- 12 Şubat 2023
- 2.226
- 3.750
- 63
- 30
Aşkım bende devlet hastanesinde doğum yaptımÖzelde zaten karışmıyorlar kuzum devlette sıkı bıraz
Evet bende sezeryan canm hayırdır
Morarmayı soracaktım canım vajina üstü ile göbek deliği arası kara mor acıma var karıncalanma var sende de böyle mi olmuştu?Bendede oldu hala morarma duruyor sertlikte varmı biraz canini acitmişlar benim gibi hatta kan sulandiriciyi kesti varis corabi giydirdi birde mirarma icin yumsasin hemd emirarti gitsin birtane krem verdi gunde 3 deda sürüyordum
Kuzum o zaman aşırı endişelenme ama doktorun dönene kadar bence hareketlerini say 12 saatte 10 hareketi olacak mı?Kahve sabah ictim sabah etti hic etmedi degil ama.cok az ediyor ben durtunce falan
Canim gaz sancısı varsa o zamanda çok emmek istiyor bebekler...açlıktan değilde rahatlama aracı olarak kullanıyor memeyi yani ...gaz sikistirdikca emme emdikçe gaz kısır döngüye giriyor.. sonuç dediğin gibi kusma oluyor hele bide fışkırır tarzda kusma varsa kesin gazdan...böyle durumlarda aç olmadigina eminsen emzikle emme ihtiyacını giderebilirsinRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
Benim ki pişik oldu canı yanınca ıngaaaa yapıyor sanki
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.
Dikkat dikkat süt artırıcı kür
-En küçük tencereye 4 kuru kayısı 5kuru incir(bunları bıçakla kesip küçülttüm) Avucumun içi kadar kuru dut. Tencerenin yarısından çok su koydum. Kaynattım. Bu karışımı o gün değil ertesi gün sabah aç içtim 1 bardak. Normalde benim göğüslerim gece taş gibi doluyordu. Gün içinde dolu dolu olmuyordu. Bu karışımı sabah içtim ya o gün akşama kadar dolu dolu göğüslerle gezdim . Hatta sağım yaptım.
Bakalım ne diyecek olmadı bir gidersin bakarlarDoktoruma yazdim bakalim ne diyecek
Çok şükür henüz öyle bi gaz sancısı yaşamadık diye düşünüyorum. Ama bi gözlemleyim. Bi türlü tutmadı emzik. Elimde avent var başka almamıştım. Başka bi marka alıp deneyeceğim de ne alsam acabaCanim gaz sancısı varsa o zamanda çok emmek istiyor bebekler...açlıktan değilde rahatlama aracı olarak kullanıyor memeyi yani ...gaz sikistirdikca emme emdikçe gaz kısır döngüye giriyor.. sonuç dediğin gibi kusma oluyor hele bide fışkırır tarzda kusma varsa kesin gazdan...böyle durumlarda aç olmadigina eminsen emzikle emme ihtiyacını giderebilirsin
Oğlumda aynı senaryoyu annemle bırebır yaşadımRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.
-En küçük tencereye 4 kuru kayısı 5kuru incir(bunları bıçakla kesip küçülttüm) Avucumun içi kadar kuru dut. Tencerenin yarısından çok su koydum. Kaynattım. Bu karışımı o gün değil ertesi gün sabah aç içtim 1 bardak. Normalde benim göğüslerim gece taş gibi doluyordu. Gün içinde dolu dolu olmuyordu. Bu karışımı sabah içtim ya o gün akşama kadar dolu dolu göğüslerle gezdim . Hatta sağım yaptım.
Sonra tabi anneme verdim veriştirdimOğlumda aynı senaryoyu annemle bırebır yaşadım
Ay ne kadar güzelmiş orası. Bu hastane tam delirmelik. Herkes ayrı kafadan konuşuyor temizlikcisi bile beni azarliyor telefon kullanıyorum doğumhanede diye. Sonra servise aldılar da rahatladım biraz. Benim eşimi alsalar bütün derdim, sıkıntım biter.Bizim burasından bahsetmiştim sana dimi, eşim istediği saatte her zaman girdi hiç sorun yaşamadık
Canım bu kür çok iyi oldu bende doğuma gitmeden önce yapayım cumartesi günü içeyim madem bir de solgar brewer yeast tableti de alacağım yanıma hatta yarından itibaren içmeyi düşünüyorumRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Ay varya keşke diyebilsem ama kız iyi niyetle yardım etmek istiyor bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum geri çevirmeye. Yağmur yağsın diye dua ediyorumŞahsen ben o 1 gün bile misafir etmezdim yatılı olarak. Kaç yaşına geldik huyumuz suyumuz değişti, lise arkadaşlığı o zamanda kaldı. Canım ben kendimi artık iyi hissediyorum ama madem İstanbuldasın bir oturmaya gel görüşelim pasta börek yaptım diye çağır bence kalmayacağını anlayacağı bir dilde. Bundan alınma olmaz normal bir oturma diye çağıracaksın, çaya gel diyene de valizle gidilmez herhalde
Cuma da bereket vardır, gavurlar kara gün kötü gün desin varsınHayırlı kolay doğumlarınız olsun inşallah
Evet birde sertlik varmı kan sulandiricilar artiriyormuş sertlihi haberin olsun krem falan verdi miMorarmayı soracaktım canım vajina üstü ile göbek deliği arası kara mor acıma var karıncalanma var sende de böyle mi olmuştu?
