2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet bende sezeryan canm hayırdır

Bendede oldu hala morarma duruyor sertlikte varmı biraz canini acitmişlar benim gibi hatta kan sulandiriciyi kesti varis corabi giydirdi birde mirarma icin yumsasin hemd emirarti gitsin birtane krem verdi gunde 3 deda sürüyordum
Morarmayı soracaktım canım vajina üstü ile göbek deliği arası kara mor acıma var karıncalanma var sende de böyle mi olmuştu?

Kahve sabah ictim sabah etti hic etmedi degil ama.cok az ediyor ben durtunce falan
Kuzum o zaman aşırı endişelenme ama doktorun dönene kadar bence hareketlerini say 12 saatte 10 hareketi olacak mı?

Canim gaz sancısı varsa o zamanda çok emmek istiyor bebekler...açlıktan değilde rahatlama aracı olarak kullanıyor memeyi yani ...gaz sikistirdikca emme emdikçe gaz kısır döngüye giriyor.. sonuç dediğin gibi kusma oluyor hele bide fışkırır tarzda kusma varsa kesin gazdan...böyle durumlarda aç olmadigina eminsen emzikle emme ihtiyacını giderebilirsin

Çok şükür henüz öyle bi gaz sancısı yaşamadık diye düşünüyorum. Ama bi gözlemleyim. Bi türlü tutmadı emzik. Elimde avent var başka almamıştım. Başka bi marka alıp deneyeceğim de ne alsam acaba

Benimde bugün 40+1 randevum vardı doktor beni görünce dogurmuyor musun sen henüz dedivalla bana kalsa dogurucam ama küçük hanım yerinden memnun galiba dedim...nst de sancı yok kanala da girmemiş doğuma dair bı işaret yok gerçi doktor ikinci doğum olduğu için bı anda gelişebilir herşey dedi bakalım...kontroller iki günde bire düştü en fazla 41 i beklerim sonra yatıs yaparız dedi inşallah kendi kendine gelir bu süreçte

Oğlumda aynı senaryoyu annemle bırebır yaşadım

Bizim burasından bahsetmiştim sana dimi, eşim istediği saatte her zaman girdi hiç sorun yaşamadık
Ay ne kadar güzelmiş orası. Bu hastane tam delirmelik. Herkes ayrı kafadan konuşuyor temizlikcisi bile beni azarliyor telefon kullanıyorum doğumhanede diye. Sonra servise aldılar da rahatladım biraz. Benim eşimi alsalar bütün derdim, sıkıntım biter.

Canım bu kür çok iyi oldu bende doğuma gitmeden önce yapayım cumartesi günü içeyim madem bir de solgar brewer yeast tableti de alacağım yanıma hatta yarından itibaren içmeyi düşünüyorum
Benim düşüncem şöyle yani mamaya karşı değilim ama süt az da olsa çok da olsa gelirse ağlayan bebeğe de bebek ağlıyor aç diye ilk etapta mama vermeyi düşünmüyorum memelerin bir fabrika gibi olduğu kanaatindeyim bebek emdikçe süt üretilecek ve gelecek ama dediğim gibi kontrollerde kilo kaybı olur mama gerekir o zaman doktor önerisi ile mama desteği veririm diyorum
Yani düşüncem bu yönde inşallah süt gelir de bunu yaparım gelmezse mecbur mama

Ay varya keşke diyebilsem ama kız iyi niyetle yardım etmek istiyor bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum geri çevirmeye. Yağmur yağsın diye dua ediyorum doğurmak bile çok cazip geldi bir arada sonra kendime geldim vaktini beklesin diye dua ettim

Canim gası varkende hep a gibi davraniyor cani yandigi icinde yapar çünku şuan tek bildikleri şey emmek huzursuzluk olsa emmek ister canı yansa emmek ister gazi olsa emmek ister endise etmeyin okadar

Değil mi ama senin de hayırlı olsun, sağlıkla alalım bebeciklerimizi, anneciğine de acil şifalar dilerimdilerim, gönlünü ferah tut, Allahın izniyle bir çok gebenin duasını alıyosun, Rabbim yardım eder

Benim Bu oğlanla başım ciddi dertte ya milletin oglu çişi fışkırıyor benimki kakayı altını acmaya korkuyorum habire yiyor kaka yapiyor başka amacımız yok
Ay benim oğlanın basınçla karşı kanepeye kaka yapmisligi vardı çişini hiç demiyorum zaten kendi ağzına bile isedi bı keresinde

Tarifi denicem canım sağol. Pişik için ne yaptın? Pamuk kullanıyorsun dimi,biraz da ılık su koyuyorum kaba çok rahatlıyor çok kaka yaparsa da direkt belden aşağı yıkıyoruz.
Ben demiştim bi ara anayım ben anlarım diye Bizim evde de benzer sorunlar oluyor ben şimdi şöyle olacak diyorum oluyor, bazen ufak krizler yaşıyoruz bu yüzden ☺

Valla bunun bı garantisi yok canım hiç tutmayadabilir..benim oğlum eczandeen aldığımız ucuz bı emziği tutmuştu bebedordu sanırım ilk zamanlar çok vermedim zaten meme reddi olmasın diye çok gaz sancısı olduğunda ya da kısa süreli oyalamak istediğimizde falan... 1 aydan sonra avent verdim tuttu ama sadece uykuya geçişlerde almıştı onu da 8-9 ay civarı bıraktı

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun Allah sizlere sabırlar dayanma gücü versin inşallah canım

I ikicicekbocek canım basın sagolsun mekanı cennet olsun

I ikicicekbocek kuzum başınız sağolsun senin de evlatların ve bebeğin için metanetli olman lazım Rabbim acınızı hafifletsin inşallah
Allah hepinizden razı olsun canimlar Allah sevdiklerinize uzun uzun ömürler versin.Bi an da kalp krizi geçiriyor hala soktayiz Allah razı olsun toplamam lazım kendimi bebisim çok sert zaten çok üzüldü Ahlas geçen haftada trafik kazası geçirmiştim.Kirmizi ışıkta dururken araba vurmuştu hayat gerçekten çok kısa ve garip herkse çok teşekkür ederim canlarım sag salim kucağımıza aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…