2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok boklu ciktik. Emiyor surekli dolduruyor altini uyumuyords hic sutum yetmiyor sanirjm suan. Mama verdiler sonrra rahatladi sutum yagli oldugu icin zor geciyormus
Kuzum ilk süt kolostrum yağlı ve besleyici olur ama emdikçe süt artacak kolostrum da bitecek şimdi gelen yoğun ve yağlı kıvamda onu çekmesi de zor olur ama tosuncuk çekebiliyor sanırım bir kaç güne emmeyi de iyice öğrenir
Oooo boklu g.t Aman çiş kazalarına dikkat

Kizlarr benim minnos hep emmek istiyor ya ama bu kadar kisa sureee sutte birikmez ki
Temas istiyor kuzum benim ya Ben senin oğluş ile benimkini benzetiyordum zamanında doğsak aynı olurdu gibi geliyor. Daha erken de ne zaman karnına yatırabilirsin acaba o da sakinleştiriyor minikleri

Çiş kazası kaçınılmaz son Günde 1 var kesin ne kadar dikkat etsek de anlık boşluğu yakalıyor
Sen nasılsın kaşıntı ne durumda

Çiş kazası kaçınılmaz son Günde 1 var kesin ne kadar dikkat etsek de anlık boşluğu yakalıyor
Sen nasılsın kaşıntı ne durumda
Ahahaha koltuklara bir yıkama lazım desene
Kaşıntı devam ilaç aldım ama ilk doz belki ondan rahatlatmadı bakalım şişlik olmasın da kaşıntı geçer inşallah

Ahahaha koltuklara bir yıkama lazım desene
Kaşıntı devam ilaç aldım ama ilk doz belki ondan rahatlatmadı bakalım şişlik olmasın da kaşıntı geçer inşallah
Şu an annemlerin koltukları mahvediyoruz. Annem de sürekli onun çişinden ne olacak modda torun olunca çişi bile güzel geliyo demek Kendi üstüne ve yüzüne işemediği sürece sorun bence Onu temizlemek daha zor koltuğa işesin artık siliyoruz zaten altında hep yatak oluyor. Hergün çamaşır yıkanıyor nerdeyse
İnşallah olmaz şişme Ben bi kere ürtiker olmuştum onun kaşıntısını da biliyorum o da fena

Yerim ya biz de ayni bir de kaka sicratiyor gazdan o daha fena

1HANIM
Bunu diyen yakın arkadaşım Sarper Deniz koyacağız diyince ne bu ya ben karper peynir derim artık diyordu
Şimdi biraz büyüsün karper peynir diye kızdırcam onu diyor
Onu diyen arkadaşın adı neymiş
Canım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen
Aynen canım sıra ona geldi. Sipariş verdim gelsin deneyeceğim bakalım
Annelik gerçekten delilik ay o gaz sesi cort sesi çişli bezler insanı neden mutlu etsin ki yoksa
Yerim ya biz de ayni bir de kaka sicratiyor gazdan o daha fena
Anaaaam bugün yaşadım. Banyo öncesi soydum kucağımda annemle eşimi bekliyorum. Kucağımdayken cort diye üstüme komple yaptı

Benim hala devam kaşıntı 40ı bulabilirmil (

Dimi ya bi kaka yapıyor burnum düşüyor ama nasıl mutluyum Diyorum bir gün kaka gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi diye. Şu an çok gazımız var uyuyor sözde ama kıvrana kıvrana şunun bi çözümü olsa ya içim gidiyor

Uyumuyordu simdi beyfendiyi uyandirsmiyoruz saka gibi

Temas istiyor kuzum benim ya Ben senin oğluş ile benimkini benzetiyordum zamanında doğsak aynı olurdu gibi geliyor. Daha erken de ne zaman karnına yatırabilirsin acaba o da sakinleştiriyor minikleri
Kucagimda uyudu kaldi zaten. Su emdirme olayi cok zormus. Ben emiyor saniyorum hemsire diyor boyle degil bos cekiyor memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…