Canim gası varkende hep a gibi davraniyor cani yandigi icinde yapar çünku şuan tek bildikleri şey emmek huzursuzluk olsa emmek ister canı yansa emmek ister gazi olsa emmek isterRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Değil mi amaAynen canim
Hem cuma mubarek gun
Hem tarih olarak soyle
11 benim kucuk kiz
12 buyuk kiz
13 bostu
14 esimin kizi
13u dolduralim dedik
yinede son gunu bekledik yadedigimizi tuttuk
oh iyi canim masallah
sen onu disarda daha iyi beslersin annesi
iceriye fazla mudehale edemiyoz malum
Hayirlisi olsun cnm daha gunun var zaten
Ay benim oğlanın basınçla karşı kanepeye kaka yapmisligi vardıBenim Bu oğlanla başım ciddi dertte ya milletin oglu çişi fışkırıyor benimki kakayı altını acmaya korkuyorumhabire yiyor kaka yapiyor başka amacımız yok
Tarifi denicem canım sağol. Pişik için ne yaptın? Pamuk kullanıyorsun dimi,biraz da ılık su koyuyorum kaba çok rahatlıyor çok kaka yaparsa da direkt belden aşağı yıkıyoruz.Rutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Valla bunun bı garantisi yok canım hiç tutmayadabilir..benim oğlum eczandeen aldığımız ucuz bı emziği tutmuştu bebedordu sanırım ilk zamanlar çok vermedim zaten meme reddi olmasın diye çok gaz sancısı olduğunda ya da kısa süreli oyalamak istediğimizde falan... 1 aydan sonra avent verdim tuttu ama sadece uykuya geçişlerde almıştı onu da 8-9 ay civarı bıraktıÇok şükür henüz öyle bi gaz sancısı yaşamadık diye düşünüyorum. Ama bi gözlemleyim. Bi türlü tutmadı emzik. Elimde avent var başka almamıştım. Başka bi marka alıp deneyeceğim de ne alsam acaba
Başınız sağolsun Allah sabır versin canım çok zor kayıp heleki senin şu psikoloji ile 5 kat zorÇocukların okulda mı onlar gelince rahatlatır biraz seni, annen nasıl senin için dik duruyorsa sende çocukların için öyle yapabilirsin öyle güçlü değilim diyerek bırakma kendini her anne güçlüdür Acını da yaşayacaksın içine at demiyorum tabiki ama hayat devam ediyor. Doktoruna git bi bebeğini gör kalbini duy o da rahatlatır bence. Allah rahmet eylesin
Sagol cnm
13 cuma hristiyanlarda pek ugurlu bi gun degil kadin sasirdi 13 cumayi secince
Canim benim basiniz sagolsun
Rabbim size ve geride kalan ailesine sabir versin
bu bir sinav
biliyosun bende gecen hafta annemin kanser oldugunu ogrendim
2 gun kendime gelemedim
cok zor oldu benim icin
Ama guclu olmak zorundayim
cocuklarim ve bebegim icin insallah rabbim bu gunlerin hatrina onu bize bagislasin
cok zor bi durum biliyorum ama dirayetli ol hersey Allahtan gelir
Ya cok suyuna gittim aslinda
Isin ince noktasi buymus
Bileydim haftalardi suyuna giderdim cokdan dogurturduneyse hayirlisi olsun
Oldu cnm 13u cuma gunu Allah izin verirse
Ya benimki sisko bebek 38+5de alacam dedi aylar oncesi
Sonra baktiki cocuk donmuyo sezeryan olacak son gune kadar bekletti
En son kilosu kacti?
Hesaplara gore bizimki dogumda 4kilo olacak ama bellide olmaz yani gorecez
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun Allah sizlere sabırlar dayanma gücü versin inşallah canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım.
Gözden yaş akar hüzünle, peygamber efendimiz de oğlunu kabre koyarken ağlamış ama kendini de çok yıpratmamış. KK de dinle diyanetle ilgili en ufak şey yazsan herkes Müslüman olmak zorunda mı diyen bir linç tayfası var onların görmeyeceğini umarak yazıyorum, hadis var çok ağlamak ölü için kötü birşey aslında biliyor musun? Ölenin arkasından çok ağlanınca o feryatlar azap olacakmış sahih buhari hadisinde geçiyor. Buhari hadisleri Kuranı kerim den sonra dinimiz için en güvenilir ve sahih kaynaktır. Rabbim sabırlar versin, ya sabır ya selamet çekebilirsin. Eğer sana ya da bebeğine zarar gelse yine günah, çünkü insanın kendine azap etmesi de dinimizce yasak. Genç ölelim yaşlı ölelim diye hiç birimiz senet imzalamadık, ömrümüzü Allah biliyor. Kalan kısmı geçen kısmından hayırlı olur inşaallah hepimiz içinYapacağın en güzel şey dua etmek. Çekilmiş biraz kelime-i tevhidim var bende onu dayın için bağışlayayım Allah kabul etsin.
Başınız sağ olsun canım Allah ım ailene size sabırlar versin. Herşey den önce bebeğini de düşünmek zorundasın Rabbim bunu unutturacak acı vermesin kendin için çocukların için güçlü olmak zorundasın
Allah hepinizden razı olsun canimlar Allah sevdiklerinize uzun uzun ömürler versin.Bi an da kalp krizi geçiriyor hala soktayiz Allah razı olsun toplamam lazım kendimi bebisim çok sert zaten çok üzüldü Ahlas geçen haftada trafik kazası geçirmiştim.Kirmizi ışıkta dururken araba vurmuştu hayat gerçekten çok kısa ve garip herkse çok teşekkür ederim canlarım sag salim kucağımıza aliriz insallahI ikicicekbocek kuzum başınız sağolsun senin de evlatların ve bebeğin için metanetli olman lazımRabbim acınızı hafifletsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?