Yaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Başınız sağolsun Allah sabır versin canım çok zor kayıp heleki senin şu psikoloji ile 5 kat zorAnnem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussam
Canım açlık ağlamasını çözdüm ben. Ağlama seslerini takip ettin mi hiç ☺ Ingaaa diye bağırıyorsa aç bizimkiKızlar her emzirme.de yutkunma oluyor mu ne sıklıkla emziriyorsunuz . Kaç cisli bez oluyor? Cesaret edip mamayi azalttim ama her ağlamada bu çocuk aç baskısı oluyor üstümde beni gazlayin biraz lütfen
Sagol cnmGün belirli olunca da öyle oluyor benim de öncesinde eşimin işleri var diye 20 Ekim dedik hem doktora hem bize uyan en net tarih oydu biz de sürekli aman önce gelme oğlum sakın önce gelme dur daha diyoruz çocuğa sürekli
Annem de bugün bana beni aramadan önce whastaptan yaz mutlaka direk arayınca doğuruyorsun sanıp panik oluyorum ben kendimi 20 ekime şartladım bana panik atak geçirtme sakın diyo haha
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım gözün aydın
Canim benim basiniz sagolsunAnnem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussam
Ya cok suyuna gittim aslindaSöke söke aldın valla helal olsunay ne direndiler
Oldu cnm 13u cuma gunu Allah izin verirseAa belli oldu muu? Bana da yarın bebiş kilo aldı sezeryanle alalım dicek gibime geliyor artık sağlıkla doğsun istiyorum normali sezeryanı geçtim
Yok kuzum yni tokken de yapıyor onu . Mama içtiğinde gazdan oluyor tükendim artık gerçekten söyle çok sütüm olsaydı düşünmeseydim keskeCanım açlık ağlamasını çözdüm ben. Ağlama seslerini takip ettin mi hiç ☺ Ingaaa diye bağırıyorsa aç bizimki
En son 3700 küsürdü yarın bakalım kaç çıkacak bilmiyorum hayırlısı AllahtanSagol cnm
13 cuma hristiyanlarda pek ugurlu bi gun degil kadin sasirdi 13 cumayi secince
Canim benim basiniz sagolsun
Rabbim size ve geride kalan ailesine sabir versin
bu bir sinav
biliyosun bende gecen hafta annemin kanser oldugunu ogrendim
2 gun kendime gelemedim
cok zor oldu benim icin
Ama guclu olmak zorundayim
cocuklarim ve bebegim icin insallah rabbim bu gunlerin hatrina onu bize bagislasin
cok zor bi durum biliyorum ama dirayetli ol hersey Allahtan gelir
Ya cok suyuna gittim aslinda
Isin ince noktasi buymus
Bileydim haftalardi suyuna giderdim cokdan dogurturduneyse hayirlisi olsun
Oldu cnm 13u cuma gunu Allah izin verirse
Ya benimki sisko bebek 38+5de alacam dedi aylar oncesi
Sonra baktiki cocuk donmuyo sezeryan olacak son gune kadar bekletti
En son kilosu kacti?
Hesaplara gore bizimki dogumda 4kilo olacak ama bellide olmaz yani gorecez
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunYaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Başınız sağolsun canım, evlatların için güçlü durman lazım, annen e destek olman lazım.. ilk şok durumu geçtikten sonra sende eminim ki daha aklı selim duracaksın.. önemli olan şimdilik bebeğin, çok zor Allah yaşatmasınAnnem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussam
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun Allah sizlere sabırlar dayanma gücü versin inşallah canımYaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Hayır demekten zarar gelmez. Herşeyi yolun başında belli eder şahsen çok faydasını gördüm. İnsan seçmeye de yarıyor, niyetler ortaya çıkıyor falan.Kimseye hayır diyemiyorum bu yüzden genelde kimseyle samimi olmuyorum. Kız da liseden arkdaşım
Sagol cnm
bu bir sinav
2 gun kendime gelemedim
cok zor oldu benim icin
cocuklarim ve bebegim icin insallah rabbim bu gunlerin hatrina onu bize bagislasin
Isin ince noktasi buymus
En son kilosu kacti?
