2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen sorduğun ilk gün yazdım ama gözünden kaçtığını farkettim zaten. Umarım işine yarar
Aytanesii

Keşke yakın olsak hamile halimle ben bile gelip yardım etmek isterim, lise arkadaşı eş dost olmadığım halde. Bu hayatın boyunca sorun olur ama, ben çok sıkıntısını çektim ama sonunda illallah ettim insanlardan zor da olsa hayır diyebildim artık hiç çekinmeden diyorum .
Kuzenimin köpeği vardı, hiç evde durmazdı resmen ben büyüttüm köpeği kıyamadığımdan. Bir ara tavşan aldı avuç içi kadardı kocaman köpek kadar oldu o da. Bana baktırıyordu gezmeye gittikçe, orda burda kaldıkça, güya rica ediyor ama ben bakmak mecburiyetinde hissediyordum asla hayır diyemezdim. En sonunda bu hayvanlar senin mi benim mi dedim burdan başladım ben hayır demeye

Evet birde sertlik varmı kan sulandiricilar artiriyormuş sertlihi haberin olsun krem falan verdi mi
Az var sertlik canım krem vermedi kan sulandırıcıyı sezaryenden 1 gün önce bıraktık.. Yarın sağlık ocağına gideceğiz topuk kanı için aile hekimine göstermeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek

Amin canim
Allah hepinizden razi olsun
Birimizin duasi kabul olur kimin oldugu bilinmez
Canim sadaka vermeyi unutma
Nazarda olabilir
Sinav bunlar bizim icin
Rabbim hakkiyla gecmemizi nasip etsin isyana dusmeden

Doğumhanede telefon yasak ama evet doğum yaptığım gece öğrendim orası bıraz mahremıyetı olan bıyer ya ondan sanırım , ama bana soyledıler bılmıyordum dedım anneme haber vereyım dedım mesaj atım eşime verdim sonra

Prima ıslak mendil ve pamuk kullanıyorum canım. Ama pişik başlayınca sadece pamuğa döndüm. Bizim buralar soğuk canım öyle hemen hemen yıkamak zor geliyor ama bugün bende öyle yaptım yıkadım. Üşütmem inşallah pişik için doğal zeytinyağ rahatlattı. Sudo bepanthol falan olmadı.

. Evet sen de bi ara annene çıkışmıştın. Gerçekten hakkıymışsın. Ben artık tahmin edebiliyorum ne derdi olduğunu yavrularımızın derdi olmasın inşallah
Ablamın oğlu da aynı şeyi yaşamıştı. Dandik bi emzik tutmuştu. Ben de alacağım öyle dandik bir şey deneyeceğim. Çünkü gerçekten mememi emzik yaptı resmen. Gıkı çıksa meme ye yapışıyor hemen. Sakinleşmiyor yoksa

Kızlar ya bacağımda böyle sıcak su dökersin yanar ya ılık ılık yanma oluyor acaba bu da mı sezeryan ua da anesteziye bağlı bir şey yaşayan var mı hiç

Sarı kantaron yağ da iyi gelir kuzu.

Ya bende karşı.degilim ama hevesimi kırıyorlar teorik olarak biliyorum ama uygulama vicdan azabı

Bende beni enayi yerine koymaya başladıklarını hissettiğimde mesafemi koyuyorum hemen ama bu çok farklı bir durum o yüzden çaresiz kaldım ☺ eşim işten geldi stres yapmış iyice ne yapacam tanımadığım insanın yanında diye bende dedim ben bile stres yaptım ne yapacağım diye

Bana nst sırasında dedi kullanma diye bende nst için dedi sandım. Sonra gelip bana laf söyleyince eşimede mi haber vermeyeyim dedim kimse bir şey demiyor zaten dedim. Çok anlayışsizlar ya

Ya bizde memeyi emzik yaptık. Öyle çok sütüm yok keyfi istiyor biliyorum. Hatta biberon reddine geçecek nerdeyse emdi emdi hala aç ağlıyor mama verdik biberonu meme gibi tutmaya çalışıyor bırakıyor baya uğraştık. EDS almamıştım ama onu alıcam herhalde bari öyle yesin. Bu kadar emzik niyetine meme kullanmaya da sütüm artar inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…