Ben 5 paket kadar pamuk aldım canım dedim ne olur ne olmaz bulunsunKızlar ıslak mendil ne kullanıyordunuz ben sleepy natural almıştım yeşil baby turco indirimdeyken alsam mı dedim kullanan vae mı?
Özelde zaten karışmıyorlar kuzum devlette sıkı bırazBenim yanımda eşim kaldı valla çok rahat ettim
Çok teşekkür ederim canım, sanırım doktor şeker ve tansiyondan dolayı almak istedi. Bebek de zayıf biraz, belki dışarda daha iyi kilo alır diye düşünmüş de olabilir. Zaten 39+2 olacak doğumda. Yeter dediGecmis olsun cnm
Ay ben kendimi kaldirimdan kaldirima atsamda oyle pat diye vermezlerdi tarihi
Hayirlisiyla gelsin bebisin canim
Bende 1 ve 2 aldım sonrası için bekliyorum şuanİlk 3 ay sonrasi bende islak mendile gecerim gibi. E bebekte indirim oldugunda almistim ben unibaby i aslinda 2 numara bez alsam iyide neyse dedim bekleyeyim
Yaa iyi değil mi herkes ondan almıştı bu ara bende dedim güzel herhaldeOnu bosver , ben suan pamuk kullanıyorum slepy aldım ama baya 16 tane falan var
Bende bunları aldım aslında ama bilemedim ya ama şuan alerji meselesinde sanada hak verdim bakBen eşime sleepy natural ıslak mendil aldırdım 2 paket 3x60 içeriği temiz ve güzel. Sorun çıkmadığı sürece bundan devam ederim ben. Bebişler ürün değişiminde bile hemen alerji olabiliyor bence bu alerji yapmadığı sürece değiştirme. Bez olarak da sleepy natural 2 aldım trendyolda indirime girmişti 210 tanesi 365 tlye. Bir geldi 5 paket, yanlış gönderdiler sandım
İnşAllah canım öyle tabi heyecanlı bekleyiş başladıÖyle tabi kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bir şekilde büyür kilo alır inşallah
Bezleride bionatural mi aldınBen 5 paket kadar pamuk aldım canım dedim ne olur ne olmaz bulunsun24 paket de indirimden sleepy bio natural aldım poposuna kullanmasam bile dışarı çıkarken bir yere gidince her türlü kullanılır
Bez de yenidoğan 1 paket sleepy aldım 1 paket 1 numara molfix arkadaşım verdi sleepy 2 numara da 2 paket aldım bakalım sonrası Allah Kerim inşallah alerji yapmaz da
Ben geldim çok şükür sorun yok ilk kez alttan muayene etti açılma olmamış yumuşama yok içerde kalacakmış oğlumGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
S sadeetelvee 38+1
counselormom 38+2
@Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
@DiyetBayan 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Evet canım bezler de bionatural aslında daha bez almak isterdim ama deneme gibi aldım bezi alerji yapar ne olur ne olmaz diye dün bir arkadaşımla konuştuk kızı 9 aylık oldu sleepy alerji yapmış prima alerji yapmış goon almışlar o iyi gelmiş belli olmuyor yaniBezleride bionatural mi aldınbende 2 paket pamuk var az almışım
Aynen canimŞahsen ben o 1 gün bile misafir etmezdim yatılı olarak. Kaç yaşına geldik huyumuz suyumuz değişti, lise arkadaşlığı o zamanda kaldı. Canım ben kendimi artık iyi hissediyorum ama madem İstanbuldasın bir oturmaya gel görüşelim pasta börek yaptım diye çağır bence kalmayacağını anlayacağı bir dilde. Bundan alınma olmaz normal bir oturma diye çağıracaksın, çaya gel diyene de valizle gidilmez herhalde
Cuma da bereket vardır, gavurlar kara gün kötü gün desin varsınHayırlı kolay doğumlarınız olsun inşallah
yinede son gunu bekledik yaÖyle gerçekten canımGrupta hep ben diyordum en son soğururum diye sende bense seninle sonları beklerim diyordun
Çok şükür ikimizde de peş peşe doğuracağız
oh iyi canim masallahÇok teşekkür ederim canım, sanırım doktor şeker ve tansiyondan dolayı almak istedi. Bebek de zayıf biraz, belki dışarda daha iyi kilo alır diye düşünmüş de olabilir. Zaten 39+2 olacak doğumda. Yeter dedisağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah
Hayirlisi olsun cnm daha gunun var zatenBen geldim çok şükür sorun yok ilk kez alttan muayene etti açılma olmamış yumuşama yok içerde kalacakmış oğlum
En çok korktuğum şey alerji, ciltleri çok hassas olduğu için hemen ilerliyor minnacık kızarıklık bile, o yüzden çok ürün değişimi taraftarı değilim.Bende bunları aldım aslında ama bilemedim ya ama şuan alerji meselesinde sanada hak verdim bak
Ayy çok güzel denk gelmişAynen canim
Hem cuma mubarek gun
Hem tarih olarak soyle
11 benim kucuk kiz
12 buyuk kiz
13 bostu
14 esimin kizi
13u dolduralim dedik
Mantıklı canım bir süre sonra bende ıslak mendil kullanırım aslında doğumdan önce bir ebebek gitseydim iyi olurdu eşimde çalışıyor denk getiremedim yaEvet canım bezler de bionatural aslında daha bez almak isterdim ama deneme gibi aldım bezi alerji yapar ne olur ne olmaz diye dün bir arkadaşımla konuştuk kızı 9 aylık oldu sleepy alerji yapmış prima alerji yapmış goon almışlar o iyi gelmiş belli olmuyor yani
Pamuk sürekli kullanırsam 5 paket benim için de az ama ebebek her yerde var hemen alırız ne yapalım ben evde pamuk dışarda ıslak mendil kullanırım diye düşündüm baktım Islak mendil sorun olmuyor onunla devam ederim
Ay ben yapamam galiba o dediğini başarabilene helal olsun valla canımEn çok korktuğum şey alerji, ciltleri çok hassas olduğu için hemen ilerliyor minnacık kızarıklık bile, o yüzden çok ürün değişimi taraftarı değilim.
