2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa çok iyi ebebekteki pamuklardan diyorsun dimi kuzum demek ki 1 pamuk 1 silmede popişi rahat temizliyor
Temızlıyor kuzum gayet sıl ıkıye katla arkalı önlü kalın oldugu ıcın falan rahatça siliniyor cok cok kaka varsa ikinciyi alıyorum bende iki paket aldım deneyım dıye baby Me pamuk D dra21

Benide tek başıma bırakmıyorlar hiç dışarıda yürüyüş yapmak istiyorum iyiyim diyorum inanmıyorlar sanki sancım var
Ben normalde yürüyüşe markete hep tek veya köpeğimle gidiyorum geçen gün eşim ben yürüyüşe çıkıyorum dedi bende beraber yürüyelim bekle dur dedim ama ben tempolu yürüyeceğim dedi yine kendim yürüdüm
Onu korkutan trafikte sancı tutarsa bir şey olursa diye

Temızlıyor kuzum gayet sıl ıkıye katla arkalı önlü kalın oldugu ıcın falan rahatça siliniyor cok cok kaka varsa ikinciyi alıyorum bende iki paket aldım deneyım dıye baby Me pamuk D dra21
Çok iyi o zaman bende onu aldım baya kullanırım demek 40ı çıkana kadar rahat yeter
Zaten göbek düşünce her akşam yıkar öyle uyuturum diyorum rahat uyur belki bir de yapabilirsem popişi silmektense sık sık lavaboda yıkarım diye düşünüyorum

Acaba yıkanabilir bez tercih etme sebebin içerik olarak daha temiz olduğunu düşünmen mi?

İyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaa miniğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Rutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ? canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.
Kızlar her emzirme.de yutkunma oluyor mu ne sıklıkla emziriyorsunuz . Kaç cisli bez oluyor? Cesaret edip mamayi azalttim ama her ağlamada bu çocuk aç baskısı oluyor üstümde beni gazlayin biraz lütfen
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
Canım açlık ağlamasını çözdüm ben. Ağlama seslerini takip ettin mi hiç ☺ Ingaaa diye bağırıyorsa aç bizimki
Benim ki pişik oldu canı yanınca ıngaaaa yapıyor sanki
Yok kuzum yni tokken de yapıyor onu . Mama içtiğinde gazdan oluyor tükendim artık gerçekten söyle çok sütüm olsaydı düşünmeseydim keske
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.

Dikkat dikkat süt artırıcı kür

-
En küçük tencereye 4 kuru kayısı 5kuru incir(bunları bıçakla kesip küçülttüm) Avucumun içi kadar kuru dut. Tencerenin yarısından çok su koydum. Kaynattım. Bu karışımı o gün değil ertesi gün sabah aç içtim 1 bardak. Normalde benim göğüslerim gece taş gibi doluyordu. Gün içinde dolu dolu olmuyordu. Bu karışımı sabah içtim ya o gün akşama kadar dolu dolu göğüslerle gezdim . Hatta sağım yaptım.

Kizlar benim bebis ciddi anlamda az hareket ediyor beni tedirgin ediyo bu durum ya
Kuzum benim doktorum akşama kadar 10 hareket diyor ama say bakalım
Bir de çok hareketliyken hareketlerini hissetmiyorum uzanınca dinlenince başlıyor hareket etmeye

Ya benimki 5 ekim gorunuyodu ona ragmen almadilar
Burda sat a gore aliniyo
Tarihide durduk durduk madem secme hakkimiz var 13u secelimde cocuklara uysun dedik

Kuzum benim doktorum akşama kadar 10 hareket diyor ama say bakalım
Bir de çok hareketliyken hareketlerini hissetmiyorum uzanınca dinlenince başlıyor hareket etmeye
Ben cok hareketli olmasina alistigimdan simdi az olmasi korkutuyo beni

Ben cok hareketli olmasina alistigimdan simdi az olmasi korkutuyo beni
Bakalım doktor ne diyecek canım sana tatlı yasak ama bi Türk kahvesi iç muz fıstık ezmesi ye uzan biraz bekle bakalım nasıl olacak hareketi

Kızlar çok acil bişey soracam Papatyamaviss @ebru_can_ebru @atatalya sezaryen yeri ile göbek deliği arası full morarma var normal mi sizde öyle bişey oldu mu??
Bendede oldu hala morarma duruyor sertlikte varmı biraz canini acitmişlar benim gibi hatta kan sulandiriciyi kesti varis corabi giydirdi birde mirarma icin yumsasin hemd emirarti gitsin birtane krem verdi gunde 3 deda sürüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…