2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Annem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussam
Başınız sağolsun Allah sabır versin canım çok zor kayıp heleki senin şu psikoloji ile 5 kat zor Çocukların okulda mı onlar gelince rahatlatır biraz seni, annen nasıl senin için dik duruyorsa sende çocukların için öyle yapabilirsin öyle güçlü değilim diyerek bırakma kendini her anne güçlüdür Acını da yaşayacaksın içine at demiyorum tabiki ama hayat devam ediyor. Doktoruna git bi bebeğini gör kalbini duy o da rahatlatır bence. Allah rahmet eylesin

Kızlar her emzirme.de yutkunma oluyor mu ne sıklıkla emziriyorsunuz . Kaç cisli bez oluyor? Cesaret edip mamayi azalttim ama her ağlamada bu çocuk aç baskısı oluyor üstümde beni gazlayin biraz lütfen
Canım açlık ağlamasını çözdüm ben. Ağlama seslerini takip ettin mi hiç ☺ Ingaaa diye bağırıyorsa aç bizimki

Sagol cnm
13 cuma hristiyanlarda pek ugurlu bi gun degil kadin sasirdi 13 cumayi secince
Annem ağlayamıyor onu yazamamışım ben varım diye kadıncağız taş kesti ama ben durduramıyorum kendimi ne yapsam nasıl sussam
Canim benim basiniz sagolsun
Rabbim size ve geride kalan ailesine sabir versin
bu bir sinav
biliyosun bende gecen hafta annemin kanser oldugunu ogrendim
2 gun kendime gelemedim
cok zor oldu benim icin
Ama guclu olmak zorundayim
cocuklarim ve bebegim icin insallah rabbim bu gunlerin hatrina onu bize bagislasin
cok zor bi durum biliyorum ama dirayetli ol hersey Allahtan gelir
Söke söke aldın valla helal olsun ay ne direndiler
Ya cok suyuna gittim aslinda
Isin ince noktasi buymus
Bileydim haftalardi suyuna giderdim cokdan dogurturduneyse hayirlisi olsun
Aa belli oldu muu? Bana da yarın bebiş kilo aldı sezeryanle alalım dicek gibime geliyor artık sağlıkla doğsun istiyorum normali sezeryanı geçtim
Oldu cnm 13u cuma gunu Allah izin verirse
Ya benimki sisko bebek 38+5de alacam dedi aylar oncesi
Sonra baktiki cocuk donmuyo sezeryan olacak son gune kadar bekletti
En son kilosu kacti?
Hesaplara gore bizimki dogumda 4kilo olacak ama bellide olmaz yani gorecez

En son 3700 küsürdü yarın bakalım kaç çıkacak bilmiyorum hayırlısı Allahtan

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım, evlatların için güçlü durman lazım, annen e destek olman lazım.. ilk şok durumu geçtikten sonra sende eminim ki daha aklı selim duracaksın.. önemli olan şimdilik bebeğin, çok zor Allah yaşatmasın

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun Allah sizlere sabırlar dayanma gücü versin inşallah canım

Kimseye hayır diyemiyorum bu yüzden genelde kimseyle samimi olmuyorum. Kız da liseden arkdaşım
Hayır demekten zarar gelmez. Herşeyi yolun başında belli eder şahsen çok faydasını gördüm. İnsan seçmeye de yarıyor, niyetler ortaya çıkıyor falan.

Alakası yok konuyla ama içerlemişim demek ki son yaşadığım şey geldi aklıma. Umrede çok da samimi olmadığım bir arkadaş, çok samimi bir arkadaşım var adımızı bir kağıda yazıp fotoğrafını çeksene hatıramız olsun dedi. Kusura bakma canım buranın maneviyatına ters geliyor o yüzden kendime hatıra olarak kalması için bir kaç kabe fotoğrafından başka kendi fotoğrafımı dahi çekmedim dedim. Kız bu yüzden numaramı silmiş
Umreye hacca giden birinden dua harici birşey istemek gelmez şahsen benim aklıma, utanırım zaten. Hatta çok da samimi olduğum biri değilse dua bile istemem belki. Ben oraya ibadet etmeye gitmişim tanımadığım insanın gönlü olsun diye istemediğim bir şeyi sırf hatır gönül olsun diye bile yapmadım, yapmam.

Arkadaşın için konuşayım, kibar bir dille teşekkür ederim canım iyi ki varsın artık daha iyi hissediyorum diyebilirsin, buna da alınacak insan herşeye alınır diye düşünüyorum..

Aa evet onlarda 13. Cuma uğursuz sayılıyordu değil mi. öyle filmleri falan vardı hatta ben batıl inanç sanıyordum dinleriyle alakalı bir şey miymiş tuhaf yaw Allah’ın günü işte

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım.
Gözden yaş akar hüzünle, peygamber efendimiz de oğlunu kabre koyarken ağlamış ama kendini de çok yıpratmamış. KK de dinle diyanetle ilgili en ufak şey yazsan herkes Müslüman olmak zorunda mı diyen bir linç tayfası var onların görmeyeceğini umarak yazıyorum, hadis var çok ağlamak ölü için kötü birşey aslında biliyor musun? Ölenin arkasından çok ağlanınca o feryatlar azap olacakmış sahih buhari hadisinde geçiyor. Buhari hadisleri Kuranı kerim den sonra dinimiz için en güvenilir ve sahih kaynaktır. Rabbim sabırlar versin, ya sabır ya selamet çekebilirsin. Eğer sana ya da bebeğine zarar gelse yine günah, çünkü insanın kendine azap etmesi de dinimizce yasak. Genç ölelim yaşlı ölelim diye hiç birimiz senet imzalamadık, ömrümüzü Allah biliyor. Kalan kısmı geçen kısmından hayırlı olur inşaallah hepimiz için Yapacağın en güzel şey dua etmek. Çekilmiş biraz kelime-i tevhidim var bende onu dayın için bağışlayayım Allah kabul etsin.

Aa evet onlarda 13. Cuma uğursuz sayılıyordu değil mi. öyle filmleri falan vardı hatta ben batıl inanç sanıyordum dinleriyle alakalı bir şey miymiş tuhaf yaw Allah’ın günü işte
Cok detaya girmicem ama kucuk bi kac tarih vericem
1453 = 1+4+5+3
571= 5+7+1

Cuma= Muslumanlarin mubarek gunu

Çok sevindim 3 kilo doğacak o zaman minnoş birşeylerin belirli olması çok iyi yaa az kaldı geliyor oğluşun sağlıkla gell Sarper
Yok kuzum 3 kg doğacağını sanmıyorum ama 2750-2950 arası doğacak sanırım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Sağlıkla kavuşun inşallah canım
Amin inşallah canım

Ziyâret saati oluyormuş o ara erkek alıyor ama saat bitince almıyorlar

Ahahaha gerçekten öyle ya insan strese de giriyor
Hadi bakalım gözün aydın tarih belli oldu Sağlıkla kavuşun
Amin inşallah canım Gün belli ama nasıl gelecek bilmiyorum bakalım o da cumartesi belli olacak

Yarın konuşacağım su an doğum olmayacak sorun çıkmadı en fazla 1 gece misafir ederim inşallah fazlası olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…