2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ıslak mendil ne kullanıyordunuz ben sleepy natural almıştım yeşil baby turco indirimdeyken alsam mı dedim kullanan vae mı?
Ben 5 paket kadar pamuk aldım canım dedim ne olur ne olmaz bulunsun 24 paket de indirimden sleepy bio natural aldım poposuna kullanmasam bile dışarı çıkarken bir yere gidince her türlü kullanılır
Bez de yenidoğan 1 paket sleepy aldım 1 paket 1 numara molfix arkadaşım verdi sleepy 2 numara da 2 paket aldım bakalım sonrası Allah Kerim inşallah alerji yapmaz da

I ikicicekbocek kuzum başınız sağolsun senin de evlatların ve bebeğin için metanetli olman lazım Rabbim acınızı hafifletsin inşallah

Gecmis olsun cnm
Ay ben kendimi kaldirimdan kaldirima atsamda oyle pat diye vermezlerdi tarihi
Hayirlisiyla gelsin bebisin canim
Çok teşekkür ederim canım, sanırım doktor şeker ve tansiyondan dolayı almak istedi. Bebek de zayıf biraz, belki dışarda daha iyi kilo alır diye düşünmüş de olabilir. Zaten 39+2 olacak doğumda. Yeter dedi sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah

İlk 3 ay sonrasi bende islak mendile gecerim gibi. E bebekte indirim oldugunda almistim ben unibaby i aslinda 2 numara bez alsam iyide neyse dedim bekleyeyim
Bende 1 ve 2 aldım sonrası için bekliyorum şuan pişik yapmazsa stoklicam
Onu bosver , ben suan pamuk kullanıyorum slepy aldım ama baya 16 tane falan var
Yaa iyi değil mi herkes ondan almıştı bu ara bende dedim güzel herhalde Bende bunları aldım aslında ama bilemedim ya ama şuan alerji meselesinde sanada hak verdim bak
Öyle tabi kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bir şekilde büyür kilo alır inşallah
İnşAllah canım öyle tabi heyecanlı bekleyiş başladı

Bezleride bionatural mi aldın bende 2 paket pamuk var az almışım

Bezleride bionatural mi aldın bende 2 paket pamuk var az almışım
Evet canım bezler de bionatural aslında daha bez almak isterdim ama deneme gibi aldım bezi alerji yapar ne olur ne olmaz diye dün bir arkadaşımla konuştuk kızı 9 aylık oldu sleepy alerji yapmış prima alerji yapmış goon almışlar o iyi gelmiş belli olmuyor yani
Pamuk sürekli kullanırsam 5 paket benim için de az ama ebebek her yerde var hemen alırız ne yapalım ben evde pamuk dışarda ıslak mendil kullanırım diye düşündüm baktım Islak mendil sorun olmuyor onunla devam ederim

Aynen canim
Hem cuma mubarek gun
Hem tarih olarak soyle
11 benim kucuk kiz
12 buyuk kiz
13 bostu
14 esimin kizi
13u dolduralim dedik
Öyle gerçekten canımGrupta hep ben diyordum en son soğururum diye sende bense seninle sonları beklerim diyordun
Çok şükür ikimizde de peş peşe doğuracağız
yinede son gunu bekledik ya dedigimizi tuttuk

oh iyi canim masallah
sen onu disarda daha iyi beslersin annesi
iceriye fazla mudehale edemiyoz malum
Ben geldim çok şükür sorun yok ilk kez alttan muayene etti açılma olmamış yumuşama yok içerde kalacakmış oğlum
Hayirlisi olsun cnm daha gunun var zaten

Bende bunları aldım aslında ama bilemedim ya ama şuan alerji meselesinde sanada hak verdim bak
En çok korktuğum şey alerji, ciltleri çok hassas olduğu için hemen ilerliyor minnacık kızarıklık bile, o yüzden çok ürün değişimi taraftarı değilim.

Bu arada ben yıkanabilir bebek bezi ve tuvalet iletişimi düşünüyorum. Bezi en azından ilk ayında bebeğe daha çok vakit ayırıp adapte olabilmek ve lohusa halimle daha fazla iş yükü çıkarmamak için aldım. Sonra eski usül bez yıkayacağım

Aynen canim
Hem cuma mubarek gun
Hem tarih olarak soyle
11 benim kucuk kiz
12 buyuk kiz
13 bostu
14 esimin kizi
13u dolduralim dedik
Ayy çok güzel denk gelmiş
Bizim doğum tarihi SAT a göre 22 ekim ama ultrason kağıdında 22 ekim 4 kasım arası yazıyordu şaşırdım hiç dikkat etmemişim. Ben daha çok beklerim bu bebeyi, heyecan yapıyordum 10 küsur gün kaldı diye ama kasımı görünce bi rahatlık geldi

Mantıklı canım bir süre sonra bende ıslak mendil kullanırım aslında doğumdan önce bir ebebek gitseydim iyi olurdu eşimde çalışıyor denk getiremedim ya

Ay ben yapamam galiba o dediğini başarabilene helal olsun valla canım

Hemen bıtmıyor bı paket pamuk ıkı hafta oldu nerdeyse anca bıttı ıslak mendıl cok daha cabuk bıtıyor

Yıkanabilir bez değil de tuvalet iletişimini bende düşündüm ama sonra cesaret edemedim ya
Mantıklı canım bir süre sonra bende ıslak mendil kullanırım aslında doğumdan önce bir ebebek gitseydim iyi olurdu eşimde çalışıyor denk getiremedim ya
Ben dün kuaföre gittim arabayla 15 dklık mesafe annem ve eşim eve dönene kadar kaç kere aradılar yolda sancı tutar bir şey olur diye

Çocukla anlaşabildiniz yaşta bile tuvalet eğitimi zor bıde bebekkennn sınyallerı de kacırmaman lazım bıde e hep bebenın basında mı beklıcen uyurken yapıyor benımkı kaka mesela yanında degılsem fışş gıder mesela bıde baskasına bıraksan falan çalışıyorsan vs zor bı durum başarılır mı evet ama kendını yıpratmaya ne gerek var

Benide tek başıma bırakmıyorlar hiç dışarıda yürüyüş yapmak istiyorum iyiyim diyorum inanmıyorlar sanki sancım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…