- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben normalde yürüyüşe markete hep tek veya köpeğimle gidiyorum geçen gün eşim ben yürüyüşe çıkıyorum dedi bende beraber yürüyelim bekle dur dedim ama ben tempolu yürüyeceğim dedi yine kendim yürüdümBenide tek başıma bırakmıyorlar hiç dışarıda yürüyüş yapmak istiyorumiyiyim diyorum inanmıyorlar sanki sancım var
Çok iyi o zaman bende onu aldım baya kullanırım demek 40ı çıkana kadar rahat yeter
Acaba yıkanabilir bez tercih etme sebebin içerik olarak daha temiz olduğunu düşünmen mi?En çok korktuğum şey alerji, ciltleri çok hassas olduğu için hemen ilerliyor minnacık kızarıklık bile, o yüzden çok ürün değişimi taraftarı değilim.
Bu arada ben yıkanabilir bebek bezi ve tuvalet iletişimi düşünüyorum. Bezi en azından ilk ayında bebeğe daha çok vakit ayırıp adapte olabilmek ve lohusa halimle daha fazla iş yükü çıkarmamak için aldım. Sonra eski usül bez yıkayacağım
Rutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?İyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaaminiğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.Peki bu tarz ölçümler ultrasonda yapılıyor mu acaba ya ben alttan muayene olmak istemiyorum. Ama uçağa binmeden bakalım dedi doktor istemiyorum desem diyorum bugün alttan rahim ölçümü falan ama üstten bakamaz sanırım
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.Kızlar her emzirme.de yutkunma oluyor mu ne sıklıkla emziriyorsunuz . Kaç cisli bez oluyor? Cesaret edip mamayi azalttim ama her ağlamada bu çocuk aç baskısı oluyor üstümde beni gazlayin biraz lütfen
Benim ki pişik oldu canı yanınca ıngaaaa yapıyor sankiCanım açlık ağlamasını çözdüm ben. Ağlama seslerini takip ettin mi hiç ☺ Ingaaa diye bağırıyorsa aç bizimki
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.Yok kuzum yni tokken de yapıyor onu . Mama içtiğinde gazdan oluyor tükendim artık gerçekten söyle çok sütüm olsaydı düşünmeseydim keske
Benimde eskisi gibi değil yerleri daraldı diye bence uzanıp dinle birazKizlar benim bebis ciddi anlamda az hareket ediyor beni tedirgin ediyo bu durum ya
Doktoruma yazdim bakalim ne diyecekBenimde eskisi gibi değil yerleri daraldı diye bence uzanıp dinle biraz
Artık son haftalar yerleri dar ama bence bir göstermek de gerekiyor. Doktorun dönüş yapar zaten, iyidir kesinKizlar benim bebis ciddi anlamda az hareket ediyor beni tedirgin ediyo bu durum ya
İnsallah canim. En kotu randevumu yarina cekerim ne diyecek bakalim. Belkide gel der bilmiyorumArtık son haftalar yerleri dar ama bence bir göstermek de gerekiyor. Doktorun dönüş yapar zaten, iyidir kesin
Kuzum benim doktorum akşama kadar 10 hareket diyor ama say bakalımKizlar benim bebis ciddi anlamda az hareket ediyor beni tedirgin ediyo bu durum ya
Ya benimki 5 ekim gorunuyodu ona ragmen almadilarAyy çok güzel denk gelmiş
Bizim doğum tarihi SAT a göre 22 ekim ama ultrason kağıdında 22 ekim 4 kasım arası yazıyordu şaşırdım hiç dikkat etmemişim. Ben daha çok beklerim bu bebeyi, heyecan yapıyordum 10 küsur gün kaldı diye ama kasımı görünce bi rahatlık geldi
Hele benValla tuttukşaka gibi hiç 40a kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi
Ben cok hareketli olmasina alistigimdan simdi az olmasi korkutuyo beniKuzum benim doktorum akşama kadar 10 hareket diyor ama say bakalım
Bir de çok hareketliyken hareketlerini hissetmiyorum uzanınca dinlenince başlıyor hareket etmeye
Bakalım doktor ne diyecekBen cok hareketli olmasina alistigimdan simdi az olmasi korkutuyo beni
Kahve sabah ictim sabah etti hic etmedi degil ama.cok az ediyor ben durtunce falanBakalım doktor ne diyecekcanım sana tatlı yasak ama bi Türk kahvesi iç muz fıstık ezmesi ye uzan biraz bekle bakalım nasıl olacak hareketi
Yarın sabah rop muayenesi var tekrar yarın belli olacak kisteyi görmedim nerde kiAytanesii sana bir liste paylaştım ama umarım görmüşsündür. Bebeği merak ettim bir gelişme var mı? Umarım hiç bir sorunsuz atlatır
Evet bende sezeryan canm hayırdırAytanesii sende sezaryen olmuştun de mi?
Bendede oldu hala morarma duruyor sertlikte varmı biraz canini acitmişlar benim gibi hatta kan sulandiriciyi kesti varis corabi giydirdi birde mirarma icin yumsasin hemd emirarti gitsin birtane krem verdi gunde 3 deda sürüyordumKızlar çok acil bişey soracamPapatyamaviss @ebru_can_ebru @atatalya sezaryen yeri ile göbek deliği arası full morarma var normal mi sizde öyle bişey oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?