İnşallah canım şimdi biraz iyiyim.Yarın a düşer o değer canım kilosu dusmediyse çok o beslenme alakalı değildir. Lohusalik annelik üzülmen de çok doğal ama iyi olacak annesi inan bana
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heraldeEndişe etme inanki iki gun bile surmez tedavisi kizim sariliktan yattin bir gün iki gece kalmisti üzme kendini
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşerNerede yatıyor canım özelde mi devlete mi gidiyorsun doktora? Eve gelip yatırmak daha zordur tahmin edebiliyorum. Senin yetmenle ilgisi yok ama toparlamaya çalış kendini çünkü ona sütün lazımSütünü etkilemesin üzüntü stres , kısa zamanda kavuşun
![]()

Sağol canım inşallahAy canım tüh çok üzüldüm ama onun sağlığı için en iyisi bu. Ve geçecek korkma kısa sürecek.![]()

Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldiKuzum korkma hemen toplayacak inşallahyanında kalman da çok iyi kendini hiç kötü hissetme herkesin başına gelebilecek şeyler
![]()