Yanlislik yapmisimBenimki yarııınyarın 39+3
Benimde arada vuruyor ama wc çıkınca veya gazdan sonra rahatlıyorum anlamadım. Günde 3 kez wcye çıkıyorum ishal gibi ama sayısı az bu durumuda anlamadımAyni kuzum ya. Ne gelen var ne giden sancim var belime vuruyor ama digerlerinden farkli degil
Gecmis olsun cnmMerhabalar, hastaneye giderken baygınlık geçirdim, tansiyonla ilgili sanırım bir sorun, doktor da bu şekilde normal yapamazsın dedi, pazartesiye gün verdi, öncesinde perşembe bir son kontrol, ardından pazartesi sezeryansağlıkla gelsin miniklerimiz, ama ben hala şoktayım, pazartesi kollarımda mı olacak yani ?
Bir arkadaşım peçetelerden minik huniler yapmıştı altını açar açmaz pipisine koyuyordu bi bakın isterseniz pipi hınisi diye bence çok hoştuAğız mendillerinden birine işaret koyduk yanına dikiş attık al sana pipi mendiliBezini kapatıyorsun da tekmeleyip açabiliyor En güzeli 1-2 mendil ayarla bezlerin yanında dursun
Ay insallah cnmcounselormom sandriyon kızlar tarihleriniz hayırlı olsun geliyor gelmekte olan darısı bizlere sağlıkla gelsin kuzucuklarınız
Allah allahhBenimde arada vuruyor ama wc çıkınca veya gazdan sonra rahatlıyorum anlamadım. Günde 3 kez wcye çıkıyorum ishal gibi ama sayısı az bu durumuda anlamadım
Ya dönenler oluyor evette seninki tombiş nasıl döncek zatenAy insallah cnm
Hele sen dur nasil oldu onu anlatmadimki
Once muayene etti hersey iyi yolunda dedi haftaya cumaya kadar bekleyelim belki doner belki kendi gelir dedihaftaya cuma 20 ekim ben 40+6 oluyorum
Bende hii ben belki bu cuma olur saniyodum dedim
Istiyomusun dedi bende sizde isterseniz evet neden olmasin dedim
Onun uzerine 13une ayarladi
Bencede hiç bişey anlamıyorumAllah allahh
Evet evet zaten diyoki kimildayinca emekleme pozisyonunda 10dk durYa dönenler oluyor evette seninki tombiş nasıl döncek zatenbilmiyorum bence iyi oldu sonunda kaptın tarihi yoksa onlar haftayada bir hafta daha bekleyelim bile diyebilirlerdi
Bencede hiç bişey anlamıyorum
Cumartesi 8.30 doğum olarak listeye ekleyebilirsin canım, kesinleştiHayirlisi olsun cnm
Dogmasi gerekiyosa doktoruna guven
O dogru karari verir insallah
Bende cuma gunu doguma giriyorum cnm ya korkmaCumartesi 8.30 doğum olarak listeye ekleyebilirsin canım, kesinleştisata göre 38+0'da olacak. Ama bana feci bir korku geldi, hiç böyle ummuyordum. Hayırlısı hepimiz için
Sen 13ü istiyordun dimi? Gözün aydın canım sonunda tarih belli oldu üstünden yük kalktı sağlıkla gelsin artıkAy insallah cnm
Once muayene etti hersey iyi yolunda dedi haftaya cumaya kadar bekleyelim belki doner belki kendi gelir dedihaftaya cuma 20 ekim ben 40+6 oluyorum
Aynen canim ben 13u istiyodumSen 13ü istiyordun dimi? Gözün aydın canım sonunda tarih belli oldu üstünden yük kalktı sağlıkla gelsin artık
Gün belirli olunca da öyle oluyor benim de öncesinde eşimin işleri var diye 20 Ekim dedik hem doktora hem bize uyan en net tarih oydu biz de sürekli aman önce gelme oğlum sakın önce gelme dur daha diyoruz çocuğa sürekliOlsun kuzum ikiniz de sağlıklısınız sağsalim aldın kucağına önemli olan bu
İnşallah hayırlısı ile
Çok şükür ya şimdi bir heyecan bir stresEşim de çarşamba akşam il dışına gidecek perşembe kalıp cuma sabaha gelecek şimdi diyoruz oğlum cumaya kadar bekle diye
Evet ya son 5
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım gözün aydınAy insallah cnm
Annem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussamYaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Hadi bakalım gözün aydın tarih belli olduDevakus Ve kızlar
Ben muayeneden çıktım.Nstde sancı yok gayet iyi.
Bebeğim iyi gelişimi yavaş ve hala geride, karın çevresi bir haftada 2 gün gelişmiş sadece 35+5 çıktı.
Kilosu 2936 gr bugün doğsa 2750-2900 gr arası doğar dedi.
Suyu felan her şey iyi.
5 günümüz kaldı bazen 40.haftadan sonra beklettğimiz oluyor ama bebeğin gelişimi yavaş bekletmeyelim eğer cumartesiye kadar sancı su vs.gelmezse sabah 9da gel yatışını yapalım muayenene göre de doğum şeklini konuşuruz dedi
Yani cumartesiye kadar kendi doğmazsa oğluşum dışarıdan müdaha ile kesin cumartesi gelecek
Söke söke aldın valla helal olsunAy insallah cnm
Aa belli oldu muu? Bana da yarın bebiş kilo aldı sezeryanle alalım dicek gibime geliyor artık sağlıkla doğsun istiyorum normali sezeryanı geçtimYanlislik yapmisimduzeltiyorum
Ayni zamandada belirlenmis sezeryan tarihimi yazim
Ağız mendili lazım ya iyi yapmışsınİyi ki 150 bin tane ağız mendili almışım o zaman işe yarayacak desene haha
Çok sevindim günün belli olmasına en azından belirsizlik bitti
Senden 6 gün sonra da sıra bizde olacak inşallahhaydi sırayla doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?