Aa evet onlarda 13. Cuma uğursuz sayılıyordu değil mi. öyle filmleri falan vardı hattaSagol cnm
bu bir sinav
2 gun kendime gelemedim
cok zor oldu benim icin
Isin ince noktasi buymus
En son kilosu kacti?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım.Yaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Cok detaya girmicem ama kucuk bi kac tarih vericemAa evet onlarda 13. Cuma uğursuz sayılıyordu değil mi. öyle filmleri falan vardı hattaben batıl inanç sanıyordum dinleriyle alakalı bir şey miymiş tuhaf yaw Allah’ın günü işte
Yok kuzum 3 kg doğacağını sanmıyorum ama 2750-2950 arası doğacak sanırımÇok sevindim 3 kilo doğacak o zaman minnoşbirşeylerin belirli olması çok iyi yaa az kaldı geliyor oğluşun sağlıkla gell Sarper
Amin inşallah canımSağlıkla kavuşun inşallah canım
Ziyâret saati oluyormuş o ara erkek alıyor ama saat bitince almıyorlarValla mecbur kalınca alıyorlarAnnem gece yola çıkmıştı yetişemediler bir iki saat eşim durdu yanımda sonra zaten yanımdakine de erkek ziyaretçi geldi, burası mı çok rahat ya
Ben bu nstyi anlamadım sancıdan geberiyorum doğumda 20 falan çıkıyo, en yüksek 60 gördüm diyorum bu benim sancıları göstermiyor, yok o ekrana çıkmıyo dediler de kağıdı göremedim
Ahahaha gerçekten öyle ya insan strese de giriyorGün belirli olunca da öyle oluyor benim de öncesinde eşimin işleri var diye 20 Ekim dedik hem doktora hem bize uyan en net tarih oydu biz de sürekli aman önce gelme oğlum sakın önce gelme dur daha diyoruz çocuğa sürekli
Annem de bugün bana beni aramadan önce whastaptan yaz mutlaka direk arayınca doğuruyorsun sanıp panik oluyorum ben kendimi 20 ekime şartladım bana panik atak geçirtme sakın diyo haha
Amin inşallah canım Gün belli ama nasıl gelecek bilmiyorum bakalım o da cumartesi belli olacakHadi bakalım gözün aydın tarih belli olduSağlıkla kavuşun
Yarın konuşacağım su an doğum olmayacak sorun çıkmadı en fazla 1 gece misafir ederim inşallah fazlası olmazHayır demekten zarar gelmez. Herşeyi yolun başında belli eder şahsen çok faydasını gördüm. İnsan seçmeye de yarıyor, niyetler ortaya çıkıyor falan.
Alakası yok konuyla ama içerlemişim demek ki son yaşadığım şey geldi aklıma. Umrede çok da samimi olmadığım bir arkadaş, çok samimi bir arkadaşım var adımızı bir kağıda yazıp fotoğrafını çeksene hatıramız olsun dedi. Kusura bakma canım buranın maneviyatına ters geliyor o yüzden kendime hatıra olarak kalması için bir kaç kabe fotoğrafından başka kendi fotoğrafımı dahi çekmedim dedim. Kız bu yüzden numaramı silmiş
Umreye hacca giden birinden dua harici birşey istemek gelmez şahsen benim aklıma, utanırım zaten. Hatta çok da samimi olduğum biri değilse dua bile istemem belki. Ben oraya ibadet etmeye gitmişim tanımadığım insanın gönlü olsun diye istemediğim bir şeyi sırf hatır gönül olsun diye bile yapmadım, yapmam.
Arkadaşın için konuşayım, kibar bir dille teşekkür ederim canım iyi ki varsın artık daha iyi hissediyorum diyebilirsin, buna da alınacak insan herşeye alınır diye düşünüyorum..
Bizim burasından bahsetmiştim sana dimi, eşim istediği saatte her zaman girdi hiç sorun yaşamadıkZiyâret saati oluyormuş o ara erkek alıyor ama saat bitince almıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?