- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Göremezsin canım şu bazen doğumda gelir bazen hekim açar illa gelir.diye bur durum olmuyor bir de bakmışsın gelmisKızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Benimki yarııınGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
counselormom 38+2
@Flowervillage 38+4
R ririi 39+3
PPlaceboEEffect 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Hadi gözün aydınDevakus Ve kızlar
Ben muayeneden çıktım.Nstde sancı yok gayet iyi.
Bebeğim iyi gelişimi yavaş ve hala geride, karın çevresi bir haftada 2 gün gelişmiş sadece 35+5 çıktı.
Kilosu 2936 gr bugün doğsa 2750-2900 gr arası doğar dedi.
Suyu felan her şey iyi.
5 günümüz kaldı bazen 40.haftadan sonra beklettğimiz oluyor ama bebeğin gelişimi yavaş bekletmeyelim eğer cumartesiye kadar sancı su vs.gelmezse sabah 9da gel yatışını yapalım muayenene göre de doğum şeklini konuşuruz dedi
Yani cumartesiye kadar kendi doğmazsa oğluşum dışarıdan müdaha ile kesin cumartesi gelecek
Desene son günlerDevakus Ve kızlar
Bebeğim iyi gelişimi yavaş ve hala geride, karın çevresi bir haftada 2 gün gelişmiş sadece 35+5 çıktı.
Suyu felan her şey iyi.
5 günümüz kaldı bazen 40.haftadan sonra beklettğimiz oluyor ama bebeğin gelişimi yavaş bekletmeyelim eğer cumartesiye kadar sancı su vs.gelmezse sabah 9da gel yatışını yapalım muayenene göre de doğum şeklini konuşuruz dedi
Yani cumartesiye kadar kendi doğmazsa oğluşum dışarıdan müdaha ile kesin cumartesi gelecek
Ben 38 göremiyorum sanırımHadi gözün aydınEn azından elinde tarih var bir haftanız kaldı Ben de erken geldiği için bu aralar çok içerliyorum, sanki 38leri 39ları kaçırmış gibi hissediyorum diyorum olsaydı karnımda. Ama çocuk kucağımda duruyor böyle bir çelişki
Benim de sonuçlar temiz, protein kaçağı da yok ama tansiyonum asla düşmüyor. Son 2 gündür baş ağrısı da yapmaya başladı. Bugün acil yatış istedi ben ikna ettim dedim hazır hissetmiyorum. 14'ü geçerse yatış, geçmezse cumartesi 8.30'da sezaryenim varGünaydın ben de tansiyon problemi yaşamaya başladım. Öncesinde hiç bir problemim yoktu. Kan idrar testi normal çıktı ama tansiyonum yüksek. Senin hangi sonuçların kötü çıktı? İdrar da protein görüldü mü?
Allahım nolur sağlıkla kucağımıza alalım
Olmaz inşAllah tabiDevamlı yüksek çıkmıyor. Az önce ölçtüm 115/70 mesela ama dün gece 15/9 du.
Tüm testlerim normal olunca 24 saatlik idrar başlamadılar. Şimdilik takip ediyoruz ama endişeleniyorumbugün perinatalog gördü bebeği, bebek falan gayet iyi. 3 günde bir kan idrar testi vereceğim. İnşallah bir şey olmaz
Çok sevindim 3 kilo doğacak o zaman minnoşDevakus Ve kızlar
Suyu felan her şey iyi.
Evet 40+0 oluyorum pazartesiKiz haftaya ptesi 40 dolmuyor muu
Günaydın ben de tansiyon problemi yaşamaya başladım. Öncesinde hiç bir problemim yoktu. Kan idrar testi normal çıktı ama tansiyonum yüksek. Senin hangi sonuçların kötü çıktı? İdrar da protein görüldü mü?
Allahım nolur sağlıkla kucağımıza alalım
İyi ki 150 bin tane ağız mendili almışım o zaman işe yarayacak desene hahaAğız mendillerinden birine işaret koyduk yanına dikiş attık al sana pipi mendiliBezini kapatıyorsun da tekmeleyip açabiliyor En güzeli 1-2 mendil ayarla bezlerin yanında dursun
Çok sevindim günün belli olmasına en azından belirsizlik bittiDevakus Ve kızlar
Suyu felan her şey iyi.
En gec sali bizde ogluslar insallahEvet 40+0 oluyorum pazartesi
Çok şükür canımAyy hadi kuzum belirsizlikler gitti sukur saglikla gelsin minnos
Kuzum nst kağıdında altta toco oluyor ben ordan bakıp dedim en yüksek 20 diye cihazda yazanı çok önemsememek lazım sanırımBen bu nstyi anlamadım sancıdan geberiyorum doğumda 20 falan çıkıyo, en yüksek 60 gördüm diyorum bu benim sancıları göstermiyor, yok o ekrana çıkmıyo dediler de kağıdı göremedim
Doğru haklısınEn gec sali bizde ogluslar insallah
Hadi gözünüz aydınDevakus Ve kızlar
Suyu felan her şey iyi.
Hayirlisi olsun cnmGünaydın herkeseben 9'dan beri hastanedeyim. Doktorum sonuçlarımı beğenmedi, tansiyonu düşüremiyoruz. Bebişim 39'u bitirmiş görünüyor ölçümlerde. Şekerim dengesiz. Yatışımı yapmak istiyor ama ben hiç hazır olmadığımı fark ettim. Şimdi yatırmasam bile cumartesi alacağız bebeği riske atamam dedi. Nst'de de çok fazla hareketli çıktı. Şimdi 15 dakikada bir tansiyonuma bakılıyor, yatışını yapıp 24 saat şeker tansiyon takibi yapmamız lazım dedi, bakalım ben bunu da evde yapma taraftarıyım. Amacım cumartesiye kadar durayım belki kendi gelir. Ama hiç açıklığım yok ay doğsun doğsun diyordum ama şimdi inanılmaz panik oldum. Napcam
Merhabalar, hastaneye giderken baygınlık geçirdim, tansiyonla ilgili sanırım bir sorun, doktor da bu şekilde normal yapamazsın dedi, pazartesiye gün verdi, öncesinde perşembe bir son kontrol, ardından pazartesi sezeryanGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
counselormom 38+2
@Flowervillage 38+4
R ririi 39+3
PPlaceboEEffect 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Ayni kuzum ya. Ne gelen var ne giden sancim var belime vuruyor ama digerlerinden farkli degilPPlaceboEEffect sana da çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin miniğin
Doğru haklısınnasılsın bugün doktorun ptesi salı demişti ya
Sağlıkla kavuşun inşallah canımDevakus Ve kızlar
Suyu felan her şey iyi.
Gidimde tabloya belirlenen sezeryan tarihimi yazimHadi gari doğurun
Olsun kuzum ikiniz de sağlıklısınız sağsalim aldın kucağına önemli olan buHadi gözün aydınEn azından elinde tarih var bir haftanız kaldı Ben de erken geldiği için bu aralar çok içerliyorum, sanki 38leri 39ları kaçırmış gibi hissediyorum diyorum olsaydı karnımda. Ama çocuk kucağımda duruyor böyle bir çelişki
İnşallah hayırlısı ileHadi gözünüz aydınSağlıklı, kolay doğumlar diliyorum
Çok şükür ya şimdi bir heyecan bir stresÇok sevindim günün belli olmasına en azından belirsizlik bitti
Senden 6 gün sonra da sıra bizde olacak inşallahhaydi sırayla doğuralım
Evet ya son 5Desene son günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?