Carsambaya kadar gelmezse benim carsamba netlesir gibi geliyor kuzum seninde persembe netlestirir bence doktor. 40 tan sonra beklemez heralde seninkide
Evet banada öyle geliyor perşembeden sonra 4 günüm kalmış olcak zatenCarsambaya kadar gelmezse benim carsamba netlesir gibi geliyor kuzum seninde persembe netlestirir bence doktor. 40 tan sonra beklemez heralde seninkide
Aaa o zaman ayni gun dogurucazEvet banada öyle geliyor perşembeden sonra 4 günüm kalmış olcak zaten
Carsambaya kadar gelmezse benim carsamba netlesir gibi geliyor kuzum seninde persembe netlestirir bence doktor. 40 tan sonra beklemez heralde seninki de
Bende şimdi bekliyorum nstde yine sancı yok en yüksek sancı 20 çıktı o da bir iki kez
Ee senin doktor kacs kadar bekletcek kuzumBende şimdi bekliyorum nstde yine sancı yok en yüksek sancı 20 çıktı o da bir iki kez
Bakalım bu kontrolde belli olur daha girmedim randevuya ama bana 40ı geçer gibi geliyor.Ee senin doktor kacs kadar bekletcek kuzum
Bende başkasında kalınca uyuyamıyorum ya evde biri olunca da uyuyamıyorumEmin ol canım bu yatılı misafir fobisi hepimizde vargidince de birine çok rahatsız olurum uyuyamam bile..
Biri bize gelse stresten kendimi yerim...inşallah arkadaşın kendi iptal eder
Bende doğumda annemdeyim ama gorumcem tutturdu bende gelirim doğuma diye 5 kere anlattım abla ben annemle daha rahat olurum nazım niyazi ona geçer ondan utanmam diye ama dinlemiyor biletle almışbende en son gel ama ben annemle daha rahat olurum ona göre dedim inşallah gelince dinler
Ağız mendillerinden birine işaret koyduk yanına dikiş attık al sana pipi mendiliPipi mendili nasıl bir şey ki acabaöyle ayrıca satılan özel bir şey mi yoksa bir mendili pipi mendili mi yaptınız bezini kapatırız diyor eşim ama diğer bezi takarken öbür bezi orada tutmak falan el çabukluğu lazım bir şey kapatmazsak biz de baya eğleniriz kesinnn
Benimkinde sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hayırlı bir zamanda sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallahGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
@counselormom 38+2
Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
@DiyetBayan 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Hadi bakalım doğuralımdaAaa o zaman ayni gun dogurucaz
Benimki bekletmez o kadar çatıdan dolayı bakalım bebeğin kilos falan konuşucaz bizde bu haftaBakalım bu kontrolde belli olur daha girmedim randevuya ama bana 40ı geçer gibi geliyor.
Takip edelim kontrollerde sorun olmazsa 41e kadar bekleyelim diyebilir yani bana öyle diyecek gibi geliyor nedense
Biz en gec haftaya sali dogurmus oluruzHadi bakalım doğuralımda
Benimki bekletmez o kadar çatıdan dolayı bakalım bebeğin kilos falan konuşucaz bizde bu haftabakalım seninki ne diyecek
Günaydın ben de tansiyon problemi yaşamaya başladım. Öncesinde hiç bir problemim yoktu. Kan idrar testi normal çıktı ama tansiyonum yüksek. Senin hangi sonuçların kötü çıktı? İdrar da protein görüldü mü?Günaydın herkeseben 9'dan beri hastanedeyim. Doktorum sonuçlarımı beğenmedi, tansiyonu düşüremiyoruz. Bebişim 39'u bitirmiş görünüyor ölçümlerde. Şekerim dengesiz. Yatışımı yapmak istiyor ama ben hiç hazır olmadığımı fark ettim. Şimdi yatırmasam bile cumartesi alacağız bebeği riske atamam dedi. Nst'de de çok fazla hareketli çıktı. Şimdi 15 dakikada bir tansiyonuma bakılıyor, yatışını yapıp 24 saat şeker tansiyon takibi yapmamız lazım dedi, bakalım ben bunu da evde yapma taraftarıyım. Amacım cumartesiye kadar durayım belki kendi gelir. Ama hiç açıklığım yok ay doğsun doğsun diyordum ama şimdi inanılmaz panik oldum. Napcam
Valla benimki bekletmeyecek sankiBiz en gec haftaya sali dogurmus oluruz
Ne kadar yüksek çıkıyor tansiyonun devamlı mı yüksek? İlaç başlayabilirlerdi aslında. Tit de protein kaçağı yok galiba 24 saatlik mi verdin?Günaydın ben de tansiyon problemi yaşamaya başladım. Öncesinde hiç bir problemim yoktu. Kan idrar testi normal çıktı ama tansiyonum yüksek. Senin hangi sonuçların kötü çıktı? İdrar da protein görüldü mü?
Allahım nolur sağlıkla kucağımıza alalım
Devamlı yüksek çıkmıyor. Az önce ölçtüm 115/70 mesela ama dün gece 15/9 du.Ne kadar yüksek çıkıyor tansiyonun devamlı mı yüksek? İlaç başlayabilirlerdi aslında. Tit de protein kaçağı yok galiba 24 saatlik mi verdin?
Kiz haftaya ptesi 40 dolmuyor muuValla benimki bekletmeyecek sanki
Hadi bakalım doğuralımda
Benimki bekletmez o kadar çatıdan dolayı bakalım bebeğin kilos falan konuşucaz bizde bu haftabakalım seninki ne diyecek
Ayy hadi kuzum belirsizlikler gitti sukur saglikla gelsin minnosDevakus Ve kızlar
Ben muayeneden çıktım.Nstde sancı yok gayet iyi.
Bebeğim iyi gelişimi yavaş ve hala geride, karın çevresi bir haftada 2 gün gelişmiş sadece 35+5 çıktı.
Kilosu 2936 gr bugün doğsa 2750-2900 gr arası doğar dedi.
Suyu felan her şey iyi.
5 günümüz kaldı bazen 40.haftadan sonra beklettğimiz oluyor ama bebeğin gelişimi yavaş bekletmeyelim eğer cumartesiye kadar sancı su vs.gelmezse sabah 9da gel yatışını yapalım muayenene göre de doğum şeklini konuşuruz dedi
Yani cumartesiye kadar kendi doğmazsa oğluşum dışarıdan müdaha ile kesin cumartesi gelecek
Valla mecbur kalınca alıyorlarD
Devlet hastanesinde erkek almıyorlar ama evde yanımda olacak
Ben bu nstyi anlamadım sancıdan geberiyorum doğumda 20 falan çıkıyo, en yüksek 60 gördüm diyorum bu benim sancıları göstermiyor, yok o ekrana çıkmıyo dediler de kağıdı göremedimBende şimdi bekliyorum nstde yine sancı yok en yüksek sancı 20 çıktı o da bir iki kez
Hadi gari doğurunGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
@counselormom 38+2
Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
@DiyetBayan 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?