Topuğuna şiddetli vur oeta parmakve baş parmaginla sümük fırlatır gibi bırak ağlasın acıma acınacak hale düşersinBiz dün domtora gittik çocuk doktoru buldum.
Bebek 2480 doğmuştu ama sarılık olunca 2250 düşmüştü şu an 2655 çıktı fakat bu hastanede sarılık ölçen cihaz yoktu ama doktor bebek 14 günlük olmuş artık tehlikeyi atlatmış dedi. Dün gece hiç uyumadı bebek emmek istedi hep 5 de yyudu o da memede :))
Şimdi de uyanmıyor sabahtan beri uyanmıyor mama verdim napayım aç kalmasın diye ben nasıl yyandırıcam bu kızı
Bol su iç canım ben yatakta yanıma şişe koymuştum unutmayım diye. En önemlisi su süt için de lazımPapatyamaviss kuzum benim kafam durdu tecrübeli bir sezaryenli olarak bana önereceğin bişeyler var mı ve diğer kızlar ebru_can_ebru atatalya
Şifa olsun kuzuma yaDikkatımı cektı balım ondan takılayım dedımbanyo yaptırcam bugun bakayım deneyım bende tulumunu
Nescafe koydum çantama su kolay onda sıkıntı olmaz.. Ne zaman ayağa kalkıyorsun ki ne zaman yürümene izin veriyorlar bir de ne zaman yemek yiyorsun?Bol su bol kahve 4-5 bardak en az kuzum, kendi cok yormadan bol bol sık sık yuruyus
Teşekür ederim canım sabah aç karna gel dedi 12 1 gibi sezaryene alacak Spinal mi genel mi onu bile sormamışım şaşkınlıktanBol su iç canım ben yatakta yanıma şişe koymuştum unutmayım diye. En önemlisi su süt için de lazım
Benimki koca adam olmuş o zaman ,eh 2 aylık olduk nerdeyseVar yastığım var ama yastığa bırakıp emzıremıyorum yanı ters tutup emzırıyorum mısal vucudu yastıkta ama kafasını ensesinden tutup kavramasını sağlıyorum falan filan uğraşıyorum yanı
Ay hadi sağlıkla kavuşunTeşekür ederim canım sabah aç karna gel dedi 12 1 gibi sezaryene alacak Spinal mi genel mi onu bile sormamışım şaşkınlıktan
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba ekim ayında tup bebek transferi olucam ismim ebru( müzeyyen kızı ebru) sizden rica etsem bana da 1 ayet-el kürsi okuyup dua edermisiniz ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlar icin okursanız çok sevinirim inşallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerimizi gebelerin duası kabul olurmuş şimdiden allah razı olsun hakkınızı helal edin
Bol su iç be yürü hep canım yanına kayısı çayı al nescafe al kendini hiç sıkma çok güzel olacak herseyPapatyamaviss kuzum benim kafam durdu tecrübeli bir sezaryenli olarak bana önereceğin bişeyler var mı ve diğer kızlar ebru_can_ebru atatalya
Hayırlısı canım hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun tevekkül AllahaAy hadi sağlıkla kavuşunBirden böyle olunca çok normal unutman. Genelde spinal yapılıyor herhalde öyledir.
Teşekür ederim canım amiinnnBol su iç be yürü hep canım yanına kayısı çayı al nescafe al kendini hiç sıkma çok güzel olacak hersey
Ben de korkuyordum ama ebe birşey olmaz dedi. Eğer çok rahatsız oluyorsan, tuvaletini yaparken ön dikişli tarafa tuvalet kağıdı bastırmayı deneyebilirsin.Korkma patlamıyor ben de ilk gün korktum ama zamanla geçiyor tabi hala tuvalete çıkarken kabız olmamaya çalışıyorum
Valla burda en rahat sezeryan ben geçirdim galiba. Dr prof. eli acayip hızlı. Hafifmiş de demek ki. Gaz sancısı dışında ağrı olmadı. Gerçekten doktor önemliCanım sizin orda sezeryan için herkes kötü düşünüyormuş ama sende bu düşüncelere alışmışsın hiç öyle düşünme bence.
Kendi şahsi fikrimi söylüyorum evet sezeryan zor olabilir ama eğer doktor iyiyse fazla riskli bir durum olmuyor.
Bana göre vajinal doğum daha sıkıntılı Allah korusun o kadar risk var ki.
Yani burda saymıyorum bile olabilecek şeyleri
Ama inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vajinal veya sezeryan hiç fark etmez alırız bebeklerimizi kucağımıza
5-6 saat sonra sondayı cıkartıp kaldırıyorlar , sonra sıvı meyvesuyu vs ızın verıyolar gaz çıkarınca corba , ben daha kalkmadan gazım çıktı tam bırgun sonrada wc ye cıkabılmıstımNescafe koydum çantama su kolay onda sıkıntı olmaz.. Ne zaman ayağa kalkıyorsun ki ne zaman yürümene izin veriyorlar bir de ne zaman yemek yiyorsun?
Kaçırıyor benımkı ağzından sonra bıdaha da almıyorBenimki koca adam olmuş o zaman ,eh 2 aylık olduk nerdeyseşu an emzirirken yazıyorum ilk tutması için bastırıyorum enseden sonra bırakıyorum.
Sonra tatlının dibine vuracaksın merak etme. Emzirirken acayip tatlı isteği geliyorSinira yaklasmissin dedi yeme tatli dedi ztn surda dayancagim 1 hafta haftaya gelirse beyfendimiz rahatlicam
Benım sezeryanım mükemmel gectı gerçekten bende dıyorum doktorun elı cok hafıfmıs , benım sıkıntım anestezıyı atamamaktan kaynaklı oldu belkı kaçtı belden vururken sancı gelınce kendımı cekmıstım bılmıyorum, ama oğlumda uyuşukluğum gecınce baya ağrım olmustu bunda hıc olmadı desem yerıdır neyse benıde vuran anestezı olduValla burda en rahat sezeryan ben geçirdim galiba. Dr prof. eli acayip hızlı. Hafifmiş de demek ki. Gaz sancısı dışında ağrı olmadı. Gerçekten doktor önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?