat sezeryan ben geçirdim galiba. Dr prof. eli acayip hızlı. Hafifmiş de demek ki. Gaz sancısı dışında ağrı olmadı. Gerçekten doktor önemli

Nescafe koydum çantama su kolay onda sıkıntı olmaz.. Ne zaman ayağa kalkıyorsun ki ne zaman yürümene izin veriyorlar bir de ne zaman yemek yiyorsun?
5-6 saat sonra sondayı cıkartıp kaldırıyorlar , sonra sıvı meyvesuyu vs ızın verıyolar gaz çıkarınca corba , ben daha kalkmadan gazım çıktı tam bırgun sonrada wc ye cıkabılmıstım

Valla burda en rahat sezeryan ben geçirdim galiba. Dr prof. eli acayip hızlı. Hafifmiş de demek ki. Gaz sancısı dışında ağrı olmadı. Gerçekten doktor önemli
Benım sezeryanım mükemmel gectı gerçekten bende dıyorum doktorun elı cok hafıfmıs , benım sıkıntım anestezıyı atamamaktan kaynaklı oldu belkı kaçtı belden vururken sancı gelınce kendımı cekmıstım bılmıyorum, ama oğlumda uyuşukluğum gecınce baya ağrım olmustu bunda hıc olmadı desem yerıdır neyse benıde vuran anestezı oldu

Anneliğin ilk günlerini veya haftalarını yaşayan anneler, emzirmeyle başım dertte. Sütüm 3. günden itibaren gelmeye başladı ama çok az miktar ve mutlaka mamayla destek çıkmak gerekiyor. Siz kaçıncı günde mamaya ihtiyaç olmadan sadece memeyle beslediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…