2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi gözün aydın En azından elinde tarih var bir haftanız kaldı Ben de erken geldiği için bu aralar çok içerliyorum, sanki 38leri 39ları kaçırmış gibi hissediyorum diyorum olsaydı karnımda. Ama çocuk kucağımda duruyor böyle bir çelişki

Desene son günler

Ben 38 göremiyorum sanırım oğlumda da 37+5 te suyum geldi, Linoş hanım zaten şov yaptı 35+4 te gelerek

Benim de sonuçlar temiz, protein kaçağı da yok ama tansiyonum asla düşmüyor. Son 2 gündür baş ağrısı da yapmaya başladı. Bugün acil yatış istedi ben ikna ettim dedim hazır hissetmiyorum. 14'ü geçerse yatış, geçmezse cumartesi 8.30'da sezaryenim var

Olmaz inşAllah tabi içini ferah tut haftan iyi artık zaten protein kaçağında yokmuş ne güzel sıkı takip ediceksin en azından öyle düşünelim Çok sevindim 3 kilo doğacak o zaman minnoş birşeylerin belirli olması çok iyi yaa az kaldı geliyor oğluşun sağlıkla gell Sarper

PPlaceboEEffect ikinize de geçmiş olsun canım inşallah sağsalim sorun olmadan alırsınız bebişleri kucağınıza

Ağız mendillerinden birine işaret koyduk yanına dikiş attık al sana pipi mendili Bezini kapatıyorsun da tekmeleyip açabiliyor En güzeli 1-2 mendil ayarla bezlerin yanında dursun
İyi ki 150 bin tane ağız mendili almışım o zaman işe yarayacak desene haha
Çok sevindim günün belli olmasına en azından belirsizlik bitti
Senden 6 gün sonra da sıra bizde olacak inşallah haydi sırayla doğuralım

Ayy hadi kuzum belirsizlikler gitti sukur saglikla gelsin minnos
Çok şükür canım 5 gün bekleyeceğiz gelmiyorsa zorla getireceğiz
Ben bu nstyi anlamadım sancıdan geberiyorum doğumda 20 falan çıkıyo, en yüksek 60 gördüm diyorum bu benim sancıları göstermiyor, yok o ekrana çıkmıyo dediler de kağıdı göremedim
Kuzum nst kağıdında altta toco oluyor ben ordan bakıp dedim en yüksek 20 diye cihazda yazanı çok önemsememek lazım sanırım

Hadi gözünüz aydın Sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum

Hayirlisi olsun cnm
Dogmasi gerekiyosa doktoruna guven
O dogru karari verir insallah

Merhabalar, hastaneye giderken baygınlık geçirdim, tansiyonla ilgili sanırım bir sorun, doktor da bu şekilde normal yapamazsın dedi, pazartesiye gün verdi, öncesinde perşembe bir son kontrol, ardından pazartesi sezeryan sağlıkla gelsin miniklerimiz, ama ben hala şoktayım, pazartesi kollarımda mı olacak yani ?

Sağlıkla kavuşun inşallah canım

Olsun kuzum ikiniz de sağlıklısınız sağsalim aldın kucağına önemli olan bu
Hadi gözünüz aydın Sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum
İnşallah hayırlısı ile
Çok sevindim günün belli olmasına en azından belirsizlik bitti
Senden 6 gün sonra da sıra bizde olacak inşallah haydi sırayla doğuralım
Çok şükür ya şimdi bir heyecan bir stres Eşim de çarşamba akşam il dışına gidecek perşembe kalıp cuma sabaha gelecek şimdi diyoruz oğlum cumaya kadar bekle diye
Desene son günler
Evet ya son 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…