Bu arada ben yıkanabilir bebek bezi ve tuvalet iletişimi düşünüyorum. Bezi en azından ilk ayında bebeğe daha çok vakit ayırıp adapte olabilmek ve lohusa halimle daha fazla iş yükü çıkarmamak için aldım. Sonra eski usül bez yıkayacağım
Hemen bıtmıyor bı paket pamuk ıkı hafta oldu nerdeyse anca bıttı ıslak mendıl cok daha cabuk bıtıyorEvet canım bezler de bionatural aslında daha bez almak isterdim ama deneme gibi aldım bezi alerji yapar ne olur ne olmaz diye dün bir arkadaşımla konuştuk kızı 9 aylık oldu sleepy alerji yapmış prima alerji yapmış goon almışlar o iyi gelmiş belli olmuyor yani
Pamuk sürekli kullanırsam 5 paket benim için de az ama ebebek her yerde var hemen alırız ne yapalım ben evde pamuk dışarda ıslak mendil kullanırım diye düşündüm baktım Islak mendil sorun olmuyor onunla devam ederim
Yıkanabilir bez değil de tuvalet iletişimini bende düşündüm ama sonra cesaret edemedim yaEn çok korktuğum şey alerji, ciltleri çok hassas olduğu için hemen ilerliyor minnacık kızarıklık bile, o yüzden çok ürün değişimi taraftarı değilim.
Bu arada ben yıkanabilir bebek bezi ve tuvalet iletişimi düşünüyorum. Bezi en azından ilk ayında bebeğe daha çok vakit ayırıp adapte olabilmek ve lohusa halimle daha fazla iş yükü çıkarmamak için aldım. Sonra eski usül bez yıkayacağım
Ben dün kuaföre gittim arabayla 15 dklık mesafe annem ve eşim eve dönene kadar kaç kere aradılar yolda sancı tutar bir şey olur diyeMantıklı canım bir süre sonra bende ıslak mendil kullanırım aslında doğumdan önce bir ebebek gitseydim iyi olurdu eşimde çalışıyor denk getiremedim ya
Aaa çok iyi ebebekteki pamuklardan diyorsun dimi kuzum demek ki 1 pamuk 1 silmede popişi rahat temizliyorHemen bıtmıyor bı paket pamuk ıkı hafta oldu nerdeyse anca bıttı ıslak mendıl cok daha cabuk bıtıyor
Yaa bunu duyduğumda iyi oldu alamadım diye telaş ettim pamuğuHemen bıtmıyor bı paket pamuk ıkı hafta oldu nerdeyse anca bıttı ıslak mendıl cok daha cabuk bıtıyor
Çocukla anlaşabildiniz yaşta bile tuvalet eğitimi zorYıkanabilir bez değil de tuvalet iletişimini bende düşündüm ama sonra cesaret edemedim ya
Ben dün kuaföre gittim arabayla 15 dklık mesafe annem ve eşim eve dönene kadar kaç kere aradılar yolda sancı tutar bir şey olur diye
Benide tek başıma bırakmıyorlar hiç dışarıda yürüyüş yapmak istiyorumYıkanabilir bez değil de tuvalet iletişimini bende düşündüm ama sonra cesaret edemedim ya
Ben dün kuaföre gittim arabayla 15 dklık mesafe annem ve eşim eve dönene kadar kaç kere aradılar yolda sancı tutar bir şey olur diye
Valla tuttukyinede son gunu bekledik yadedigimizi tuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?