2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Carsambaya kadar gelmezse benim carsamba netlesir gibi geliyor kuzum seninde persembe netlestirir bence doktor. 40 tan sonra beklemez heralde seninkide
Evet banada öyle geliyor perşembeden sonra 4 günüm kalmış olcak zaten

Ee senin doktor kacs kadar bekletcek kuzum
Bakalım bu kontrolde belli olur daha girmedim randevuya ama bana 40ı geçer gibi geliyor.
Takip edelim kontrollerde sorun olmazsa 41e kadar bekleyelim diyebilir yani bana öyle diyecek gibi geliyor nedense

Bende başkasında kalınca uyuyamıyorum ya evde biri olunca da uyuyamıyorum o da ne dusuncesiz ya istenmeyen yerede ne ısrar ediyorsa. Gelip bol bol ortalık karıştırır artık yoksa bu ısrardan iyi bir şey çıkmaz

Ağız mendillerinden birine işaret koyduk yanına dikiş attık al sana pipi mendili Bezini kapatıyorsun da tekmeleyip açabiliyor En güzeli 1-2 mendil ayarla bezlerin yanında dursun

Aaa o zaman ayni gun dogurucaz
Hadi bakalım doğuralımda
Bakalım bu kontrolde belli olur daha girmedim randevuya ama bana 40ı geçer gibi geliyor.
Takip edelim kontrollerde sorun olmazsa 41e kadar bekleyelim diyebilir yani bana öyle diyecek gibi geliyor nedense
Benimki bekletmez o kadar çatıdan dolayı bakalım bebeğin kilos falan konuşucaz bizde bu hafta bakalım seninki ne diyecek

Günaydın ben de tansiyon problemi yaşamaya başladım. Öncesinde hiç bir problemim yoktu. Kan idrar testi normal çıktı ama tansiyonum yüksek. Senin hangi sonuçların kötü çıktı? İdrar da protein görüldü mü?
Allahım nolur sağlıkla kucağımıza alalım

Ne kadar yüksek çıkıyor tansiyonun devamlı mı yüksek? İlaç başlayabilirlerdi aslında. Tit de protein kaçağı yok galiba 24 saatlik mi verdin?

Ne kadar yüksek çıkıyor tansiyonun devamlı mı yüksek? İlaç başlayabilirlerdi aslında. Tit de protein kaçağı yok galiba 24 saatlik mi verdin?
Devamlı yüksek çıkmıyor. Az önce ölçtüm 115/70 mesela ama dün gece 15/9 du.
Tüm testlerim normal olunca 24 saatlik idrar başlamadılar. Şimdilik takip ediyoruz ama endişeleniyorum bugün perinatalog gördü bebeği, bebek falan gayet iyi. 3 günde bir kan idrar testi vereceğim. İnşallah bir şey olmaz

Hadi bakalım doğuralımda
Benimki bekletmez o kadar çatıdan dolayı bakalım bebeğin kilos falan konuşucaz bizde bu hafta bakalım seninki ne diyecek
Devakus Ve kızlar
Ben muayeneden çıktım.Nstde sancı yok gayet iyi.
Bebeğim iyi gelişimi yavaş ve hala geride, karın çevresi bir haftada 2 gün gelişmiş sadece 35+5 çıktı.
Kilosu 2936 gr bugün doğsa 2750-2900 gr arası doğar dedi.
Suyu felan her şey iyi.
5 günümüz kaldı bazen 40.haftadan sonra beklettğimiz oluyor ama bebeğin gelişimi yavaş bekletmeyelim eğer cumartesiye kadar sancı su vs.gelmezse sabah 9da gel yatışını yapalım muayenene göre de doğum şeklini konuşuruz dedi
Yani cumartesiye kadar kendi doğmazsa oğluşum dışarıdan müdaha ile kesin cumartesi gelecek

Ayy hadi kuzum belirsizlikler gitti sukur saglikla gelsin minnos

D
Devlet hastanesinde erkek almıyorlar ama evde yanımda olacak
Valla mecbur kalınca alıyorlar Annem gece yola çıkmıştı yetişemediler bir iki saat eşim durdu yanımda sonra zaten yanımdakine de erkek ziyaretçi geldi, burası mı çok rahat ya
Bende şimdi bekliyorum nstde yine sancı yok en yüksek sancı 20 çıktı o da bir iki kez
Ben bu nstyi anlamadım sancıdan geberiyorum doğumda 20 falan çıkıyo, en yüksek 60 gördüm diyorum bu benim sancıları göstermiyor, yok o ekrana çıkmıyo dediler de kağıdı göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…