Kuzum gorsen annemle esim.sustirmaya calisiyo yok. Ben kucagima aliyorum tik kesiliyoÇıldırmamak elde değil yerim onu ya
Tek bildiği koku ses ten sensin sende huzur buluyor yavrumKuzum gorsen annemle esim.sustirmaya calisiyo yok. Ben kucagima aliyorum tik kesiliyo
Cok boklu ciktik. Emiyor surekli dolduruyor altiniTek bildiği koku ses ten sensin sende huzur buluyor yavrum
Sağlıkla giysin güzel cicileriniÖyle görünüyor , ne kadar sürecek bakalım küçük hanımın hazirligi
Annesi de ona hazırlık yapıyor hala.Bu saatte ütü yaptırdı bana yeni cicilerini
Kuzum ilk süt kolostrum yağlı ve besleyici olur ama emdikçe süt artacak kolostrum da bitecek şimdi gelen yoğun ve yağlı kıvamda onu çekmesi de zor olur ama tosuncuk çekebiliyor sanırım bir kaç güne emmeyi de iyice öğrenirCok boklu ciktik. Emiyor surekli dolduruyor altiniuyumuyords hic sutum yetmiyor sanirjm suan. Mama verdiler sonrra rahatladi sutum yagli oldugu icin zor geciyormus
Temas istiyor kuzum benim yaKizlarr benim minnos hep emmek istiyor ya ama bu kadar kisa sureee sutte birikmez ki
Çiş kazası kaçınılmaz sonKuzum ilk süt kolostrum yağlı ve besleyici olur ama emdikçe süt artacak kolostrum da bitecek şimdi gelen yoğun ve yağlı kıvamda onu çekmesi de zor olur ama tosuncuk çekebiliyor sanırım bir kaç güne emmeyi de iyice öğrenir
Oooo boklu g.tAman çiş kazalarına dikkat
Ahahaha koltuklara bir yıkama lazım deseneÇiş kazası kaçınılmaz sonGünde 1 var kesin ne kadar dikkat etsek de anlık boşluğu yakalıyor
Sen nasılsın kaşıntı ne durumda
Şu an annemlerin koltukları mahvediyoruz. Annem de sürekli onun çişinden ne olacak modda torun olunca çişi bile güzel geliyo demekAhahaha koltuklara bir yıkama lazım desene
Kaşıntı devam ilaç aldım ama ilk doz belki ondan rahatlatmadı bakalım şişlik olmasın da kaşıntı geçer inşallah
Yerim ben onu nasılsınız şimdi canimmBizimki biraz inat yalniz basiyor cigligi ya ciktiginda bile eli agzindaydi
O resim ne tatlı öylee maşallah size yaaaAhahaha koltuklara bir yıkama lazım desene
Kaşıntı devam ilaç aldım ama ilk doz belki ondan rahatlatmadı bakalım şişlik olmasın da kaşıntı geçer inşallah
Hiç mama vermediysen kan şekerine baktir kuzum bir de elinle sağ kaşıkla ver ağzına. O sadece doymak için emmiyor ama midesi 1 çay kaşığı kadar sık acikadabilirKizlarr benim minnos hep emmek istiyor ya ama bu kadar kisa sureee sutte birikmez ki
Yerim ya biz de ayni bir de kaka sicratiyor gazdan o daha fenaŞu an annemlerin koltukları mahvediyoruz. Annem de sürekli onun çişinden ne olacak modda torun olunca çişi bile güzel geliyo demekKendi üstüne ve yüzüne işemediği sürece sorun bence Onu temizlemek daha zor koltuğa işesin artık siliyoruz zaten altında hep yatak oluyor. Hergün çamaşır yıkanıyor nerdeyse
İnşallah olmaz şişmeBen bi kere ürtiker olmuştum onun kaşıntısını da biliyorum o da fena
Onu diyen arkadaşın adı neymiş1HANIM
Bunu diyen yakın arkadaşım Sarper Deniz koyacağız diyince ne bu ya ben karper peynir derim artık diyordu
Şimdi biraz büyüsün karper peynir diye kızdırcam onu diyor
Aynen canım sıra ona geldi. Sipariş verdim gelsin deneyeceğim bakalımCanım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen
Annelik gerçekten delilikOyyyy kuzucukkk ya yerimmiçim gitti hormonlarım depar atıyor şu an
Şu an bildiği tek dünya sensin düşünsene senin kokun tenin sütün sesin onun bildiği tanıdığı umursadığı ve istediği tek şey
Of insan aklını kaçırır yaaannelik delilik gibi bir şey
Anaaaam bugün yaşadım. Banyo öncesi soydum kucağımda annemle eşimi bekliyorum. Kucağımdayken cort diye üstüme komple yaptıYerim ya biz de ayni bir de kaka sicratiyor gazdan o daha fena
Benim hala devam kaşıntı 40ı bulabilirmilŞu an annemlerin koltukları mahvediyoruz. Annem de sürekli onun çişinden ne olacak modda torun olunca çişi bile güzel geliyo demekKendi üstüne ve yüzüne işemediği sürece sorun bence Onu temizlemek daha zor koltuğa işesin artık siliyoruz zaten altında hep yatak oluyor. Hergün çamaşır yıkanıyor nerdeyse
İnşallah olmaz şişmeBen bi kere ürtiker olmuştum onun kaşıntısını da biliyorum o da fena
Dimi ya bi kaka yapıyor burnum düşüyor ama nasıl mutluyumOnu diyen arkadaşın adı neymiş
Aynen canım sıra ona geldi. Sipariş verdim gelsin deneyeceğim bakalım
Annelik gerçekten delilikay o gaz sesi cort sesi çişli bezler insanı neden mutlu etsin ki yoksa
Anaaaam bugün yaşadım. Banyo öncesi soydum kucağımda annemle eşimi bekliyorum. Kucağımdayken cort diye üstüme komple yaptı
Kuzum ilk süt kolostrum yağlı ve besleyici olur ama emdikçe süt artacak kolostrum da bitecek şimdi gelen yoğun ve yağlı kıvamda onu çekmesi de zor olur ama tosuncuk çekebiliyor sanırım bir kaç güne emmeyi de iyice öğrenir
Oooo boklu g.tAman çiş kazalarına dikkat
Kucagimda uyudu kaldi zaten. Su emdirme olayi cok zormus. Ben emiyor saniyorum hemsire diyor boyle degil bos cekiyor memeyiTemas istiyor kuzum benim yaBen senin oğluş ile benimkini benzetiyordum zamanında doğsak aynı olurdu gibi geliyor. Daha erken de ne zaman karnına yatırabilirsin acaba o da sakinleştiriyor minikleri
Iyiyiz kuzum 1 dikisim varmis sadece. Beni yipratan tek sey basurdan dolsyi suan sisti canim aciyor o inse baska biseyim yokYerim ben onu nasılsınız şimdi canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?